Irtam privátba
(Ez egy válasz Nudipuni üzenetére (2025. 10. 03. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 20:13

Sziasztok. Andi vagyok. Nagyon izgatna, hogy amíg szopom a pasim, addig ő szop téged. Na erre keresünk ma pasit eger mellett
Hétfő délelőtt hölgyet,párt kukkolnék Miskolcon illetve környékén.
Sziasztok. Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok.
Nő-férfi párt támogatnék, ha hancúrozását végig nézhetném. Először csak kukkolnék, később, második harmadik alkalommal, ha szinpatikus vagyok és engedték többet is szeretnék. Utazni tudok, Budapest, Pest,Nógrád megye.
Nő-férfi párt támogatnék, ha hancúrozását végig nézhetném. Először csak kukkolnék, később, második harmadik alkalommal, ha szinpatikus vagyok és engedték többet is szeretnék. Utazni tudok, Budapest, Pest,Nógrád megye.
Ma délután kinek élvezhetnék a szájába ha szeretnél egy borotvált farkat szopni írj helyed legyen
Hölgyet, párt keresek Borsodból
irtam
(Ez egy válasz Nudipuni üzenetére (2025. 10. 03. péntek 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 20:13

Sziasztok. Andi vagyok. Nagyon izgatna, hogy amíg szopom a pasim, addig ő szop téged. Na erre keresünk ma pasit eger mellett
Sziasztok. Salgótarján és környékéről ismerkednék hetero párokkal - nőkkel.
Helyem van, utazni is tudok. Privát üzeneteket várok.
Helyem van, utazni is tudok. Privát üzeneteket várok.
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok!
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
Valaki nem keres paszív srácot orál kalandra Ózd környékén ?
Akár most is helyem van.
A közeli találka és feleség többes kényeztetésének reményében keresünk férfit .
Sziasztok! Szexpartnert keresek!
Jó reggelt.

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
50-es pasiként keresek egy értelmes, aktív, Egerben hellyel rendelkező pasit aki segít megvalósítani passzív vágyamat.
Kellemetlen de le kell írnom! A kocsi hátsó ülésén, a parkban egy padon vagy a bokor mögött nem opció!
Kellemetlen de le kell írnom! A kocsi hátsó ülésén, a parkban egy padon vagy a bokor mögött nem opció!
Egerben keresek hellyel rendelkező roma hölgyet, elsősorban orális élvezetekre.
Hálás lennék.
Hálás lennék.
Egerben keresek vagány hölgyet aki imádja ha orálisan kényeztetik. Annyiszor és úgy ahogy Te akarod.
Akár mindenféle viszonzás nélkül is kereslek.
Ha esetleg szereted használni a felcsatolhatós vibridet akkor nagyon hálás lennék.
Helyem sajnos nincsen.
Akár mindenféle viszonzás nélkül is kereslek.
Ha esetleg szereted használni a felcsatolhatós vibridet akkor nagyon hálás lennék.
Helyem sajnos nincsen.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.