Miskolctapolca , vagy környékén augusztus második felében szálláslehetőséget ketresnénk 10 napra, a 15. házasági évfordulónk és náazutunk helyszínén..Ha tud valaki segíteni, megköszönném.
Hatvan és vonzáskörzetében keresünk lányokat , fiúkat és párt KIZÁRÓLAG BISZEX ALAPON a mai napra. Utazni tudj , képed legyen.Korhatár 25-40 éves kor maximum.
Sziasztok! Ma este házaspár feleségét kényeztetném adatlapom szerint! Utazni tudok…
Sziasztok!Szombaton délelőttő Bi hölgytagú pár aki csatlakozna hármasunkhoz 50 év alatt?Napozunk nudizunk,szexelünk hűsölünk a medencében
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Sziasztok!
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
23 éves magas, vékony, szűz srác keres 20-35 év közötti nőt aki szívesen elvenné a szüzességét. Főként Borsodban keresek
Szerencs és Miskolc környékén, olyan hölgyek jelentkezését várom akik rendelkeznek hellyel.
Hali
Lenne kedve valakinek parom hasznalt bugyijaba elvezni? Hatvan kornyeke
Lenne kedve valakinek parom hasznalt bugyijaba elvezni? Hatvan kornyeke
Sziasztok!
27 éves miskolci srác vagyok 75 kg 180 cm 19 cm intimmel, szívesen csatlakoznék párokhoz, lányokhoz!
Írjatok ha érdekes lehet
27 éves miskolci srác vagyok 75 kg 180 cm 19 cm intimmel, szívesen csatlakoznék párokhoz, lányokhoz!
Írjatok ha érdekes lehet

Csütörtök napközben keresün dekoratít milf hölgytagnak plusz pasit több pasis kalandra.Feltételek megbízható ápolt,nagyobb méret,átlagos vagy sportos testalkat.Kor 45 max.Túlsúly,szőrösség kizárva.Csak az jelentkezzen akinek kitöltött adatlapja van képpekel feltöltve.
Sziasztok. Ismerkednék adatlapom alapján.
Nograd megyeben szerelmeskedni szereto ferfi, akinek van helye talalkozni irjon!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Én is írtam, bár gondolom jó pár levél van most olvasatlan. Remélem megtaláljátok az enyémet... (Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2025. 07. 17. csütörtök 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 17. csütörtök 05:27
Én is írtam, bár gondolom jó pár levél van most olvasatlan. Remélem megtaláljátok az enyémet... (Ez egy válasz ancsika79 üzenetére (2025. 07. 17. csütörtök 05:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Többes szexhez keresünk férfi partnert…
40 körüli személy -személyek társaságát keressük .. Helyileg Miskolc és környéke
Többes szexhez keresünk férfi partnert…
40 körüli személy -személyek társaságát keressük .. Helyileg Miskolc és környéke
Ma pár a Tisza tó körűl aki ismerkedne magas sportos nagy méretű pasival?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!

Pár,Nőt keresek holnap napközben,mudizás,medencézés szex cuckold telkemen a Tisza tónál.
Sziasztok hétfőn 2025-07-28-án keresek nyíregyházán párt vagy idős hölgyet 40+ érdekel diszkréció adott és elvárt igényes érzéki oda adó vagyok nyitott vagyok mindenre.
Kedd, szerda vagy péntek napközben, párt keresek, akár szabadtéri szexre is.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Kedd, szerda vagy péntek napközben, párt keresek, akár szabadtéri szexre is.