Bármi viszonzás nélkül is, szenvdélyesen nyalnám puncid. Megbízható, Bp-i, 177 cm, nemdohányzó, normális, értelmiségi férfi vagyok. Természetben, autóban, nálad, hotelben, vagy saját igényes lakásomon. Fotó és egyebek az adatlapomon.
Barcikai fejönőm keresem

Miskolcon párt fogadnék lakásomban
Csütörtök napközben csinos dekoratív milfnek,feszes mell,popó plusz két beszállót keresünk.Elvárások 40 évnél nem idősebb nagy intim méret izmos,sportos testalkat,ápoltság,megbízhatóság.Csak kitöltött adatlappal adatlapon képpel!
Július 28-30 között Egerben tartózkodunk, hozzánk illő párt keresünk, egymás előtti párcseres szexre. Fiúk, ne írjatok, felesleges.
Sziasztok.Ózd és környékén keresek párt ahol a férjet közösen szopnánk a feleségével.És a feleséget ki lehet nyalni puncit popsit!Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni nagyon.Kor és alkat nem számít!
Sziasztok!
Mai napon Nógrád megyében leszek. Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Mai napon Nógrád megyében leszek. Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Olyan nőt keresek aki kikötözne és azt tenne velem amit csak akar
Sziasztok!Holnap Nyéki nudin ismerkednénk párokkal,hölgyekkel
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? Sex?☺️
Gyöngyösön keresek szopni imádo pasit lehetöleg helyel rendelkezöt.de hacsak kivernéd a farkam az is oké.irj privatba
Sziasztok. Pásztó-Hatvan-Gyöngyös-Eger vonalon ismerkednék.Autóm van ,utazni tudok. Ha feljeltettem az érdeklődésedet , privátban várom a megkereséseket !

Hetero/bi pasinak lenne kedve ma szopatnia nalam? (Miskolc) en 25 eves vekony/sportos fiu kerek popsival
Sziasztok. Profilunk alapján keresünk párt, párokat Tiszaújváros és vonzáskörzetében (max 50-60 km).
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam, vagy 10ig ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam, vagy 10ig ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Tegnap délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Egerben keresek egy Hölgyet aki használná a felcsatolhatósát rajtam. Strapon Lady!
Holnap Egerben szopnék férfias, igényes, 30-60 közötti pasit.

Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sziasztok!
Tervez innen pár ma éjszakai fürdőzést Egerszalókon a Nosztalgiában!?
Ha érdemes lenne mennénk mi is.
Tervez innen pár ma éjszakai fürdőzést Egerszalókon a Nosztalgiában!?
Ha érdemes lenne mennénk mi is.