Épp a városban sétálok. Nincs valahol egy unatkozó hölgy, aki szívesen látna egy órára?
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Idősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ugyanebből a korosztályból kezdő, vagy eddig csak gondolatban átélő urakat szívesen elélveztetnék. (melegek kizárva)
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Hely szükséges.
Többi az ismerkedés során
Ha olyan, kb. egyetemista korú lány vagy,
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportos, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportos, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
Sziasztok, sportos 40-es barátot keresünk Miskolc környékén. Kamusok, ígérgetők NEEEE!!!!!
Email címünkre várjuk leveled.
Email címünkre várjuk leveled.
Hatalmas nagy kamus vagy! SENKI NE SZANJA RA AZ IDOT SE H IR VELE! Hazudik ossze vissza
(Ez egy válasz bigman20 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 12. vasárnap 23:28

Sziasztok!
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok.
Párokkal ismerkednék elsősorban Borsod megyében.
40 es sportos férfi vagyok.
Sziasztok! 18.-ára, szombatra keresnénk Miskolcon, vagy környékén hellyel rendelkező, nap közben ráérő párt vagy hölgyet kellemes együttlétre. Ha gondoljátok, keressetek, beszéljük meg! Lehetőleg privátban írjatok!
Sziasztok szívesen ismerkednék nőkkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Ma este a demjeni nosztalgia fürdőben leszünk párommal.Pasi(k)közeledését szívesen vesszük,hetero alapon.
Sziasztok ma estére keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Halihó!
Ózdon most szopatna valaki?
Helyem van.
Ózdon most szopatna valaki?
Helyem van.
Gyöngyös vagy környékén keresek diszkrét ápolt dughato esetleg szopni imado pasit.titokban keresek mivel nös vagyok az semgond ha te is az vagy
Sziasztok! Női partnert keresek. Helyem van.
Sziasztok! Szubmisszív, női rucis crossdresserként keresek határozott, domináns férfiakat (hetero vagy atkív bi), Borsod vagy Szabolcs megyéből. Leginkább a 40+ korosztály izgatna 55 éves korig bezárólag. Képek a társkeresőben

Most valaki gyors szopira?
Salgótarjánban, szombat (18-a) estére keresek, hellyel rendelkező nőt , párt, passzív pasit egy kiadós élvezkedésre. Jelentkezés privátban.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok holnapra 14. Ere keddre keresek kivancsi hetero/bi ferfit 7-15 ora kozott! Helyem van miskolcon
Kepem pedig az oldalamon de szivesen kildok is még
Kepem pedig az oldalamon de szivesen kildok is még