Sziasztok! Keresünk fiút vagy lányt Miskolc környékén hármas hancurozáshoz ma.
Bogácson valaki van a hétvégén?
Hölgyet,párt keresek
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
A zempléni régióban!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Ne kapcsolatra jelölj! Írj üzenetet!! Köszönöm!
Üdv
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk ! wink
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük !
Sziasztok!
Én egy 177 cm magas 90 kg barna hajú zöld szemü ápolt igényes férfi csatlakozna párokhoz,vagy hölgyhöz
Akit érdekel irjon bátran
Én egy 177 cm magas 90 kg barna hajú zöld szemü ápolt igényes férfi csatlakozna párokhoz,vagy hölgyhöz
Akit érdekel irjon bátran
Sziasztok! Fiút keresünk maestére fogadnitudunk,viberszám előny.
Aza fele látom nem látam ilyet és ki irva sem
(Ez egy válasz tommi3888 üzenetére (tegnap 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Jővőhét szeda csüt péntek Bogácson leszek.
Kiverném valakinek. Vagy ha szeretnéd cumizlak.
Kiverném valakinek. Vagy ha szeretnéd cumizlak.
állítólag régebben a Gömori felüljáró környékén volt valami hely.
(Ez egy válasz Dezsi5 üzenetére (tegnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:43
Szia igen én is szeretném tudni hogy van e ilyen helye mert az nagyon jó lenne szerintem is
Szia igen én is szeretném tudni hogy van e ilyen helye mert az nagyon jó lenne szerintem is
(Ez egy válasz tommi3888 üzenetére (tegnap 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:40
Sziasztok!
Miskolcon nem tud valaki olyan helyet ahova járnak ki "kalandozni" az emberek?
Olyasmire gondolok, mint pl Pesten a reptéri kifutó vége, mert úgy látom hogy az elég népszerű és elég látogatott hely.
Olyasmire gondolok, mint pl Pesten a reptéri kifutó vége, mert úgy látom hogy az elég népszerű és elég látogatott hely.
Sziasztok!
Egy fiatal bevállalós srácot keresek Miskolc, Kazincbarcika környékén diszkrét fiús kalandra.
Sziasztok! Ma estére egy srácot keresünk!
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Sziasztok 50 -es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt, baratsag extrakkal. Semmi jó elrontoi nem vagyunk . Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján környékén
Hetvegenk szabad
Hetvegenk szabad
Sziasztok!
Ma este igényes párhoz csatlakoznék Kazincbarcika és környékén, de akár távolabb is, utazás nem gond.
Ma este igényes párhoz csatlakoznék Kazincbarcika és környékén, de akár távolabb is, utazás nem gond.
Sziasztok,Tiszaújvárosban napközben hölgy vagy pár??? Sármos,kellemes méretű kitartó pasi vagyok
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy pasi a hölgy tagjára ravélvez.esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén. De ha mást is kiprobalnátok pl csak simogatás oda vissza.maszazs.csak beszélgetés csak kukkolás esetleg orál de szexre is nyitott vagyok azt megbeszelhetjuk de a konkrét elképzelés az az első amit írtam. Nálatok. Szabadban.panzio.auto. en sajnos fogadni nem de utazni tudok.ma péntek délután tol szombaton es vasárnap estig jo nekem
Sziasztok holnap reggel miskolcról budapestre megyek valaki esetleg csatlakozhatna hozzám

vazelinator

PárDE
Lenuta