Csütörtök estére van kilátás egy bulira? Elsősorban párok társaságát keresnénk.
Bisex de itt ha párral próbáltam talizni ismerkedni vagy nővel legtöbben válaszra se méltattak szóval ez van.
Én se értek itt egyett mindenkivel aki keres valki partnert hogy hogyan nyilvánul meg de ha nem tetszik túl lépek rajta és nem degradálom őket hasonszőrű megnyilvánulásokkal.
Amúgy kép alapján szimpatikus pár vagytok.
(Ez egy válasz én te ő mi ti üzenetére (tegnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Én se értek itt egyett mindenkivel aki keres valki partnert hogy hogyan nyilvánul meg de ha nem tetszik túl lépek rajta és nem degradálom őket hasonszőrű megnyilvánulásokkal.
Amúgy kép alapján szimpatikus pár vagytok.

Itt mindenki buzi!?
Sziasztok!
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
Valaki aktív aki Ózdon szopatna most?
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Sziasztok!Lányokkal,hölgyekkel ismerkednék Salgótarján környékén
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Szexhavert keresek/ Borsod megye /40-45 kor vagy a felett hetero vagy bi alapon is Diszkréció fontos.Adott és elvárt.
Szexhavert keresek/ Borsod megye /40-45 kor vagy a felett hetero vagy bi alapon is Diszkréció fontos.Adott és elvárt.
Sziasztok. Ismerkednék adatlapom szerint.
Sziasztok szívesen találkoznék nökkel párokkal Recsk eger gyöngyös körül
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!

Igen, ezt vettük észre...
(Ez egy válasz Floppy2000 üzenetére (2025. 10. 17. péntek 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 17. péntek 17:18

Itt miskolcon ez a story halott, itt lehetetlen hölgyet, párt találni!!!
Sziasztok füzesabony és környéke?
Sziasztok!Barcikai hölgyet keresek....
Érzékiséget, intimitást minőségi módon megélni akaró pasi ismerkedne hölgyekkel mindenféle gátlás és kötöttségek nélkül. Heves megye és környéke, de utazok messzebbre is. 36 vagyok, sportos, vékony alkat. Feszült vagy, nem értékelnek eléggé, nem találod a lelki társad? Segítek hogy feloldódj!
Szia....50 èves pasi vagyok...
(Ez egy válasz azxyazxy üzenetére (2025. 10. 19. vasárnap 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 19. vasárnap 09:42

Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Olyan nőt keresek aki bátran lepisilne. Találkozó szexmentes. Kedves, ápolt, igényes 30-as pasi vagyok. Csak Egerben, és környékén keresek partnert. Pasik, kamusok kíméljenek!
Sárospatak környékén ( Sátoraljaújhely, Szerencs, Kisvárda) csatlakoznék párhoz, hölgyhöz!
Cuckold, 1+2, hotwife és sok más is érdekel!
Cuckold, 1+2, hotwife és sok más is érdekel!
Sziasztok ma estére 18óratol keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy vegignezi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben irjatok rám egy üzenetet
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!