Sziasztok!
Kezdő fotós/videósként készítenék lányokról illetve párokról képeket, filmeket (igény esetén arc nélkül is). Számomra a gyakorlás lenne a cél illetve a referencia. Írj ha érdekelne!
Kezdő fotós/videósként készítenék lányokról illetve párokról képeket, filmeket (igény esetén arc nélkül is). Számomra a gyakorlás lenne a cél illetve a referencia. Írj ha érdekelne!
Sziasztok!
A hétvégén Miskolctapolcán leszek, és szívesen ismerkednék nyitott, szimpatikus párokkal hármas vagy cuckold felállásra. Van tapasztalatom, diszkrét és kulturált vagyok
Ha kölcsönös a szimpátia, a részleteket privátban megbeszéljük.
A hétvégén Miskolctapolcán leszek, és szívesen ismerkednék nyitott, szimpatikus párokkal hármas vagy cuckold felállásra. Van tapasztalatom, diszkrét és kulturált vagyok
Ha kölcsönös a szimpátia, a részleteket privátban megbeszéljük.
Sziasztok!
Ma este 9-től egész éjjel ráerek. Bármiben benne vagyok, ha esetleg érdekel, privátban keress.
Ma este 9-től egész éjjel ráerek. Bármiben benne vagyok, ha esetleg érdekel, privátban keress.
Sziasztok! Augusztus 29. (szombat) esti találkozóval keresek hölgyet, párt Egerben. A cél egy tabu mentes este, ahol mindenki jól érzi magát. Komoly érdeklődés esetén írj privátban!
28-29 én Miskolctapolcán wellnesezünk. 1-2 potens pasit keresünk cuckoldhoz. A pénteket preferáljuk. Ha lehet 40 alatt, sportos potens , borotvált pasikat keresnénk. Fotók, és elérhetőség szükséges, enélkül nem tudjuk tovább folytatni a beszélgetést.
28-29 én Miskolctapolcán wellnesezünk. 1-2 potens pasit keresünk cuckoldhoz. A pénteket preferáljuk. Ha lehet 40 alatt, sportos potens , borotvált pasikat keresnénk. Fotók, viber vagy Whatsup szükséges, enélkül nem tudjuk tovább folytatni a beszélgetést.
Mara keresek ferfias ferfit
Miskolcon vsn helyen
Miskolcon vsn helyen
Ma, holnap és péntek délután kb. 17-20 óra között Egerben fehér bőrű szopatót keresek. Imádom nyelni a gecit!
Igény esetén én is szopható vagyok, de csak ha a szádba élvezhetek!
Análban tapasztalt férfi megtaníthatna, hogy hogyan ne fájjon amikor belém hatolnak.
Igény esetén én is szopható vagyok, de csak ha a szádba élvezhetek!
Análban tapasztalt férfi megtaníthatna, hogy hogyan ne fájjon amikor belém hatolnak.
Sziasztok! SOS keresünk egy nőt vagy párt két nagyfarkú pasi!! 19/7 20/7
Hali! Kecskeméten és Egerben keresünk rendszeres diszkrét házibarátot! Akit érdekel írjon üzenetet! Csak komoly, nyitott emberek jelentkezését várjuk!
Sziasztok!
Heves megyeben valaki a mai estere? Privatban irjatok. Koszonom!
Heves megyeben valaki a mai estere? Privatban irjatok. Koszonom!
Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok most valaki Hatvan környékén?
Sziasztok.
Heteró párral szeretnék ismerkedni!
Heteró párral szeretnék ismerkedni!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
A hetre keresek oralra ferfias ferfit
Miskolcon van helyem
Kepet es vidit is szivesen mutatok
Miskolcon van helyem
Kepet es vidit is szivesen mutatok
Eger- Miskolc környékén Nővel ismerkednék.
Vajon erre lenne máskor is alkalom?
(Ez egy válasz Lovi95 üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Lovi95 üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

Tééé69
Irena