Gyöngyös most valaki?
Szopni imadot keresek kor alkat nem szamit
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sziasztok! Fiatal Magyar párral ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből! Sajnos hellyel nem rendelkezünk....
Autóban és bárhol masztizó hölgynek besegítenék, akár nyelvvel is!
Egymás előtti vagy közös maszti! A kor nem számít!!!
Egymás előtti vagy közös maszti! A kor nem számít!!!
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok, szombat estére keresünk programot,Miskolc vagy Eger környékén
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok ma valaki esetleg Hatvan és környékén?
Még mindig keresem.
31 éves sportos pasi keres alkalmi szaftos kalandokat – nagy farok, kitartó
Szia! 31F, sportos, fitt testű pasi vagyok Barcikáról. Kocsim van, tudok menni Miskolc-Ózd-Eger vonalig simán. Szép nagy farokkal vagyok megáldva, és órákig bírom keményen dugni… imádom, ha spriccel a csaj közben, vagy ha ketten-hárman vagyunk rajta.
Keresek:
• 20-45 közötti csajokat/nőket/párokat alkalmi, diszkrét találkozókra
• Kukkolós vonal: nézni masztizás közben, kukkolni dugás közben
• Gangbang/light csoportos: szeretem ha több pasi van a csajon, vagy ha én vagyok a fő attrakció (beszállóként vagy centerként), creampie-ok.. nyílt vagyok rá
Diszkréció 100%. Küldj képet magadról/párotokról, írd meg mit keresel pontosan, korod/alkatod/fantáziád. Válaszolok mindenkinek aki normálisan ír és van képe!
írj nyugodtan – ma/holnap is szabad vagyok dugni!
31 éves sportos pasi keres alkalmi szaftos kalandokat – nagy farok, kitartó
Szia! 31F, sportos, fitt testű pasi vagyok Barcikáról. Kocsim van, tudok menni Miskolc-Ózd-Eger vonalig simán. Szép nagy farokkal vagyok megáldva, és órákig bírom keményen dugni… imádom, ha spriccel a csaj közben, vagy ha ketten-hárman vagyunk rajta.
Keresek:
• 20-45 közötti csajokat/nőket/párokat alkalmi, diszkrét találkozókra
• Kukkolós vonal: nézni masztizás közben, kukkolni dugás közben
• Gangbang/light csoportos: szeretem ha több pasi van a csajon, vagy ha én vagyok a fő attrakció (beszállóként vagy centerként), creampie-ok.. nyílt vagyok rá
Diszkréció 100%. Küldj képet magadról/párotokról, írd meg mit keresel pontosan, korod/alkatod/fantáziád. Válaszolok mindenkinek aki normálisan ír és van képe!
írj nyugodtan – ma/holnap is szabad vagyok dugni!
Hello.
Ózdon ma sexkalandra v.ki?
40es srac vagyok
Ózdon ma sexkalandra v.ki?
40es srac vagyok
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok!HEVES megyei,aranyos,kedves párral ismerkednénk,adatlapunk szerint!Pusz
Sziasztok! partnert keresnék, nem konkrét céllal, hanem ami alakul alapon Eger környékén. méretem sajnos kisebb de legalább többször felhasználható rövid időn belül
Heves- Borsod megyékb popől keresek Nőt akivel össze tudnánk kapcsolódni.
Sárospatak,Sátoraljaújhely környékén ismerkednék valós igényes párokkal, akik valóban találkozni is akarnak.
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Sziasztok! Délután próbafülke?
Sziasztok!Barcikai csajost keresnék...
Sziasztok,
Egerben keresek pasit, kölcsönös szopásra. Időm csak reggel 5-14 óra közt van mindig helyem nincs. Légy ápolt, diszkrét
Egerben keresek pasit, kölcsönös szopásra. Időm csak reggel 5-14 óra közt van mindig helyem nincs. Légy ápolt, diszkrét

vazelinator

Taija