Sziasztok!
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Mai napra keresek aktív bikát orál kaladra Ózdon helyem van sajna utazni nem tudok.
Keresünk harmadik személyt, (lehet passzív szemlélő, vagy aktív résztvevő is), bisex és egyéb játékokhoz! Borsodból, Zempléni régió: Sátoraljaújhely - Hegyköz környékéről.
Hali,Miskolcon keresnék párt,nőt kellemes időtöltésre helyem nincs!
Parád környéke 13 -14 között?
Sziasztok ! Többesben tapasztalt, 36 éves, átlagos, heteró férfi vagyok. Vasárnap estére (05.24.) keresek hölgyet/párt miskolcon és környékén, fogadni és utazni is tudok. Privit Írj ! Üdv
Hölgyet, párt keresek
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen.Imádok puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít!Ózd és környéke.
Sziasztok!
Borsod, illetve a környező megyékből keresek hölgyet, illetve párt a hosszú hétvégére.
Utazni tudok, de fogadni is Miskolcon.
Borsod, illetve a környező megyékből keresek hölgyet, illetve párt a hosszú hétvégére.
Utazni tudok, de fogadni is Miskolcon.
Sziasztok.Pásztó , és környékén keresek hölgyet kellemes órák eltöltésére.Esetleg párokat is. Helyem van.Várom leveled.Köszönöm.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha ellotte hasznaljak vagy kényeztetik a nejet baratnojet! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok, punkosd vasarnap delutan kinnt leszunk nyeken, szivesen ismerkedunk hasonlo koru es gondolkodasu parral. Szeretunk nudizni, kikapcsolodni, baratsag extrakkal alapon. Semmi jó elrontoi nem vagyunk
Sziasztok!
Párommal közös kalandokra, élményekre keresünk Kizárólag párokat vagy nőt. 26-27 évesek vagyunk. Így hasonló korosztályt keresünk. Csak FÉRFI ne írjon, ne raboljuk egymás idejét.
Sziasztok!
Vannak most kalandozni vágyó párok a nyéki nudin?
Vannak most kalandozni vágyó párok a nyéki nudin?
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!Nem baj ha kezdő hetero vagy!Söt!
Sziasztok. 18 éves lányként ismerkednék nővel, illetve párok nő tagjával 60 éves korig. Utazás, szoba bérlés megoldható részemről. Domináns partnert keresek eralfősalfzaalfkos együttlétre.
Szombati találkára keresünk .....feleség örömére ...
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
Sziasztok szopni imádot keresek kor alkat nem szamit Ózd plusz 40km

vazelinator