Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma péntek estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Ma gyöngyös vagy környékén kiverném valaki farkát privátba keres
Sziasztok!
Május 15-17 ig Egerben leszünk welnesselni. Keresnénk egy 18-50 közötti hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk és szeretné jólérezni magát velunk. Alkat nem számít mi sem vagyunk vékony alkatúak.
Május 15-17 ig Egerben leszünk welnesselni. Keresnénk egy 18-50 közötti hölgyet aki szívesen csatlakozna hozzánk és szeretné jólérezni magát velunk. Alkat nem számít mi sem vagyunk vékony alkatúak.
Sziasztok!
Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek egy diszkrét párt kellemes időtöltéshez Borsod, illetve Heves megyében. Utazni és fogadni is tudok Miskolcon. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek egy diszkrét párt kellemes időtöltéshez Borsod, illetve Heves megyében. Utazni és fogadni is tudok Miskolcon. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Most Füzesabony környékén?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok.
Nógrád megye és környékbeli biszex hölgytagú párt vagy hölgyet keresünk.
Nógrád megye és környékbeli biszex hölgytagú párt vagy hölgyet keresünk.
Középkorú vagy idősebb párhoz csatlakoznék a hölgy örömére Miskolc és környékén!Utazni tudok!
Mikor gondoltad?
(Ez egy válasz Xes1234 üzenetére (2026. 04. 22. szerda 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 22. szerda 06:20
Valaki meg nézné a Nyéki nudin ahogy a párom leszop?
Csak kukkolás!
Csak kukkolás!
Sziasztok.Szombaton Bogácson a strandon párnak lenne kedve ismerkedni párral?
Hétvégére kellemes kikapcsolódásra hölgyet vagy párt keresek Szerencs Miskolc környékén.
Keresd azt a tűt!
(Ez egy válasz mcbrain üzenetére (2026. 04. 22. szerda 17:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 22. szerda 17:50
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok!
Olyan hölgyet keresek aki egyedül él vagy házasságban de elhanyagolja a férje! Aki még nem mondott le a szexualitásról de nem kapja meg! Én házasságban élek de már régen nincs együtt lét, 49 évesen ez még szerintem korán van! Ha valaki ugyan így gondolozik mint én akkor várom hogy írjon! Rövid az élet, meg kell élni mindent!
Olyan hölgyet keresek aki egyedül él vagy házasságban de elhanyagolja a férje! Aki még nem mondott le a szexualitásról de nem kapja meg! Én házasságban élek de már régen nincs együtt lét, 49 évesen ez még szerintem korán van! Ha valaki ugyan így gondolozik mint én akkor várom hogy írjon! Rövid az élet, meg kell élni mindent!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! párommal keresnénk olyan nyaralási vagy wellnessezési helyszínt ahol lehet párokkal ismerkedni és swinger élményeket szerezni. Nem swinger klubot keresünk, hanem kevésbé nyilvánosan is ismert huncutkodó helyeket! Privatba irjatok kèrlek
Fiatal perverz lányal ismerkednék.
Tiszatavi nappali bulihoz keresünk singli csajokat barátnőket haverommal
Párt fogadnék most Miskolci lakasomon. Kukkolnék
Sziasztok. Miskolc - Sajóbabony - Borsodszirák - Sajóvámos vonalon barátnőt, szeretőt keresek, hosszú távra.Szeretet és szexéhes, sportos, jó képű csinos (szex és szeretet terén) elhanyagolt férj vagyok, rengeteg vággyal és energiával.
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele együtt.Imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít!

vazelinator