Sziasztok! SOS keresünk egy nőt vagy párt két nagyfarkú pasi!! 19/7 20/7
Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!
Sziasztok!
Heves megyeben valaki a mai estere? Privatban irjatok. Koszonom!
Heves megyeben valaki a mai estere? Privatban irjatok. Koszonom!
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok most valaki Hatvan környékén?
Sziasztok.
Heteró párral szeretnék ismerkedni!
Heteró párral szeretnék ismerkedni!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
A hetre keresek oralra ferfias ferfit
Miskolcon van helyem
Kepet es vidit is szivesen mutatok
Miskolcon van helyem
Kepet es vidit is szivesen mutatok
Eger- Miskolc környékén Nővel ismerkednék.
Vajon erre lenne máskor is alkalom?
(Ez egy válasz Lovi95 üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Lovi95 üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőt párt masszíroznák miskolcon helyem van
Keresek egy olyan kiváncsi hetero vagy enyhén biszex urat,srácot aki szeretne kipróbálni milyen az ha egy fiú kényezteti orálisan,viszonzást nem várok,nekem az a lényeg hogy élvezd és hogy jól érezd magad.Fontos hogy csak az irjon aki VALÓBAN tud és akar is találkozni,igérgetők,hitegetők NE!Bárhonnan irhatsz,helyem Pestmegyében van,de ha Budapesti vagy és van helyed szivesen megyek hozzád is.Légy korrekt,megbizható,én is az vagyok,Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok,Irj bátran!
sziasztok, barcika, sajoszentpèter, miskolcon esetleg valaki? autoban természetben nyilvanos mosdòban közös hoki, èlvezkedès?
Ma délután szex??? Elsősorban párokra gondoltam.
Gyöngyösön ismerkednék, találkoznék bárkivel. Izgalmas, nem hétköznapi dolgok érdekelnek! Nyitott vagyok bárki felé! 53 éves, értelmes, átlagos, potens férfi vagyok! írd meg nekem az elképzelésed!
Ma vagy holnap szívesen masszíroznék hölgyeket!
Képzett, okleveles masszőr vagyok.
Képzett, okleveles masszőr vagyok.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok! Olyan nőt keresek aki szereti az edginget. Aki kikötözne és órákig játszana a farkammal anélküli, hogy hagyná, hogy elélvezzek. Már egy hete nem vertem ki, így nagyon óvatosnak kéne lenni. Vagy durvának
Sziasztok! Augusztus 29. (szombat) esti találkozóval keresek hölgyet, párt Egerben. A cél egy tabu mentes este, ahol mindenki jól érzi magát. Komoly érdeklődés esetén írj privátban!

vazelinator

her06
Kristina U