Sziasztok! Közös túrázáshoz keresek hölgy partnert.!!
Üdvözlök mindenkit. Diszkréten ismerkednék olyan hölggyel aki szereti a magas mackós alkatú férfiakat. Kezdetben csak dumálnánk és a többi szimpátiától függően alakulna.
Hali!
Ózd környékén valaki méretes kemény farokkal?
Mackós tetovált kezdő passzív vagyok.
Helyem van.
Helyem van.
Hali
Jövőhét péntek szombat Egerben leszünk! Esetleg lenne olyan pár, bi hölgy taggal aki szeretne egy kicsit "kalandozni" velünk?
Jövőhét péntek szombat Egerben leszünk! Esetleg lenne olyan pár, bi hölgy taggal aki szeretne egy kicsit "kalandozni" velünk?
Sziasztok. Pásztó-Hatvan-Gyöngyös-Eger vonalon ismerkednék.Autóm van ,utazni tudok. Ha felleltettem az érdeklődésedet , privátban várom a megkereséseket !
Ma mezökövesd mellett szopok szopatok dugok este felé! Estetleg valaki bi pasi vagyok!
Fiatalos 25-ös pár keres max 40ig mindkettejük örömére lányt. Női alapon bi elfogadott tapasztalatunk hármasban még nem volt de nyitottak vagyunk bármire. Férfiak ne is próbálkozzanak tiltjuk őket azonnal.
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Barcikai fejőnöt keresek...megbeszéljük!!

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Hali!
Helyem van.
Helyem van.
Ma vagy holnap este hölgy,pár társaságát keresem minden jóra.Gangbang,cuckold,stb.Helyem van és utazni is tudok.Borsod,Heves.
Sziasztok.Párt keresek Ózd és környékén ahol a férjet szophatom a felesége előtt,vagy vele együtt.És a feleséget ki lehet nyalni puncit, popsit.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni!Kor alkat nem számít!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok!
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Ma estefelé Miskolc környékén valaki?
Sziasztok! Hatvanban valaki?
Sziasztok!
Holnap este Bogácson leszek a Hintóvölgyben, ismerkednék.
Holnap este Bogácson leszek a Hintóvölgyben, ismerkednék.