Holnap napközbeni szexre keresünk bi párt, pasit Miskolcon mi58as molett pár vagyunk.
Vannak itt domináns nők Borsodban?
Sziasztok .Milyen pasit kerestek??
(Ez egy válasz Páros 01 üzenetére (tegnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Ózd és környékén bi ffi tagú párt keresek ,ahol a hölgy előtt szopnák vagy vele együtt!A hölgyet pedig orálisan kényeztetném puncit,popsit.
Gyöngyös vagy környéki bi vagy hetero diszkrét párt vagy pasit keresek.
Fiút keresünk maestére fogadnitudunk.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok! Hétköznap napközben nőt vagy párt keresek akivel kellemesen eltölthetjük a szabadidőinket. Privátba írjatok és megbeszéljük a talikat.
Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan hetero viselkedésű és kinézetű, átlagos, ápolt, diszkrét, megbízható sráccal 18-43 között.
Sziasztok. Jövő hét csütörtök ( 11.20.) Délután 3 körülre keresek nőt vagy párt akivel találkozhatnék szexrandi céljából Vácon és közvetlen közelében. Privátban várom az érdeklődést.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Sziasztok. Andi vagyok várom a jelenkezőket aki segit leszopni a párom MA ESTE EGER MELLETT
Szívesen gabalyodnánk össze egy kellemes 30-40-es párral ma este a Hotel Vécsecityben!
Várjuk a jelentkezőket!
Várjuk a jelentkezőket!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Valaki Ózdon nem szopatna ?
Helyem van !
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Párt vagy hölgyet keresek estére. Utazni ill. Fogadni tudok.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!

vazelinator

pier7273