Hali, engem érdekelne
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (ma 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:55

Sziasztok! Srácot vagy srácokat keresünk a ma estére a lánytag kényeztetetésére!
Most hétvégére keresem Úrnőm, aki mindenféle mocskos és durva dolgot tenne velem
Sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugjak vagy hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod) Hátha valaki, de senki....
Sziasztok! Miskolc és környékén ismerkednék hasonlóan hetero viselkedésű és kinézetű, átlagos, megbízható, diszkrét, korrekt sráccal 18-43 év között.
Hölgyet, párt keresek Borsodból.
Sajnos Gyöngyösön vagy környékén nincs egy belevalo biszex pár:( esetleg nográd vagy borsodba lene? Diszkrécó higénia adott és elvárz
Sziasztok! Srácot vagy srácokat keresünk a ma estére a lánytag kényeztetetésére!
2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Sziasztok fiúk...Pàrként keresünk fiatal fiú barátot...Miskolc környékén...Ígéret ezer van,Kifogás annál több... Ma úgy gondoljuk,utoljára keresünk....Viberünk van...
Sziasztok, 50-es parkent keresünk hasonlo koru es gondolkodasu párt hosszútávú baratsagra, extrakkal. Helyünk van, utazni is tudunk. Miskolc, Kazincbarcika, Ózd, Salgótarján környékén. Vasárnap ha jó idő lesz készülünk Nyekre nudizni.
Sziasztok
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Szeretkezni szereto partnert keresek, Nograd es kornyeken.
Július 28-30 között Egerben wellness-elünk, szívesen töltenénk egy szép estét, hozzánk illő párral.
Sziasztok keresek Augusztus 8-11 között egy szimpatikus párt akikkel jól érezhetnénk magunkat helyet biztosítom jakuzzival szaunával felszerelt apartman parádsasváron
Még egy párt kesük holnapra aki csatlakozna hozzánk 40 es hasonló korosztályból a hölgytag bi.Hozzánk hasonló átlagos,sportost testalkatúakat keresünk.Nudizás,napozás,hűsölés a medencébe,szex.Telkemen a Tisza tónál.
Gyöngyösön keresek megbizhato partnert akit renceresen szopathatok..diszkréció higénia adott és elvárt.nős vagyok azsem gond ha te is az vagy
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Barcikai fejönőm keresem