Barcika környékén holnap egy kis kaland,csupaszkodás
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizőkat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgatő csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gózt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyeib srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Miskolcon helyes igenyes srac kalandot keres
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok.Ózd és környékén keresek párt ahol a férjet közösen szopnánk a feleségével.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni.Alkat,kor nem számít!
Holnap kis kaland Miskolc környéke???
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!! Akár ma!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!! Akár ma!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv

Sziasztok! Párokkal ismerkednék Mezőkövesd környékén!
Gyöngyösön keresek párt ahol a férjet közösen szopnánk a feleségével.csak diszkrétek és ápoltak keresenek privátb
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Nograd megyeben szerelmeskedni szereto ferfi, akinek van helye talalkozni irjon!
Párt keresek ma közös nudizás medencézés szex telkemen a tisza tónál.
.Napozó ágyak medence hideg ital,zene.Magas izmos nagy méretű pasi vagyok
.Napozó ágyak medence hideg ital,zene.Magas izmos nagy méretű pasi vagyok
Sziasztok. Párt keresek, heteró alapon.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.
Szép napot,
Sziasztok.
Sziasztok. Eger, Gyöngyös, Hatvan , Pásztó vonalon keresek partnert magamna a hétvége folyamán. Ha felkeltettem az érdeklődésed írj, és megpróbálok minél hamarabb válaszolni.

Partnerem keresem ma estére,Mátra előny