Vác körül össze futhatunk oda fel megyek kocsival, esetleg Balassagyarmat??
(Ez egy válasz agiosstefanos üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 29. hétfő 11:12
38 eves szörtelen fiu szopna,házhoz is megyek,Vác-Budapest-Gödöllő vonalon.Idősek ,kövérek előnyben 50+ érdekel elsősorban,le is videózhatsz.
Sziasztok! Gyöngyös melletti diszkrét helyen, a kerti medencémben szivesen látnék egy párt. Ha meztelenkednétek, ebben a hőségben teljesen érthető. A többit privát levél után telefonon megbeszéljük.
Szia Vácon,környékén közös cumiba benne vagyok
(Ez egy válasz agiosstefanos üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 29. hétfő 11:12
38 eves szörtelen fiu szopna,házhoz is megyek,Vác-Budapest-Gödöllő vonalon.Idősek ,kövérek előnyben 50+ érdekel elsősorban,le is videózhatsz.
Tiszaújváros és környékén diszkrét hölgyet kényeztetnék
Eger - Miskolc között keresek 45+ hetero hölgyet, az sem baj ha nem vagy független, sőt.
Alkalmira, de hosszabb távra szeretnék találni valakit, akivel diszkréten, felesleges körök és gátlások nélkül tudnánk élvezni a szex örömeit.
Alkalmira, de hosszabb távra szeretnék találni valakit, akivel diszkréten, felesleges körök és gátlások nélkül tudnánk élvezni a szex örömeit.
Egri bi párral ismerkednék
Zemplén várai, egésznapos, hetvegi kellemes kiruccanassal?!, Coffe+relax+panorama?!
Sziasztok, Lakóautóval vagyok kint Nyéken. A "4" esnel lévő nudistrandon. Itt is alszok. Bárki jöhet, várom szeretettel. 50+ , férfi, rendkívül kis szerszámmal, 115kg, 190 cm.
Helo.Valaki most Pásztó mellett? Várom leveled.Köszi
Egerben keresek ápolt, intelligens, hellyel rendelkező aktív bi/homo férfit.....
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék tartósabb dologra. Elsősorban Miskolc és környéke, de ésszerű távolság nem akadály.
Szopni szerető nőt keresek!Lehetőleg barcikait!Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös környékén valaki, aki találkozni is szeretne? Érezzük jól magunkat ebben a melegben!
Keressetek nyugodtan!
Keressetek nyugodtan!
Sziasztok. Aktuális még?
(Ez egy válasz Bakancslista3440 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Bakancslista3440 üzenetére (2026. 06. 28. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Intelligens párokkal, hölgyekkel ismerkednék. Leginkább hosszútávú és tartós kapcsolatra keresek partnert. Intelligencia és szimpátia!
Sziasztok!
Holnap Nyéken párokkal szívesen ismerkednék.
40-es sportos férfi vagyok.
Holnap Nyéken párokkal szívesen ismerkednék.
40-es sportos férfi vagyok.
Sziasztok!ma este szimpi sráccal ismerkednenk Eger vonzaskozelebol !
Valaki miskolcon szopni akkor? Írj bátran!

vazelinator

Gabriella H