Ma valaki Miskolc vagy kke. szopna esetleg dugatná magát?
Hölgy,pasi,pár.....Eger,Tiszafüred,Gyöngyös??
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon valaki szeretne találkozni? Picit elüthetnénk az időt.
Bükki autókázáshoz keresek partnert.
Barcikai csajost keresek...
Hali,hölgyek,párok,Eger mellett egy jó kaland esetleg?37 éves jó pasi.Csak hölgyek és párok!!!!
Hölgy,pár,pasi Eger-Tiszafüred-Gyöngyös környékéről...
32 éves miskolci férfi vagyok, nyitott, barátságos és őszinte. Hölgyet vagy párt keresek Borsod megyéből alkalmi vagy akár rendszeres találkozásokra. Fontos számomra a kölcsönös szimpátia, a diszkréció és a jó hangulat. Ha nyitott vagy az ismerkedésre, írj bátran!
Sziasztok! 40-50 körüli férfi, aki kiprobálna egy femboyt/cd-t? Vékony, helyes arcú, szőrtelen vagyok. Csak férfiak
Hölgy,pasi,pár....Eger,Tiszafüred környékéről?
Sziasztok!
Rétság és környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban :P
Rétság és környékén keresek most ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban :P
Én írtam nektek, de nem kaptam választ. Akkor ezt most nem értem...
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:08

Mi meg léptük az elsőt de olyanra nem vagyunk vevők akik nem merik a másodikat meg lépni ....
Mi meg léptük az elsőt de olyanra nem vagyunk vevők akik nem merik a másodikat meg lépni ....
(Ez egy válasz Dinamit üzenetére (tegnap 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Szombat ,Tiszanána szivesen ismerkedünk
Farkamra keresek pasit vagy párt