Sziaszok. Péntek estére keresünk párt vagy bi ffi Hatvan környékéről. Leveleket privibe
Szerencsés vagy. Engem válaszra se méltatott. Elhiszem hogy megterhelő mindenkinek visszaírni, de azért jól esne ha nem vennék semmibe az embert és legalább két szóval jelezze hogy pl. esélyem sincs
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem válaszolt. Képet is kaptam
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (ma 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Fixen kamu elküldtem a képet es eltünt....
(Ez egy válasz girnyó üzenetére (ma 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:35

Miért kamu a profilom. Ha jól emlékszem teljesen a valóságnak megfelelően töltöttem ki. Annak pedig oka van hogy nem vállalok arcképes profilképet, ennek az oka is szerepel az adatlapon.
Köszi és mi köze a szexhez ?
(Ez egy válasz fuel77 üzenetére (tegnap 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Köszönöm kedves vag
y. Na meg paraszt
(Ez egy válasz user100 üzenetére (ma 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ment üzenet..
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Bi FFI tagú párt keresek ahol a feleség előtt szopnák vagy vele együtt!
Sziasztok.Bi FFI tagú párt keresek.Feleség előtt szopnák vagy vele együtt!
Sziasztok! Ma is keresem azt a férfit, aki ápolt, Hatvan vagy környékén lakik, és benne van, hogy videóra veszem ahogy szopok. Kizárólag fényképes emaileket várok! Üdv Léna.
Te csicska gyász! Hazug voltál apádban is
(Ez egy válasz Zsolt0101 üzenetére (ma 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:50

Miskolcon pár akinek nincs helye vagy szeretnéd a párod más pasival látni. Gyertek bátran
Miskolcon pár akinek nincs helye vagy szeretnéd a párod más pasival látni. Gyertek bátran
Ma délelőtt valaki kalandozna Gyöngyös környékén?
Miért kamu a profilom. Ha jól emlékszem teljesen a valóságnak megfelelően töltöttem ki. Annak pedig oka van hogy nem vállalok arcképes profilképet, ennek az oka is szerepel az adatlapon.
(Ez egy válasz sciga üzenetére (ma 02:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:24

Szerinted? Teljesen kamu az egesz profil.Képet nem mernek kirakni , de küldeni kell nekik minden féle képpen.
Mondod ezt te még az előző évtzedben készült képeddel. Még a korosztályos gondjaiddal mikor a bi barátoddal jelentkezel 40-es párhoz úgy hogy az a barát még az adatlapon sincs. Nem értem miért állsz bele az emberekben........ Talán mindenki kereshet úgy ahogy akar. Lehet itt megnevezni embereket akik soha nem érnek oda a találkára. De minek?
(Ez egy válasz sciga üzenetére (ma 02:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 02:24

Szerinted? Teljesen kamu az egesz profil.Képet nem mernek kirakni , de küldeni kell nekik minden féle képpen.
(Ez egy válasz girnyó üzenetére (tegnap 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Jelszó egybe
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajopetri szoba johet? Csendes, szexi hely.