Holnap napközben Miskolcon valaki 60as molett párhoz beszállna. Hely jó lenne.
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok. Február 03 ra keresnénk egy párt. Házassági évfordulón lessz szeretnénk feldobni egy szimpatikus párral. Részletek privátban.
Sziasztok. Egri pasiként párokhoz csatlakoznék..
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok! Párhoz, házaspárhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság nem akadály. Megbízhatóság, diszkréció adott és elvárt.
Ha valaki komolyan gondolja üzenetben keressen. Szép napot!
Ha valaki komolyan gondolja üzenetben keressen. Szép napot!
Ma este ráérő pasi hölgy kenyeztetésérére.A hölgy érzéki, nőiesen telt nagy keblekkel.Eger közelében Helyed jó ha van.
Megbízható állandó partneremet keresem Egerből vagy környékéről. Diszkréció, ápoltság, szimpátia.
Sziasztok 21 es 22-én Egerszalókon leszek (férfi) a Saliris hotelben, hölgyeket, párokat keresek akinek lenne kedve találkozni a fürdőben, közös fürdés és szaunázás, kis játszadozás az eldugottabb helyeken,a szoba is rendelkezésre áll. Egy barátom is ott lessz aki hasonlóan nyitott, tehát benne lenne egy többesben hetero alapon.
Hölgyeket parokat keresek kizarolag a hölgy örömére heves megye előny!
Biszex párral ismerkednék! Pest,Heves,Szolnok megye.
Na!
Választ kaptál? (Ez egy válasz Galiba üzenetére (2026. 01. 17. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 12:57
Választ kaptál? (Ez egy válasz Galiba üzenetére (2026. 01. 17. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam, de csak elolvastátok, kerestek is, vagy csak kiteszitek az keresésetek ?
Sziasztok
Olyan nővel beszélgetnék akinek az átlagosnál nagyobbak a kisajkai. Izgat nagyon. Privát üzenetet küldj
Olyan nővel beszélgetnék akinek az átlagosnál nagyobbak a kisajkai. Izgat nagyon. Privát üzenetet küldj
Heves- Borsod megyében keresek Hölgy partnert ismerkedésre.
Sziasztok, mai napra keresek partnert leginkább Pásztó-Hatvan-Gyöngyös-Eger vonalon. Ha valakinek érdekes lehet a dolog, privátban várom a leveleket !
Ma Egerben? Privát üzenet
Fiút keresünk maestére,fogadnitudunk ,viberszám előny!!

vazelinator

tobbesakcio96