40es jotestü hetero pasi vagyok. Párokkal kapcsolódnék valamilyen formában, a jatékszabályokat ti határozzátok meg....
Helyem Heves megye/ Mátrában van, ahol szaunázni, nudizni is lehet..
De rendelkezem nagyméretű terepjáróval is, utazni is tudok, illetve helyet bérelni is...
Helyem Heves megye/ Mátrában van, ahol szaunázni, nudizni is lehet..
De rendelkezem nagyméretű terepjáróval is, utazni is tudok, illetve helyet bérelni is...
Sziasztok.Párt keresek ahol a FFIt lehet szopni a hölgy előtt vagy vele közösen!Imádok női puncit popsit nyalni élvezésig kor alkat nem számít.Ózd és környékén utazni is tudok biz km ig!
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Miskolcon párnak búvóhelyet biztosítok, cserébe nézném őket. Belvárosi lakás klímás
Miskolc és környéki Nővel ismerkednék.
Üdv Eger es gyöngyös környéken parokat hölgyeket keresek kalandozasra privat üziket varok
Sziasztok kalandozni vágyo megbizhato partnert keresek Gyöngyös vagykörnyékén
Sziasztok! Intelligens párokkal, hölgyekkel ismerkednék. Leginkább hosszútávú és tartós kapcsolatra keresek partnert. Intelligencia és szimpátia!
Sziasztok.Nógrádban, Pásztó mellett keresem társaságom könnyed kikapcsolódásra.Helyem van. Várom leveled.Köszönöm!
Sziasztok szívesen találkoznék nőkkel és párokkal Gyöngyös eger körül
Szopni szerető nőt keresek!Lehetőleg barcikait!Szép napot mindenkinek!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere! Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere! Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Szopatnék veretném ma este autóban eger és környéke!
Hali!
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Egy mackós alkatú tetovált srác vagyok aki imádja az idősebb korosztályt akiktől lehet tapasztalni.
Sajnos udazni nem tudok de Ózdon helyel rendelkezem.
Beszéljünk kellő szimpátia esetén akár most is.
Itt mindenki csak írkálna de senki nem lépne a tettek mezejére?
Aktívat keresek aki akár most is talizna szeretem ha iranyítanak vagy éppen enyhén domináns a partner.
Sziasztok!
A ma estét Egerben töltöm, szívesen csatlakozók hozzátok, akár mindkét fél örömére is!
Ha egyedül vagy, akkor is el tudjuk ütni az időt, helyem természetesen van. Írj, ne habozz, reggel indulok tovább.
A ma estét Egerben töltöm, szívesen csatlakozók hozzátok, akár mindkét fél örömére is!
Ha egyedül vagy, akkor is el tudjuk ütni az időt, helyem természetesen van. Írj, ne habozz, reggel indulok tovább.
Sziasztok!
Ma este párral, hölggyel ismerkednék az adatlapom alapján.
Helyem van.
Pacsi!
Ma este párral, hölggyel ismerkednék az adatlapom alapján.
Helyem van.
Pacsi!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon keresek hétköznap napközben partnert, aki találkozni is mer! Keressetek nyugodtan!
Balassagyarmat retság Vác útvonalon keresem bi sex haveromat kölcsönös dolgokra
Balassagyarmat retság Vác útvonalon keresem bi sex haveromat kölcsönös dolgokra

vazelinator

Talpas90