Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Adatlapom alapján keresek!
Svéd és Yoni masszázs!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!

Csak nem én vagyok a harmadik?
Párok jelentkezzetek, nagyon ápolt, intelligens, baráti hármas vagyunk, nem fogjátok megbánni! Kivételesen jó adottságú fiú vagy szóló lányok is írhatnak

Csak nem én vagyok a harmadik?
Párok jelentkezzetek, nagyon ápolt, intelligens, baráti hármas vagyunk, nem fogjátok megbánni! Kivételesen jó adottságú fiú vagy szóló lányok is írhatnak
(Ez egy válasz dodgem üzenetére (ma 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:55

Péntek délután vagy koraeste meglévő hármasunkat bővítenénk egy párral. Miskolc környékén. Érdeklődést belső levélben várunk.
Sziasztok! Hölgyet keresünk aki bevezetne minket!??
Hölgyet, párt keresek!
Sziasztok! Tudunk privátban beszélni?? Ózdi pasi vagyok és van egy hölgy aki benne lenne!! :P
(Ez egy válasz riacska4 üzenetére (tegnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:59

Sziasztok 50-es parkent keresünk párt, aki hasonlóan gondolkodik mint mi, nemcsak szexet, hanem hosszantarto baratsagot keresünk. Miskolc, Ózd, Kazincbarcika, Salgótarján környéké
Ebben teljesen igazad van!
(Ez egy válasz girnyó üzenetére (ma 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:47

Szerencsés vagy. Engem válaszra se méltatott. Elhiszem hogy megterhelő mindenkinek visszaírni, de azért jól esne ha nem vennék semmibe az embert és legalább két szóval jelezze hogy pl. esélyem sincs

Ebben teljesen igazad van!
(Ez egy válasz girnyó üzenetére (ma 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:47

Szerencsés vagy. Engem válaszra se méltatott. Elhiszem hogy megterhelő mindenkinek visszaírni, de azért jól esne ha nem vennék semmibe az embert és legalább két szóval jelezze hogy pl. esélyem sincs

Péntek délután vagy koraeste meglévő hármasunkat bővítenénk egy párral. Miskolc környékén. Érdeklődést belső levélben várunk.
Mi nonszensz ??? Egy egyszerű kérdést tett fel rosszindulat nélkül. Csak te liheged túl. Hulyegyerek.
(Ez egy válasz adamix2007 üzenetére (2025. 10. 18. szombat 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 18. szombat 16:06

Nehogy már hozzád igazodjanak ember
. Az meg teljesen nonszensz ,hogy ezt még te kéred számon őket , hogy miért az esti órákban keresnek csak.

Sziaszok. Péntek estére keresünk párt vagy bi ffi Hatvan környékéről. Leveleket privibe
(Ez egy válasz Attikatalin üzenetére (ma 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem válaszolt. Képet is kaptam
(Ez egy válasz Alandalon üzenetére (ma 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Fixen kamu elküldtem a képet es eltünt....
(Ez egy válasz girnyó üzenetére (ma 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:35

Miért kamu a profilom. Ha jól emlékszem teljesen a valóságnak megfelelően töltöttem ki. Annak pedig oka van hogy nem vállalok arcképes profilképet, ennek az oka is szerepel az adatlapon.
Köszi és mi köze a szexhez ?
(Ez egy válasz fuel77 üzenetére (tegnap 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !

Köszönöm kedves vag
y. Na meg paraszt
(Ez egy válasz user100 üzenetére (ma 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ment üzenet..
(Ez egy válasz kétférfiegyfeleség üzenetére (tegnap 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Bi FFI tagú párt keresek ahol a feleség előtt szopnák vagy vele együtt!