Sziasztok! Ma este feleséget kényeztetnék a férje előtt, igény szerint! Ápolt, igényes, diszkrét hetero férfiként..Eger-Gödöllő között.
sziasztok most 6vegen ra ero nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatná ha megdugjak elotte a nejet?hely kellene utazni tudnek
Sziasztok! Ma este srácok egy 3-as?
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Pászto-Hatvan-Gyöngyös környékén keresek partnert a mai napra is akár.
Szia!
Ha egy egész estés kényeztetésre vágysz, vagy akár több estére is, keress nyugodtan. Unatkozó lányok, elhanyagolt asszonyok társaságát keresem. Megbízható, diszkrét pasi vagyok.
Ha egy egész estés kényeztetésre vágysz, vagy akár több estére is, keress nyugodtan. Unatkozó lányok, elhanyagolt asszonyok társaságát keresem. Megbízható, diszkrét pasi vagyok.
Jövő hétre keresek, Borsod megyében egy kalandvágyó hölgyet vagy párt.
Sziasztok! Érdekel a szex chat is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen
Mai napra és a hétvégére keresek egy kedves párt, hölgyet vagy férfit. Minden jóra, kellemes együttlétre. Férfi bi oké. Miskolc és akár tágabb környéke is. 40-es, normális, kultúrált férfi vagyok.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Pár esetleg ma este Ózdon, aki pasit fogadnak? Párosunk pasi tagja ma este Ózdon lesz.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!!
Üdv

Sziasztok Gyöngyös Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel párokkal
Szasztok.Ma ete párt vagy nőt keresek Heves megyében.Magas izmos nagy méretű pasi.
Sziasztok, Sárospatak környékén pár, pasi esetleg? Vasárnaptól, keddig pihenünk a környéken. Vagy látogatható klubbot tud valaki? Üdv, AA
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Jóreggelt! Ma délelőtt Miskolcon keresek alkalmi nő partnert egy kis kalandra
diszkréció fontos!

Szia!
Rakamaz környéki magyar lány van?
Rakamaz környéki magyar lány van?
Hatvanban szopnék kisebb farkú bi pasit maszkban amit videóra venne nekem saját részre .Autóban