Ha már helyben vagyunk téged sem kell félteni. A válaszolás neked is nagy kihívást jelent!!
(Ez egy válasz sciga üzenetére (tegnap 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:52

Kár hogy a csak kamuzok. Elkéritek a másik elérhetőségét ,képeket kértek , ugy hogy ti nem küldtök magatokról semmit sem. Itt jelzem mindenkinek hogy lehet próbálkozni , de itt egy unatkozó fotelhuszár van a profil mögött szerintem aki ezen élvezkedik.
Ha van pár fölösleges órád ,esetleg egy pár fele km a kocsidban nyugodtan próbálkozzatok náluk/nála.
Ezt cak azért írom , mert nagyon sok az ilyen kamu, unatkozó ember az oldalon, akik ezen élvezkednek! Vagy megfogadja aki ezt olvassa vagy nem! Sok sikert mindenkinek
Ha van pár fölösleges órád ,esetleg egy pár fele km a kocsidban nyugodtan próbálkozzatok náluk/nála.
Ezt cak azért írom , mert nagyon sok az ilyen kamu, unatkozó ember az oldalon, akik ezen élvezkednek! Vagy megfogadja aki ezt olvassa vagy nem! Sok sikert mindenkinek
Barcikai csajost keresek...
Sziasztok! Ma este hölgy/pár egy izgalmas kalandra, adatlapom szerint? Utazni tudok..
Sziasztok ! 35 éves, átlagos, egyedülálló, heteró férfi vagyok. Péntek/szombat este hölgy/pár társaságát keresem a miskolci pikniken. Közös buli, utánna folytatás nálam
Privit Írj ! Üdv

Sziasztok! Ma este hölgy /pár adatlapom szerint, egy izgalmas kalandra? Utazni tudok..
Sziasztok!Miskolci lànyhoz vagy pàrhoz beszàlnék.Helyem van v megyek hozàtok hozàd
Kár hogy a csak kamuzok. Elkéritek a másik elérhetőségét ,képeket kértek , ugy hogy ti nem küldtök magatokról semmit sem. Itt jelzem mindenkinek hogy lehet próbálkozni , de itt egy unatkozó fotelhuszár van a profil mögött szerintem aki ezen élvezkedik.
Ezt cak azért írom , mert nagyon sok az ilyen kamu, unatkozó ember az oldalon, akik ezen élvezkednek! Vagy megfogadja aki ezt olvassa vagy nem! Sok sikert mindenkinek (Ez egy válasz Spezial üzenetére (tegnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt cak azért írom , mert nagyon sok az ilyen kamu, unatkozó ember az oldalon, akik ezen élvezkednek! Vagy megfogadja aki ezt olvassa vagy nem! Sok sikert mindenkinek (Ez egy válasz Spezial üzenetére (tegnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat este huncutkodnánk.... Hatvan és környékén
Sziasztook!
párhoz csatlakoznek hetero alapon. Imádok kényeztetni, masszírozni. Teljesen hozzátok és a hölgy igényeihez igazodom. Jártas vagyok szerepjátékokban is. Szívesen leszek a hölgy perverz orvosa, esetleg a kanos futár, vagy a szigorú biztosúr is
ha felkeltettem érdeklődésed írj konkrét elképzeléssel
puszi oda ahol nedves :P

ma estefelé szopok szopatok dugok dugható vagyok mezökövesd mellett helyem van
Sziasztok környékemből adatlapom szerint hölgy vagy pár?
Sziasztok, holnap reggel megyek BP-re végig az M3-on, este ugyanott vissza. Hölgyet szívesen elviszek.
Sziasztok mályi és környékén keresek alkalmit minden érdekel utazni tudok diszkréció adott elvárt
Sziasztok! Mezőkövesd kőrnyékén keresek nőket,párokat Masszázsra!
Miskolci hölgyet vagy párt keresek
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Eger és Miskolc környékén keresek hetero kollégista diákokat akinek jól jönne segítség! Nem szex
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol