Megbízható állandó partneremet keresem Egerből vagy környékéről. Diszkréció, ápoltság, szimpátia.
Megbízható állandó partneremet keresem Egerből vagy környékéről. Diszkréció, ápoltság, szimpátia.
Sziasztok! Ma este hölgy, pár, akik kalandoznának velem, Gyöngyös és környékén?
A közeljövőben Egerben töltünk egy kis időt. Hármashoz keresünk 45 éves korig hetero, hellyel rendelkező, nem dohányzó férfit
Sziasztok
Ma délután Vác Szada környékén hölgy vagy pár akivel lehetne találkozni? Privát üzenetet küldj
Ma délután Vác Szada környékén hölgy vagy pár akivel lehetne találkozni? Privát üzenetet küldj
Sziasztok!
Hétvégére keresem, vagy akár hosszabb távra is egy nő, illetve pár társaságát.
Nyitott, diszkrét ötvenes férfi vagyok.
Hétvégére keresem, vagy akár hosszabb távra is egy nő, illetve pár társaságát.
Nyitott, diszkrét ötvenes férfi vagyok.
Sziasztok!
Már úgy tűnik, hogy a hétfőnk napközben szabad lesz.
Párt keresünk, akik fogadni tudnak!
Utazni tudunk, 26-án, kb 11 és 13 közötti találkára.
Mi 55 és 59 éves pár vagyunk.
Üdv Marcsi és Gábor
Már úgy tűnik, hogy a hétfőnk napközben szabad lesz.
Párt keresünk, akik fogadni tudnak!
Utazni tudunk, 26-án, kb 11 és 13 közötti találkára.
Mi 55 és 59 éves pár vagyunk.
Üdv Marcsi és Gábor
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Valaki ma a Salirisben esetleg?
Én is elnézést kérek ha rosszul értelmeztem,
további minden jót kívánok nektek és sok jó élményt
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 01. 22. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 22. csütörtök 07:17
további minden jót kívánok nektek és sok jó élményt
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (2026. 01. 22. csütörtök 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi de én csak meg jegyeztem milyen véletlennek vannak ..és elnézést ha ezt sértőnek vettétek .....
Bocsi de én csak meg jegyeztem milyen véletlennek vannak ..és elnézést ha ezt sértőnek vettétek .....
Sziasztok.GYÖNGYÖSI vagy környéki PÁRRAL ismerkednénk!Pusz
A közeljövőben Egerben leszünk. Keresünk hetero hellyel rendelkező férfit 45 éves korig.
Sziasztok! Miskolcon keresek idősebb (50+) aktív férfit vagy férfiakat, alkalmi kapcsolatra.
Hello nők párok mai nap heves megye?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Köszönöm szépen
,de amúgy aki kicsit körül tekintő, láthatta hogy ez már a 4-ik alkalom volt az elmúlt hetekben ,hogy írtam, hogy ott leszek/leszünk, és milyen formában keresünk. Szép napot kívánok!
,de amúgy aki kicsit körül tekintő, láthatta hogy ez már a 4-ik alkalom volt az elmúlt hetekben ,hogy írtam, hogy ott leszek/leszünk, és milyen formában keresünk. Szép napot kívánok!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Sziasztok
Csütörtökön délután lenne nő vagy pár akivel talizhatnék Vác és Szada környékén ? Privát megkeresést kérek.
Csütörtökön délután lenne nő vagy pár akivel talizhatnék Vác és Szada környékén ? Privát megkeresést kérek.
Sziasztok!
Továbbra is keresünk párokat február 4-re egy kellemes P4U látogatásra, nap közben! Ha valaki szeretne velünk ott összefutni, keressen nyugodtan! Nem ez lenne az első alkalom, hogy ellátogatunk abba a clubba. Sok sikert mindenkinek! Sz&V
Továbbra is keresünk párokat február 4-re egy kellemes P4U látogatásra, nap közben! Ha valaki szeretne velünk ott összefutni, keressen nyugodtan! Nem ez lenne az első alkalom, hogy ellátogatunk abba a clubba. Sok sikert mindenkinek! Sz&V

vazelinator

nagyivanzs
Marika Hase