Sziaszstok! 33 eves 186cm magas jo megjelenesu apolt srackent kekresnek ujbolpart, holgyet. Tudom profilom nem tul vonzo, de tudunk szemelyesen talizni, kamerazni, vagy viber whatsappon bebszelni
nem fake
nem fake
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok. Kedd és szerda délelőtt 8 óra körül szeretném prezentálni egy kiválasztott személynek a hatalmas ejakulációmat. Csak akkor jelentkezz ha tényleg szereted hogy beterít a sperma, vagy ha egyenesen a torkodra lőhetem. Gyöngyös és közvetlen környéke.
Csajok! Valakit szívesen kinyalnék. Párod nézheti, be is szállhat, ....
Hétfőn napközben keresek idősebb jó nagy cicis hölgyet minden jóra.
Sziasztok!
Tudjuk, hogy nem jön össze, de próbálkozunk...hátha.
Holnapra, holnaputánra (kedd és szerda) keresünk párt
napközbeni talira, Heves, Jász, Nógrád és Borsod megyékből.
Üdv Marcsi és Gábor
Tudjuk, hogy nem jön össze, de próbálkozunk...hátha.
Holnapra, holnaputánra (kedd és szerda) keresünk párt
napközbeni talira, Heves, Jász, Nógrád és Borsod megyékből.
Üdv Marcsi és Gábor
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Fiatal, kimondottan intelligens lány fenekét nyalnám....sokáig, viszonzás nélkül is, közben csinálhatna amit akar.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
Fontos: diszkréció, intelligencia, korrektség, domina hajlam..
Ne ismerjük egymás nevét, magán dolgait, jöjjünk össze ismeretlenül egy hosszú nyalásra és menjünk tovább!
Egy ötvenes, jóképű, sportos férfi, aki nagyon érti a dolgát.
ssziasztokvannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugjak a nejet ? Hely kellene utazni tudnek
Pasis szex ? Heves , Nógrád , Borsod megye ?
Salgótarján -Eger- Gyöngyös -Hatvan vonzáskörzetében normális, férfias biszex pasi van aki ismerkedne? Írj privát üzenetet!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek ma délután vagy estére akinek lenne kedve találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok eralfősalfzaalfkos, tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó
sziasztok!
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is biszex vagyok Peti
Párt , házaspárt keresek ki ráér helyem van, de utazok is.Imádok masszírozni is biszex vagyok Peti
Nógrád megyében keresek megbízható női partnert akár titokban is, írj bátran!
Ma este keresek Hatvan és környékén nincs valakinek kedve találkozni? Autóm van így mobilis vagyok ésszerű keretek között .
Sziasztok! Bulizós, sportos 40-es valós pár vagyunk, péntekre (05.29) lányt, hölgyet keresünk harmadiknak Miskolc és környékéről. A diszkréció alap.
Ma este Egerben valaki?
Sziasztok holnap Hajdú, Szabolcs, Borsod megyékben hátsóülés kiadó hölgy részere. Vagy ha nem akarsz motorozni de benne lennél valamiben arra megyek!
Ma estére május 24 gyöngyösön valaki akivel esetleg lehetne ketten szopatni páromat?
Párt, hölgyet keresek holnapi nap!!

vazelinator

burmi