Emailt irj priviben
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (ma 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:37

Amennyiben MA nem találunk párt, szóló potens férfi is szóba jöhet. Helyileg Miskolc. A többi privátban
Irjatok email címet priviben nincs több üzim mára...
(Ez egy válasz Kisvakond 70 üzenetére (ma 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:35

Sziasztok! Szerencs környékén leszünk a feleségemmel. (50es normál pár) 25-27ig. Keresnénk hasonló párok vagy normális pasi ismeretségét.
Akkor nem értelek.....nem lehetsz mindenkinek szimpi,ezt el kell tudni fogadni. Ennyi
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (ma 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok csak masszőr pasi érdekelne?
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (ma 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:37

Amennyiben MA nem találunk párt, szóló potens férfi is szóba jöhet. Helyileg Miskolc. A többi privátban
Az elmúlt 2-3 hétben egy regisztrált tag volt összesen, aki nem válaszolt.
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (ma 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:19

Ezek szerint sok választ nem kaptok......nem is lehet mindenkinek válaszolni,egész nap itt
lehetnénk

Ezek szerint sok választ nem kaptok......nem is lehet mindenkinek válaszolni,egész nap itt
lehetnénk
(Ez egy válasz Miskolci páros üzenetére (ma 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Igaz. Van az a kategória, aki válaszolni sem képes. Azokért nem is kár....
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (ma 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Páros akad.
(Ez egy válasz Tuzeske üzenetére (ma 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:58

Sziasztok.
Ma este ,éjszaka egy kis kaland párok.esetleg egy jó masszőr pasi??
.
Helyünk van,utazni is tudunk.

Sziasztok! Mezőkövesd és környékén ma este lenne hölgy vagy pár akikhez lehetne csatlakozni?
Sziasztok.
.

Sziasztok! Szerencs környékén leszünk a feleségemmel. (50es normál pár) 25-27ig. Keresnénk hasonló párok vagy normális pasi ismeretségét.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Mai nap pótólható?
(Ez egy válasz adamix2007 üzenetére (tegnap 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:06

Pásztó-hatvan-gyöngyös vonalon keres valakinek partnert a mai vagy a holnapi napra magának? Helyem van és utazni is tudok. Ha felkeltettem az érdeklődésedet privát üzenetben várom a megkereséseket !

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Eger Gyöngyös miskolc vonalon hetero sportos dominans sracot kerseke aki kiverné bi srác szájába. Vagy le is szopatna keményen, de nem feltétel. Jol jar mindeki, írj ha magadra ismersz és vállalod
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Ma estére keresünk potens srácot vagy srácokat!
Ma a Tisza tó környékén csinos hölgytagú pár,aki ismerkedne magas sportos test alkatú magy méretű pasival?