Magára ismer valaki? ---------------- > Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok ma delutan heves megye kozos fasz verés cuckold stb mindent meg halgatok
Sziasztok!
24 éves egyetemista srácként csatlakoznék párokhoz illetve heteró nőhöz.
Nem szeretnék feleslegesen írkálni, találkozás lenne a cél.
24 éves egyetemista srácként csatlakoznék párokhoz illetve heteró nőhöz.
Nem szeretnék feleslegesen írkálni, találkozás lenne a cél.
Sziasztok.
GYÖNGYÖS v környéki aranyos párral ismerkednénk!Pusz
GYÖNGYÖS v környéki aranyos párral ismerkednénk!Pusz
Sziasztok!
Ózd és környékén keresek magányos elhanyagolt hölgy partnert vágyaink közös megélésére, akkk szeretik ha hosszasan szeretik az orális játékokat és dominánsak.
Diszkréció adott illetve hellyel is rendelkezem.
Ózd és környékén keresek magányos elhanyagolt hölgy partnert vágyaink közös megélésére, akkk szeretik ha hosszasan szeretik az orális játékokat és dominánsak.
Diszkréció adott illetve hellyel is rendelkezem.
Sziasztok!
Péntek estére párok társaságát keressük kellemes időtöltésre!
Péntek estére párok társaságát keressük kellemes időtöltésre!
Holnap délelőtt Miskolc,Tiszaújváros környékén idősebb hölgy,vagy pár egy kis mókázásra?
Párok játékszere lennék alkalmanként, vagy rendszeresen is. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok ma esetleg valaki heves megye?
Sziasztok írjatok privátban telszámot
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 18:36
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Komoly barátot keresünk,mi Miskolc környékén élő pàr vagyunk..Lehetetlen,de még egy próba..Viberen kommunikálunk..
Sziasztok! Miskolci lakással és kocsival rendelkező pasiként, ismerkednék hölggyel vagy párral, akár ma estére is. Privát üziket várok!
Feleség többes örömére ismerkednénk férfiakkal ....
Tokaj környékéről ismerkedne valaki?
Sziasztok!
Benne vagyok!
Email ,? (Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 25. kedd 18:36
Benne vagyok!
Email ,? (Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2025. 11. 25. kedd 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Komoly barátot keresünk,mi Miskolc környékén élő pàr vagyunk..Lehetetlen,de még egy próba..Viberen kommunikálunk..
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Isten éltessen minden Katalint! Főleg azt akivel Ózdon és Bánrévén találkoztam. Összefuthatnánk megint!
Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Ózd Putnok környékén pár vagy hölgy hetero alapon akár mai nap is ☺️

vazelinator

lujidzsi
Veronika Bachorova