Eger és Miskolc környékén keresek hetero kollégista diákokat akinek jól jönne segítség! Nem szex
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Sziasztok! K.barcika környékén hetero párok, hölgy, kellemes sexhez? Akár autóskalandba is bennevagyok!☺️
Párokat várok Miskolci lakásomban. Mindenre nyitott vagyok
Sziasztok szerda, csut ,pentekre keresek olyan ferfias ferfit aki napkozbe 7-15 kozott raene es eljonne hozzam
Helyem van miskolcon
Helyem van miskolcon
Barcikai csajost keresek...
Sziasztok dikszrét alkalmi partner keresnék a hétre nyékládháza és környéke!
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon szeretne valaki találkozni ma nap közben? Keressetek nyugodtan.
Ezen a héten csütörtök és vasárnap között Gyöngyös és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Eger és Miskolc környékén keresek hetero kollégista diákokat akinek jól jönne segítség! Nem szex!
Sziasztok. Szívesen ismerkednek veletek Koszi
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kényeztetnék hölgyet. Nagyon szereteek puncit nyalni.
Sziasztok!
Csatlakoznák feleség kényeztetéséhez, ha vágytok valami újdonságra.
Csatlakoznák feleség kényeztetéséhez, ha vágytok valami újdonságra.
Valaki fiatal 18-25 év körüli srác diszkrét fiús kaland?
36 éves pasi vagyok, kisfiús arccal, sportos alkattal. bevállalós lányt keresnék alaposabb, gátlástalanabb szexre
Sziasztok!
Barátság extrákkal kapcsolatot keresek Eger és környékén. 36 éves sportos elvált ffi vagyok
Barátság extrákkal kapcsolatot keresek Eger és környékén. 36 éves sportos elvált ffi vagyok