Sziasztok. Ma este valaki szeretne találkozni?
Hölgyet, párt keresek
Sziasztok! Olyan párt keresek akik szexelnének előttem! Mezőkövesd kőrnyékén
Gyöngyös vagy környékén keresek diszkrét ápolt párt vagy bi pasit .kamusok nekeresenek
Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️
Miskolctapolca most valaki?
Sziasztok hölgy esetleg pár lenne aki komolyan találkozni szeretne?
Most?
(Ez egy válasz Nudipuni üzenetére (tegnap 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:40

Sziasztok. Pasimnak keresnék ma estére pasit. Helyileg Andornaktályán. Kamusok neeeeee
Sziasztok. Pasimnak keresnék ma estére pasit. Helyileg Andornaktályán. Kamusok neeeeee
Sziasztok ma este pár vagy holgy egy kis kukkolas simogatás beszélgetés? Ha benne vagytok irjatok üzenetet.nograd es Pest megye vac dunakeszi budapest
Sziasztok! Egerszalók nosztalgia strandon ismerkednénk párral, lánnyal pasival! Ma este!
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös vonalon ismerkednek normális biszex vagy hetero kíváncsi pasi? Legyél hetero életvitelű és férfias! Várom privát üzenetedet, ha normális keretek között ismerkednél! Írj!

Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran! Utazni tudok!
Szóló hölgyek is írhatnak bátran! Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék, heteró alapon.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok! Esti talira keresünk 30-50 közötti párokat vagy srácokat.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok.Bi tagú pár? Férjet szopnám a feleség előtt vagy vele együtt!! Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni nagyon.Kor ,alkat nem számít!