Megismerkednék olyan hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat foglalkoztat egy közös hoki egy sráccal,közben nézhetünk jó szexfilmet izgató csajokkal.Helyem van Pestmegyében.Megbizható diszkrét partnert keresek!
Mezőkövesden ma este valaki egy találkozó?
Farok fejésre keresek barcikai hölgyeményt

Ötvenes, tapasztalt, sportos, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában, természetesen a fenekét is.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Budapest, Borsod, vagy Heves megye előnyben...
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Budapest, Borsod, vagy Heves megye előnyben...
60-70 év közötti, szexuálisan aktív hölgyet keresek, aki partnerrel nem, vagy csak ritkán tudja kielégíteni szexuális vágyait.Fontos az intelligencia, az ápoltság, előny a természetes szőrzet és a nagy mellbimbós, nagy mellek, az orgazmus lehetőleg többszöri átélése.Én 50-es éveimben járó, jóképű, sportos férfi vagyok, és érdekességképpen szeretnék kirándulást tenni ebben a korosztályban...
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanilyen korosztályban pár is érdekel...
Imádom az alárendeltséget, kitartóan, gátlástalanul kiszolgálom a hölgyet és nagyon tartósan bírom, hogy ő szolgáljon ki engem, ha azt kívánja.
Nálam nincs tabu, csak élvezet.Senki ne gondolja, hogy pénzt akarok, nincs pénzre szükségem, engem csak a vágyak hajtanak..
Kulturált, intelligens hölgyre vágyom.
Ugyanilyen korosztályban pár is érdekel...
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére…Gyöngyös-Eger-Hatvan-Jászberény-Pásztó …
Holnap napközben valami jó program????? Miskolc környéke.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Jóképü pasi, aki ma este ráér és lenne kedve egy kis ejszakai fürdös kukkolashoz, flörtöléshez velünk?!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok.Bi pasi vagyok.Párt keresek ahol lehet puncit nyalni és farkat szopni Hely van ,de utazni is tudok.Vagy hölgyet nyalnák élvezésig puncit popsit imádok nyalni nagyon!!
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből, utazni tudok, helyem is van !
Miskolcon kalandoznék.
sziasztok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak valami ujra vágysz irj. Én mindenben benevagyok. webcam titkos kapcsolat szerető.
Szuper!
(Ez egy válasz Jozsi1975 üzenetére (2025. 05. 04. vasárnap 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
Sziasztok ! Párokkal ismerkednék Szabolcs és Borsod megyékből, utazni tudok, helyem is van !
Farok fejésre keresek barcikai hölgyeményt

Tinilányok, barátnők figyelmébe ajánlom magam, akik szeretik az éretteb pasikat. Titkos vágyaitokat, álmaitokat teljesítem. Imádok kényeztetni! 45vagyok és 18cm a méretem. Írjatok privátba. Csók.
Sziasztok. Szerda délelőtt Miskolc környékén autózom.Szívesen meglátogatlak. Mesztelenkedés, játékok, filmnézés, stb. Ha valakit izgat írjon.