Sziasztok! Fiatalos is lehet a partner, vagy mindenképp fiatal?
(Ez egy válasz Baka85 üzenetére (ma 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 15:05

Sziasztok! Feleségem örömére keresnénk fiatal igényés IQ val rendelkező férfit! Nagy és vastag szerszám feltétel! Nem azonnali keresünk és nem akárkit! Először ismerkedjünk! Legyen normális adatlapod!
Sziasztok
Hétvégén péntek szombat Egerben leszünk! Akad itt esetleg olyan pár, biszex lány taggal aki csatlakozna hozzánk egy is szórakozásra!?
Hétvégén péntek szombat Egerben leszünk! Akad itt esetleg olyan pár, biszex lány taggal aki csatlakozna hozzánk egy is szórakozásra!?
Pèntek napközben Bátonyterenye és környékèn hölgy vagy pár kalandozna?
Sziasztok! Feleségem örömére keresnénk fiatal igényés IQ val rendelkező férfit! Nagy és vastag szerszám feltétel! Nem azonnali keresünk és nem akárkit! Először ismerkedjünk! Legyen normális adatlapod!
Sziasztok! Este valaki ráérősben?
(Ez egy válasz Papaka üzenetére (ma 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:08

Sziasztok.Ózd és környékén keresek párt ahol a férjet szophatom a felesége előtt vagy vele együtt!A feleséget pedig ki lehet nyalni puncit, popsit.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit.Imádok nyalni,alkat kor nem számít.
Sziasztok! Ma is aktuális akár már délután, és este is. Adatlapom alapján ..
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (tegnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:06

Sziasztok! Most este esetleg hölgy, pár akikhez csatlakozhatok a hölgy örömére ? Hatvan, Gyöngyös, Eger…
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
Magas sportos egyedülálló férfiként keresek hölgyet, párt közös örömök megélésére kizárólag hetero alapon.
Nógrád Vármegye, Heves Vármegye környéke.
Magas sportos egyedülálló férfiként keresek hölgyet, párt közös örömök megélésére kizárólag hetero alapon.
Nógrád Vármegye, Heves Vármegye környéke.
Szeretkezni szerető partnert keresek, Nógrád megye és környékén.
Sárospatakon keresek hölgyet.
Most Miskolcon egy kis kaland?kukkolás autós kaland?
Sziasztok! Ma is aktuális, akár nappal és este is..Adatlapom alapján.
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (tegnap 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:06

Sziasztok! Most este esetleg hölgy, pár akikhez csatlakozhatok a hölgy örömére ? Hatvan, Gyöngyös, Eger…
Sziasztok.Ózd és környékén keresek párt ahol a férjet szophatom a felesége előtt vagy vele együtt!A feleséget pedig ki lehet nyalni puncit, popsit.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit.Imádok nyalni,alkat kor nem számít.
Párt keresek, akár szabadtéri szexre is.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Holnap miskolcon közös hoki valaki?
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a ferjet izgatna ha használják kényeztetik a nejet! Hely kellene utazni tudnek!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Ma este Gyöngyösön bekapnék valamit.
Ma este Gyöngyösön bekapnék valamit.