Sziasztok, ma estére keresek fiatal nagy farku pasit. 5 perces pasik kiméljenek. Senkit nem kéresztetek el a párjátol.
#65535 ma 23:20 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)ondónyelőondónyelő A jövő héten Egerben szopni szeretnék.
Hétfőtől csütörtökig a kora esti órákban érek rá.
Jó lenne ha lenne helyed, és lehetőleg fehér bőrű legyél.
Imádom ha a számba élveznek, ha nyelhetem a gecit.
Hétfőtől csütörtökig a kora esti órákban érek rá.
Jó lenne ha lenne helyed, és lehetőleg fehér bőrű legyél.
Imádom ha a számba élveznek, ha nyelhetem a gecit.
Feleség dupla - tripla örömére ismerkednénk Miskolcon .
Olyan nőt keresek aki bátran
le
Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
alf
al alf
fp alf
ialfsialflne
Heves megye valaki?
Hétfőn délelőtt Vác és környékén hölgyet, párt keresek
Most valaki Miskolc?
Aktív , uni pasi ? Heves , Nógrád , Borsod megye ?
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma vasarnsp délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Miskolci párt keresek ahol a férj előtt használható a feleség úgy ahogy a férj kívánja
Hétfő délelőtt pár vagy hölgy heves megyében?
Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan hetero viselkedésű és kinézetű normális, korrekt sráccal a 18-44 korosztályból.
Sziasztok! Fiatal Magyar párral, illetve intelligens fiúval ismerkednénk szimpátia alapján, leginkább hosszú távon a közelünkből!
Sziasztok, partnert keresek ma estére, helyem lenne.
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni szívesen Peti .. ,
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni szívesen Peti .. ,
(Ez egy válasz misklanyt üzenetére (2026. 04. 18. szombat 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! 24-én, megyek kocsival, Miskolcról Ceglédre a naturista éjszakai fürdőzésre. Ha van olyan pár vagy hölgy aki velem tartana, keressetek bizalommal privát üzenetben!
Gyöngyös valaki aktív pasi aki használna? Én passziv bi vagyok.
Heves megye pár/nő ma este?
Sziasztok! Fiút illetve párt keresünk maestére,viberszám előny!!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!

vazelinator

Zsófi
Nikki Nova