Szziasztok! Hosszú távra alkalmi partnert keresnék, legfőképp hölgyekkel ismerkednék, de párokhoz is csatlakozom szívesen
Eger és környékén Nővel ismerkednék.
Sziasztok!
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Kezdő passzívként keresek diszkrét aktív partnert orális kalandra.
Ózdon helyel is rendelkezek.
Feleség dupla örömére ismerkednénk ...........
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Hölgyet, párt keresek Borsodból
Sziasztok. Mai nap folyamán keresünk BISZEXUÁLIS fiut, párt vagy lányt. Jelenleg párként ismerkedünk ennek tudatában írj légyszíves. Hely adott, utazni tudj. Fontos ,hogy férfiak esetén a max korhatár 35 év , lányoknál és pároknál nincs ilyen.Kitöltetlen adatlappal és képek nélkül ne keress minket. Nem válaszolunk.
Ha elolvastad az üzenetet akkor a beszélgetést Egy smile-i val kezd , innen tudjuk hogy legalább 20mp-et szántál az üzenet elolvasására és felfogtad mi áll benne! Köszi
Ha elolvastad az üzenetet akkor a beszélgetést Egy smile-i val kezd , innen tudjuk hogy legalább 20mp-et szántál az üzenet elolvasására és felfogtad mi áll benne! Köszi
Szia benne vagyok!
(Ez egy válasz ondónyelő üzenetére (ma 00:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 00:03
A héten Egerben 17-20 óra között szopatót keresek.
Imádom ha a számba élveznek!
Helyem nincs.
Lehetőleg fehér bőrű legyél!
Helyem nincs.
Sziasztok.Gyöngyösi vagy környéki párral ismerkednénk!
Hello!
Párhoz csatlakoznèk a hölgy örömére
Párhoz csatlakoznèk a hölgy örömére
A héten Egerben 17-20 óra között szopatót keresek.
Helyem nincs.
Helyem nincs.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán szex kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Hétfő délelőtt Miskolc környékén hölgy vagy pár? Kukkolás is érdekel
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Sziasztok mai nap 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Vagy
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében es a felesége kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. De szex vagy oral is lehet de ez nem kötelező.
Nógrád és Pest megyében keresek.Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Sziasztok!
Ötvenes fiatalos pár vagyunk.
Szívesen találkoznánk és ismerkednénk egy hozzánk hasonlóan nyitott párral…
Eger és környéke!
Ötvenes fiatalos pár vagyunk.
Szívesen találkoznánk és ismerkednénk egy hozzánk hasonlóan nyitott párral…
Eger és környéke!

vazelinator

Sandra