Két férfi csinos sub nöt keres.
Sziasztok! Ma estére keressük partnerünket, aki csatlakozna párosunkhoz. Hölgy, pár, esetleg szóló férfi személyében. Kizárólag a közelből! Fényképes emaileket várunk!
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok ! Pàr
ral ismerkednék!
ral ismerkednék!
Sziasztok!
Swinger klub látogatás hoz keresek egy hölgyet
Swinger klub látogatás hoz keresek egy hölgyet
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
Sárospatakon élek, Szerencs-Sárospatak-Sátoraljaújhely és Kisvárda környékén párhoz, hölgyhöz csatlakoznék!
Utazni tudok!
Sárospatakon élek, Szerencs-Sárospatak-Sátoraljaújhely és Kisvárda környékén párhoz, hölgyhöz csatlakoznék!
Utazni tudok!
Valakik nyéken ?
Sajnos messze vagytok.
(Ez egy válasz Dawszi üzenetére (tegnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Minket is érdekelne valami jó kis buli az éjszaka.
(Ez egy válasz Borsodpáros üzenetére (tegnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátban
Sziasztok ! Jó kis buliba mi is benne lennénk .
(Ez egy válasz dodgem üzenetére (tegnap 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párt keresek egy kis napközbeni huncutkodásra

Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok! Párt keresünk, ahol a férfi szívesen végig nézné, hogy a feleségével hármasban gabalyodunk.
25 èves sràckènt Hatvan környèkèn keresnèk partnert, bàrmire nyitott vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresünk programot. Tud valaki valami buliról?
Sziasztok! Ma este videós szopásra valaki? Fényképes emaileket várok. Üdv. Léna