Szia!Abcsika
(Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok. Hatvanban holnap valaki? 09.01.
Sziasztok
(Ez egy válasz Doraxx40 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 13:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 13:33

Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk!45 felettiek ne írjatok felsleges.

Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk!45 felettiek ne írjatok felsleges.

Ma vagy holnap este pár?

Írtam!☺️
(Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Az ilyen párok hellyel általában rendelkeznek. Te meg szabadon utazgathatsz az ország területén, hogy valamivel eltöltsd a szabadidődet.
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 10:21

sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugja a nejet? Hely kelelne utazni tudnek!
Helló !
Esetleg mi? (Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 08. 30. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 30. szombat 15:15
Esetleg mi? (Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (2025. 08. 30. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Miskolci párokat fogadnék lakásomban. Kukkolnaék illetve be is szallhatok
(Ez egy válasz Tomi160 üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 09:22

Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Van
(Ez egy válasz kivancsipasika üzenetére (2025. 08. 31. vasárnap 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 31. vasárnap 10:21

sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugja a nejet? Hely kelelne utazni tudnek!
Szabolcsból érett izgató bi aktivitással rendelkező hölgy tagunk kényeztetesehez keresünk párt!!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod, bár tök mindegy mit írok ide)
Egerben ma este 8-9 körül egy közös maszti kit érdekel lányok párok pasik írjatok,ha van helyed az jobb ha nincs autóban
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Napközbeni szabadidővel rendelkező, párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok
Miskolcon valaki?
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!