Sziasztok! Hétfőn napközben kalandoznék! Hölgyek, párok! K.barcika és környékén, akár autóskaland is szóba jöhet!
Sziasztok! Diszkrét párt keresek,Eger és környékéről!
Sziasztok kicsi szörörösömet nem kapnábe valaki ?
Heteros ferfias ferfit keresek oralra
Helyem van mindig egyedul elek miskolcon
Helyem van mindig egyedul elek miskolcon
Holnap reggel szopni valaki?
Sziasztok!
Én írtam nektek, és ma este 6 után rá is érnék. (Ez egy válasz Feleseg30 üzenetére (2026. 04. 11. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 11. szombat 16:10
Én írtam nektek, és ma este 6 után rá is érnék. (Ez egy válasz Feleseg30 üzenetére (2026. 04. 11. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Bánréve közelében keresünk tettrekész férfit vagy férfiakat a mai napra. Heteró alapon a feleség örömére.
Bánréve közelében keresünk tettrekész férfit vagy férfiakat a mai napra. Heteró alapon a feleség örömére.
Sziasztok.
Sziasztok! Érsekvadkert és környékén keresek hölgyet esetleg párt akár titkos kalandra is
Délelőtti kalandra keresek egy pasit aki szívesen megcsinálna!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Adatlapom alapján keresek, Zemplén és környéke!
Helyem van.
Privát üzenetben telefonszám csere!
Bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek!
Sziasztok!Szopni szerető barcikai hölgyet keresek!Szép napot Mindenkinek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek aki egyedül él vagy házasságban de elhanyagolja a férje! Aki még nem mondott le a szexualitásról de nem kapja meg! Én házasságban élek de már régen nincs együtt lét, 49 évesen ez még szerintem korán van! Ha valaki ugyan így gondolozik mint én akkor várom hogy írjon! Rövid az élet, meg kell élni mindent!
Olyan hölgyet keresek aki egyedül él vagy házasságban de elhanyagolja a férje! Aki még nem mondott le a szexualitásról de nem kapja meg! Én házasságban élek de már régen nincs együtt lét, 49 évesen ez még szerintem korán van! Ha valaki ugyan így gondolozik mint én akkor várom hogy írjon! Rövid az élet, meg kell élni mindent!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ma este 7 és 8 között van olyan nő aki szeretne használni bármire?
Sziasztok jovoheten csütortökre keserek párt/hölgyet minden jóra heves megye gyöngyös-heves vonalán
Csak hetero alapon
Csak hetero alapon
Sziasztok! Hölgyel, párral szívesen ismerkednék találkoznék Sárospatak, Sátoraljaújhely Miskolc vonalán! Fogadni illetve utazni tudok!
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen.imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít!

vazelinator

Huncutkapopo