Ma este ráérő pasi hölgy kenyeztetésérére.A hölgy érzéki, nőiesen telt nagy keblekkel.Eger közelében Helyed jó ha van.
Megbízható állandó partneremet keresem Egerből vagy környékéről. Diszkréció, ápoltság, szimpátia.
Sziasztok 21 es 22-én Egerszalókon leszek (férfi) a Saliris hotelben, hölgyeket, párokat keresek akinek lenne kedve találkozni a fürdőben, közös fürdés és szaunázás, kis játszadozás az eldugottabb helyeken,a szoba is rendelkezésre áll. Egy barátom is ott lessz aki hasonlóan nyitott, tehát benne lenne egy többesben hetero alapon.
Hölgyeket parokat keresek kizarolag a hölgy örömére heves megye előny!
Dehogy
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Biszex párral ismerkednék! Pest,Heves,Szolnok megye.
Na!
Választ kaptál? (Ez egy válasz Galiba üzenetére (2026. 01. 17. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 12:57
Választ kaptál? (Ez egy válasz Galiba üzenetére (2026. 01. 17. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam, de csak elolvastátok, kerestek is, vagy csak kiteszitek az keresésetek ?
Sziasztok
Olyan nővel beszélgetnék akinek az átlagosnál nagyobbak a kisajkai. Izgat nagyon. Privát üzenetet küldj
Olyan nővel beszélgetnék akinek az átlagosnál nagyobbak a kisajkai. Izgat nagyon. Privát üzenetet küldj
Heves- Borsod megyében keresek Hölgy partnert ismerkedésre.
Sziasztok, mai napra keresek partnert leginkább Pásztó-Hatvan-Gyöngyös-Eger vonalon. Ha valakinek érdekes lehet a dolog, privátban várom a leveleket !
Ma Egerben? Privát üzenet
Fiút keresünk maestére,fogadnitudunk ,viberszám előny!!
Sziasztok. Párként part vagy lányt keresünk január 20-22ig Egerszalókon wellnessezűnk.
Szia!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik és szivesen hokiznál rá velem,akkor irj mielőbb,barátnőm tudta nélkül csinálnánk,Ha irsz telszámmal tedd mert már nem tudok több üzenetre válaszolni!Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Sziasztok!Szivesen megismerkednék egy bi párral ahol a hölggyel közösen kényeztetnénk a férfit.
Hölgy,pár,pasi ......? Heves,Pest,Borsod,Szolnok megye!
Írtam, de csak elolvastátok, kerestek is, vagy csak kiteszitek az keresésetek ?
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (2026. 01. 17. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 12:15
Sziasztok! Maestére párt ill fiút keresünk ,viberszám előny ,fogadnitudunk.
Sziasztok! Maestére párt ill fiút keresünk ,viberszám előny ,fogadnitudunk.
Megbízható állandó partneremet keresem Egerből vagy környékéről. Diszkréció, ápoltság, szimpátia.
Sziasztok en egy olyan párokkal ismerkednek akik nyitottak lennánek egy 3as jellegu kapcsolatra ugymond "hazibarat"jellegu kapcsolatra ahol mind 3an jol ereznenk egymast s megvalosithatnank mind 3unk vágyát akar lehet kicsit perverzebb is de megbeszélés kérdése! Helyetek az jo lenne ha lenne azaz ha tudnatok fogadni viszont en tudnek utazni tavolsag nem lenne gond! Viber vagy messenger esetleg email elerhetoseg jo lenne ahol tudnank ismerkedni kapcsolatot tartani! Várom válaszotokat ha léteztek!

vazelinator

misrecen
Angel Rivas