Nógrád megye és környékén keresek valakit kellemes szexre!
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresünk ma estére Hatvan és környékén. Emailben várjuk a jelentkezőket.
Sziasztok. Alkalmi vagy tartós partnert keresek Pásztó- Gyöngyös- Hatvan vonalon. Utazni tudok és persze fogadni is. Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj nyugodtan ,megpróbálok minél hamarabb válaszolni ! smile
További szép napot !
További szép napot !
Sziasztok! Lányokkal ismerkednénk max 40-ig párom és jómagam örömére, női bi elfogadott. Utazni tudunk. 20-as éveinkbe járunk szeretnénk kipróbálni még plusz egy lánnyal. Csak kontaktal írjatok privátban. Férfiak hiába próbálkoznak rögtön tiltva lesznek. Köszönjük a megkereséseket.
Kedves fèrfi társaink!
Mi ès egy baráti pár november utolsó hètvègèjèt Egerben töltjük egy szuper kis apartmanban.
Szőke, dekoratív hölgyeink kènyeztetèsère keresnènk plusz fèrfit/fèrfiakat.
Várjuk igènyes. Intelligens, srácok jelentkezès ezèt, akik valóban találkozi is szeretnènek.
Kèrjük ne raboljuk egymás idejèt!
A kèsőbbiekben Viberes, kommunikáció, videóhívas szüksèges lesz, ennek tudatában írjatok!
Privát üzenetet várunk.
Mi ès egy baráti pár november utolsó hètvègèjèt Egerben töltjük egy szuper kis apartmanban.
Szőke, dekoratív hölgyeink kènyeztetèsère keresnènk plusz fèrfit/fèrfiakat.
Várjuk igènyes. Intelligens, srácok jelentkezès ezèt, akik valóban találkozi is szeretnènek.
Kèrjük ne raboljuk egymás idejèt!
A kèsőbbiekben Viberes, kommunikáció, videóhívas szüksèges lesz, ennek tudatában írjatok!
Privát üzenetet várunk.
Hali!
Valaki aktív Ózd és környékén ?
Helyem van meg kedvem orális kalandhoz.
Valaki aktív Ózd és környékén ?
Helyem van meg kedvem orális kalandhoz.
Vasárnap Kazincbarcika -Eger vonaltól északra párok játékszere lennék. Idős párok jelentkezését is várom. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Nyitott pasi ként keresek szimpátia alapján, egy szintén mindenre nyitott párt, vagy nőt.
Nyitott pasi ként keresek szimpátia alapján, egy szintén mindenre nyitott párt, vagy nőt.
Sziasztok! Ma éjszaka Egerben kalandoznék hetero alapon. Hölgy vagy pár! Férfiak ne keressenek!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Két férfi csinos sub nőt keres
Fiatal lány fenekét nyalnám, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni magát, a végtelenségig, mint nyalószolgája.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét....
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Viszonzás nem lényeg, csak élvezd le a számat
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor...
Teljes élvezet, teljes titokban.
Sziasztok! Ma este Miskolcon kèt lànyt v hölgyet kènyesztetnèk.honoràlom.
dősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Sziasztok ma estére18óra-24óra között (amelyik nap nektek megfelelő) keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Sziasztok! Hatvan-Gyöngyös vonalon keresek nap közben ráérő hölgyet vagy párt kellemes kikapcsolódásra. Keressetek nyugodtan!
Sziasztok.Párt keresek ahol a feleség előt szopnák vagy vele együtt!
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környéke!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Köszönjük! Folyt. Köv.
(Ez egy válasz biggame üzenetére (2025. 10. 31. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 31. péntek 08:53
Sziasztok! Szomorúan látom, hogy megint olyanokba állnak bele a az emberek akik nem kamusok. Én voltam már velük pár napja. Ment az email képpel, aztán jött a válasz és 1 óra múlva tali. Nem regényeket kell írkálni, hanem képcsere tali és kész. Szöveg lehet mindenkinek de ápoltság meg kinézet az már sanszos. hozzáteszem 10 év alatt kb 3 párral tudtam itt talizni. Közöttük vannak Ők is. A nagy többség azt sem tudja eldönteni, hogy hetero vagy bi és felvállalni sem merik egyiket sem. Kíváncsi lennék hogy rajtam kívül ki az aki képpel kezdte és nem szövegeléssel. De amúgy sok sikert mindenkinek.

vazelinator

Gábor(1983)
Laura Biggs