Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan környékén ismerkednék hölgyekkel, párokkal, nap közben! Ha gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Sziasztok, szombaton tali a nyeki nudin? Parok jelentkezeset varjuk.Szeretunk ismerkedni, baratkozni. Semmi jó elrontoi nem vagyunk
Kazincbarcikán ma délelőtt kis szex???? Írjatok
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam, ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam, ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Olyan párt keresek akinek a hölgy tagját lehet Masszírozni! Mezőkövesd kőrnyéke
Barcikai fejőnöt keresek...megbeszéljük!!

Sziasztok, szombaton tali a nyeki nudin? Parok jelentkezeset varjuk.Szeretunk ismerkedni, baratkozni. Semmi jó elrontoi nem vagyunk
Ma délután párt keresek nudizás napozás medencézés szex.Magas izmos nagy méretű pasi vagyok.Heves megye.
Szia
Írtam. (Ez egy válasz alexfem95 üzenetére (2025. 07. 29. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 20:27
Írtam. (Ez egy válasz alexfem95 üzenetére (2025. 07. 29. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Bi femboy/cd-ként keresek pasikat 55 éves korig. Ha van olyan pasi, aki szeretne egy helyes arcú, szub femboy-al ismerkedni, akkor írjon
Csak férfiakat keresek. Borsod-Szabolcs megye elsősorban, ami szóba jöhet, ezen belül tudok utazni is, de ha valaki távolabbról lenne és tud utazni, az is jó. Hosszútávra keresek diszkrét partnert, aki szeretne adni egy esélyt, kipróbálni valami újat, írjon bátran

Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Mára (szerda) keresek női szexpartnert. Helyem van
Sziasztok!
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek és párok jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Sziasztok! Bi femboy/cd-ként keresek pasikat 55 éves korig. Ha van olyan pasi, aki szeretne egy helyes arcú, szub femboy-al ismerkedni, akkor írjon
Csak férfiakat keresek. Borsod-Szabolcs megye elsősorban, ami szóba jöhet, ezen belül tudok utazni is, de ha valaki távolabbról lenne és tud utazni, az is jó. Hosszútávra keresek diszkrét partnert, aki szeretne adni egy esélyt, kipróbálni valami újat, írjon bátran

Ózdon nem ismer valaki fiatalabb nőt aki pénzért benne van dolgokban ? Ha esetleg igen privátban szívesen hallgatok ajánlatokat.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok hétre keresnék kivancsi hetero ferfit miskolcon
Kepem van az oldalon, de privatba kuldhetek még
Kepem van az oldalon, de privatba kuldhetek még
Ismerkednénk
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Pesten vagytok elegen, ott a sok klubb, na meg itt is minden 3.regisztralt pest megyei.szóval ne elégedetlenkedj vidéken fele annyi lehetőség sincs.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 07. 28. hétfő 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 28. hétfő 21:52

Ilyen pár miért nem ir igy ide Budapestről? Simán tudnék menni van autó is van. Amúgy sziasztok kellemes a hölgy a fotón. Sok sikert a kereséshez innen Pestről! ))