Heves megye valaki?
Hétfőn délelőtt Vác és környékén hölgyet, párt keresek
Most valaki Miskolc?
Aktív , uni pasi ? Heves , Nógrád , Borsod megye ?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnsp délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Miskolci párt keresek ahol a férj előtt használható a feleség úgy ahogy a férj kívánja
Hétfő délelőtt pár vagy hölgy heves megyében?
Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan hetero viselkedésű és kinézetű normális, korrekt sráccal a 18-44 korosztályból.
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Sziasztok, partnert keresek ma estére, helyem lenne.
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni szívesen Peti .. ,
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni szívesen Peti .. ,
(Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2026. 04. 18. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 24-én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal privát üzenetben!
Gyöngyös valaki aktív pasi aki használna? Én passziv bi vagyok.
Heves megye pár/nő ma este?
Sziasztok! Fiút illetve párt keresünk maestére,viberszám előny!!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! 24-én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal privát üzenetben!
Sziasztok, Május 2-an tartanánk egy kis laza összejövetelt ehez pártokkal ismerkednénk ,, beszélgetés, grillezés és akár más is ha úgy alakul. Üdvözlettel
Sziasztok Hatvan és környékén ismerkednék ,autóm van utazás nem probléma !
szep napot vannak e err fele olyan pasik akit izgatna ha elotte dugjak hasznaljak a nejet? hel ykellene utazni tudnek

vazelinator

LM30
Francesca Felucci