Sziasztok!
22 éves vagyok átlagos alkatú
Nagyobb intimmel rendelkezek (22cm )
Biszex vagyok.
Holnapi napon szeretnék Miskolcon szopni .
Helyem nincsen , vagy szabadban , WC, vagy kocsiba(nincs autóm)
Szimpátia esetén meg is lehet baszni .
Szuk vagyok eddig csak egy kicsi pár centis játék járt bennem.
A holnapi nap azaz hétfőn reggel 7 és 11 között.
22 éves vagyok átlagos alkatú
Nagyobb intimmel rendelkezek (22cm )
Biszex vagyok.
Holnapi napon szeretnék Miskolcon szopni .
Helyem nincsen , vagy szabadban , WC, vagy kocsiba(nincs autóm)
Szimpátia esetén meg is lehet baszni .
Szuk vagyok eddig csak egy kicsi pár centis játék járt bennem.
A holnapi nap azaz hétfőn reggel 7 és 11 között.
Sziasztok. Egri férfi vagyok, párokat keresek a közelből.
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok. Ma (vasárnap estére) keresek párt vagy lányt.nógrád és pest megyében ami szóba jöhet: egy jó beszélgetés,egy kellemes masszázs a hölgy részére, esetleg csak lennék néző,simogatás,kézi munka, esetleg csak a hölgy ha kíváncsi megfoghat egy idegen farkat,lehet orál lehet 3as szex lehet a férj néző,autós kaland de utazni is tudok.várom a jelentkező párokat lányokat szép napot
Párt fogadnék a mai napon Hatvanban.
Üdvözlettel,
Dani
Üdvözlettel,
Dani
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. A szabadban is megfelelő.Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Sziasztok vékony lányt ill feleséget keresek Miskolc és környékén! Írj utazni tudok
Sziasztok vékony lányt keresek Miskolc és környékén. Feleség is lehet. Irj a részleteket megveszéljük.
Gyöngyösön ma valaki?
Tiszafüred Eger útvonalon kit érdekel egy szép borotvált farok szivesen a kezedbe szádba adnám
Ma estére keresek Miskolcon sexpartnert lányok párok , hölgyek örömére
Sziasztok!Komoly hàzaspàr keres diszkrét fiú barátot Miskolc környékén..!
Sziasztok! Hölgynek, házaspárnak lennék kellemes társasága ma este, és hosszútávon is. Masszázs, kényeztetés, kiadós szex!! Utazni tudok ésszerű távolságon belül..
Sziasztok!
A ma esti bogácsi éjszakaifürdős medencebálon lesz olyan pár, aki szeretne ismerkedni???
A ma esti bogácsi éjszakaifürdős medencebálon lesz olyan pár, aki szeretne ismerkedni???
Ma estére (22 óra után) szívesen fogadnánk közös élményhez potens férfit egy jó kis 3-hoz
Sziasztok Ma parádsasvári párhpz beszállnék.
Hatvanba szeretőt keresek!
Sziasztok!Barcikai fejőnőmet keresném!
Sziasztok,most hétvégén csatlakoznék párokhoz heteró alapon a hölgy örömére ! Borsod, Szabolcs
Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?