Sziasztok irtam nektek privatban.
(Ez egy válasz Doraxx40 üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 06:32
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk!
Szeretnénk kicsit kilépni a komfort zónákból, tágítani a látókörünket, feszegetni határainkat....ha úgy érzed te vagy az a pasi, aki ebben partner lenne írj ránk!
Sziasztok!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Mai napra keresünk Kecskeméten házibarátot!
Lehetsz kamionos vagy átutazó is.
Írj ha ma jó Neked!
Sziasztok ma esetleg valaki Hatvan és környékéről?
Sziasztok valaki most miskolc szirma
Kistokaj stb környékén orál vagy sex?
Kistokaj stb környékén orál vagy sex?
Sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párok vannak e itt akik tudnank fogadni is 7vegente?
Sziasztok autós tálira keresek nőt aki szereti ha kényeztetik a lába között majd keményen megszopatják akár a férj előtt !De én is kukkolhatok! Miskolc és környéke
Sziasztok ma gyöngyösön ki kalandozna velem?
Sziasztok! Párként keressük harmadik felünket
Most Miskolc?
28 én Miskolctapolcán wellnesezünk. 1-2 potens pasit keresünk cuckoldhoz. A pénteket preferáljuk. Ha lehet 40 alatt, sportos potens , borotvált pasikat keresnénk. Fotók, és elérhetőség szükséges, enélkül nem tudjuk tovább folytatni a beszélgetést.
Sziasztok Heves megyei férfiként párok házibarátja lennék.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Sziasztok!
Kezdő fotós/videósként készítenék lányokról illetve párokról képeket, filmeket (igény esetén arc nélkül is). Számomra a gyakorlás lenne a cél illetve a referencia. Írj ha érdekelne!
Kezdő fotós/videósként készítenék lányokról illetve párokról képeket, filmeket (igény esetén arc nélkül is). Számomra a gyakorlás lenne a cél illetve a referencia. Írj ha érdekelne!
Sziasztok!
A hétvégén Miskolctapolcán leszek, és szívesen ismerkednék nyitott, szimpatikus párokkal hármas vagy cuckold felállásra. Van tapasztalatom, diszkrét és kulturált vagyok
Ha kölcsönös a szimpátia, a részleteket privátban megbeszéljük.
A hétvégén Miskolctapolcán leszek, és szívesen ismerkednék nyitott, szimpatikus párokkal hármas vagy cuckold felállásra. Van tapasztalatom, diszkrét és kulturált vagyok
Ha kölcsönös a szimpátia, a részleteket privátban megbeszéljük.
Sziasztok!
Ma este 9-től egész éjjel ráerek. Bármiben benne vagyok, ha esetleg érdekel, privátban keress.
Ma este 9-től egész éjjel ráerek. Bármiben benne vagyok, ha esetleg érdekel, privátban keress.
Sziasztok! Augusztus 29. (szombat) esti találkozóval keresek hölgyet, párt Egerben. A cél egy tabu mentes este, ahol mindenki jól érzi magát. Komoly érdeklődés esetén írj privátban!
(Ez egy válasz Miskolci11 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! SOS keresünk egy nőt vagy párt két nagyfarkú pasi!! 19/7 20/7
28-29 én Miskolctapolcán wellnesezünk. 1-2 potens pasit keresünk cuckoldhoz. A pénteket preferáljuk. Ha lehet 40 alatt, sportos potens , borotvált pasikat keresnénk. Fotók, és elérhetőség szükséges, enélkül nem tudjuk tovább folytatni a beszélgetést.
28-29 én Miskolctapolcán wellnesezünk. 1-2 potens pasit keresünk cuckoldhoz. A pénteket preferáljuk. Ha lehet 40 alatt, sportos potens , borotvált pasikat keresnénk. Fotók, viber vagy Whatsup szükséges, enélkül nem tudjuk tovább folytatni a beszélgetést.
Mara keresek ferfias ferfit
Miskolcon vsn helyen
Miskolcon vsn helyen

vazelinator

peklapat99