Szívesen csatlakoznék párokhoz akár mindkét fél örömére. Borsod Abaúj Zemplén megyében.
50 pluszos hölgyel ismerkednék!
Miskolc belvárosában, egy hotelben szívesen elütném az időt a mai nap valakivel. Akár párokat is szívesen fogadok. Írj, ha érdekel és nem csak írogatni van kedved.
Csütörtök délelőtt elmennénk fürödni Demjénbe!
Lesz ott esetleg pár?
Lesz ott esetleg pár?
Sziasztok ! Ápolt, intelligens srácként keresem azt a szimpatikus házaspárt Budapesten vagy a keleti régióban, akik szívesen nyitnának egy harmadik felé. Benne vagyok a finomabb, enyhe bi dolgokban is, a lényeg a jó kémia és a kölcsönös élvezet. Kifejezetten hétvégi találkozókat keresek, így olyan pár jelentkezését várom, akiknek van saját, nyugodt helyük a privát együttlétekhez. Írjatok bátran, egy kötetlen beszélgetéssel semmit nem veszítünk!
Bi pasi érdekel valakit ?
Sziasztok! Diszkrét párt keresek...
Nem egy alkalomra!
Nem egy alkalomra!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
valaki vagy valakik most egy kellemes talira? 183/80, sportos, 45 éves , fullhetero, kemény farkú pasi vagyok. Bp - Gyöngyös és környékén bárhol..
Tomi
Tomi
Szopni imadot keresek mara
Sziasztok! Intelligens párokkal, hölgyekkel ismerkednék. Leginkább hosszú távú és tartós kapcsolatra keresek partnert, párokat a hölgy örömére. Intelligencia és szimpátia! Utazni tudok, napközben is ráérek
Sziasztok péntek reggel miskolcról pestre esetleg valaki útközben utitásnak írj privátba
Sziasztok!Ma este jonne hölgy,par,Szalokora vagy Demjenben egy kis kalandra?40 es igenyes pasi vagyok.Irjatok peivatban,koszi.
Sziasztok! Diszkrét párt keresek...biszex pasival!
Idöben ápolt puncit nyalnék viszonzásnélkül akár renceresen
Sziasztok! Holnap délelőtt hölgy , pár egy jo sexre? Lehet autóskaland is! K.barcika és környékén!
Sziasztok szívesen találkoznék nőkkel és párokkal Gyöngyös eger körül és Ózd körül
Sziasztok! Ma valaki esetleg szeretne találkozni Hatvan környékén? Keressetek nyugodtan!
Párommal vagy külön külön is keresünk sexpartnert, vác környékéről.39 éves fiu vagyok es 38 éves a lány,akár tudunk menni autóval ha van hely,de nálunk is megoldható.idősek előnyben 45+ kor felettiek irjanak csak!mindenre nyitottak vagyunk
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál azt megbeszelhetjuk nyitott vagyok de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.

vazelinator

Attilakov80
Stella Hot