Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon keresek nap közben ráérő hölgyet vagy párt kellemes kikapcsolódásra. Keressetek nyugodtan!
Sziasztok.Párt keresek ahol a feleség előt szopnák vagy vele együtt!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Köszönjük! Folyt. Köv.
(Ez egy válasz biggame üzenetére (2025. 10. 31. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 31. péntek 08:53
Sziasztok! Szomorúan látom, hogy megint olyanokba állnak bele a az emberek akik nem kamusok. Én voltam már velük pár napja. Ment az email képpel, aztán jött a válasz és 1 óra múlva tali. Nem regényeket kell írkálni, hanem képcsere tali és kész. Szöveg lehet mindenkinek de ápoltság meg kinézet az már sanszos. hozzáteszem 10 év alatt kb 3 párral tudtam itt talizni. Közöttük vannak Ők is. A nagy többség azt sem tudja eldönteni, hogy hetero vagy bi és felvállalni sem merik egyiket sem. Kíváncsi lennék hogy rajtam kívül ki az aki képpel kezdte és nem szövegeléssel. De amúgy sok sikert mindenkinek.
Ma este Egerben hölgy aki unatkozik? helyem van...
Sziasztok! Szomorúan látom, hogy megint olyanokba állnak bele a az emberek akik nem kamusok. Én voltam már velük pár napja. Ment az email képpel, aztán jött a válasz és 1 óra múlva tali. Nem regényeket kell írkálni, hanem képcsere tali és kész. Szöveg lehet mindenkinek de ápoltság meg kinézet az már sanszos. hozzáteszem 10 év alatt kb 3 párral tudtam itt talizni. Közöttük vannak Ők is. A nagy többség azt sem tudja eldönteni, hogy hetero vagy bi és felvállalni sem merik egyiket sem. Kíváncsi lennék hogy rajtam kívül ki az aki képpel kezdte és nem szövegeléssel. De amúgy sok sikert mindenkinek.
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Természetesen sok sikert és sok jó együttlétet kívánunk. Mindig találd meg akit szeretnél.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 30. csütörtök 17:01
Törölt felhasználó (4791256)
Mar 4 levelet kaptam privatban hogy mekkora egy kepkéregetők vagytok xD hanyagoljál legyszives nem vagyok vevő az ilyenekre. Sok sikert nektek
Maradj a ladyboynál mint hetero
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 30. csütörtök 17:01
Mar 4 levelet kaptam privatban hogy mekkora egy kepkéregetők vagytok xD hanyagoljál legyszives nem vagyok vevő az ilyenekre. Sok sikert nektek
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen ismerkedünk teljesen szőrtele,BI párokkal,passziv pasival ....priviben.
Írsz egy levelet és letiltasz picur?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 30. csütörtök 13:19
Ezt kérdezhetnénk egy paran mi is tőletek akiktöl képet kértetek email ben és annyival nem honoráltátok hogy köszi. Eza ti szegénysegi bizonyitványotok hogy annyira nem méltatjatik az embert hogy löktök egy választ holott a másik fél képet küld magárol... És én ezt itt szerintem befejeztem..
biggame. Kérdezd meg mi a valós.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt kérdezhetnénk egy paran mi is tőletek akiktöl képet kértetek email ben és annyival nem honoráltátok hogy köszi. Eza ti szegénysegi bizonyitványotok hogy annyira nem méltatjatik az embert hogy löktök egy választ holott a másik fél képet küld magárol... És én ezt itt szerintem befejeztem..
Tiszafüred Hatvan közelében van ugye? Ne forgassuk kinek mi a szegénységi bizonyítvány? Miért írtál ha nem is Hatvan közelében élsz? Gondolom ha teát kell venni nem kenyeret veszel.........
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Válasz nem megy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 30. csütörtök 11:27
Jah hogy ket profillal vagytok.. 2 külömböző néven... ennek kb mi értelme?
Jah hogy ket profillal vagytok.. 2 külömböző néven... ennek kb mi értelme?
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este találkozó? Lány, pár?
sziasztok vannak e itt olyan nyitott parok akikkel kiprobatnek nehany izgalmas dolgot? Hely kellene utazni tudnek!
Igen volt. Olvastad honnan keresnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 10. 30. csütörtök 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 30. csütörtök 09:59
Valakinek sikerült mar velük valami? Eleg cink hogy mindenkitöl elkérik a képet és sehol semmi... de ök képet ne küldenek és eltünnek.

vazelinator

nagycici88
Pavla K