Sziasztok!
Nekem ismét eszméletlen éjszakám volt a helyes kutas pasival...
Egyszerüen imádom ahogy kényeztet,egy gátlástalan állat a szexben.Szombat éjjel meglátogatott,én már pezsgővel fogadtam..5 perc beszélgetés után elétérdeltem és szopni kezdtem,de most nem túl vadul,mert nem akartam hogy a számba élvezzen,más terveim voltak vele.Szokásunkhoz hiven misszionárius pózban kezdtük el a dugást,de most nagyon lassú tempóban,többször megállt és kivette a farkát,minnél hosszabb együttlétet szerettünk volna.Egy hirtelen ötlettől vezérelve pózt váltottunk és az ölébe másztam,erre ő:
"Hé,te nem is szeretsz lovagolni...."Mondtam neki alapesetben nem,de most engedje meg...
Persze hagyta magát,a melleim közé fúrta a fejét,aztán szólt hogy ne csináljam tovább mert ő nem birja...
Itt változott a lovaglásról alkotott véleményem,ugyanis akkorát élveztem,hogy minden csupa nedvesség lett alattunk,percekig levegőt se kaptam,rajta meg folyt végig a puncilé...Még kába voltam az orgazmustól,amikor az ágy mellett négykézlábra állitott,és hátulról hatolt belém.Tudtam hogy közel a vég számára,igy magunk mellé húztam a pohár pezsgő,és abba verte bele a farkát.Utána élvezettel elkortyolgattam,bár ő hozta fel a dolgot,de olyan zavarban volt,hogy rám sem nézett...finom volt a pezsi,akárcsak ő....remélem hamarosan ismétlés!!
Nekem ismét eszméletlen éjszakám volt a helyes kutas pasival...
Egyszerüen imádom ahogy kényeztet,egy gátlástalan állat a szexben.Szombat éjjel meglátogatott,én már pezsgővel fogadtam..5 perc beszélgetés után elétérdeltem és szopni kezdtem,de most nem túl vadul,mert nem akartam hogy a számba élvezzen,más terveim voltak vele.Szokásunkhoz hiven misszionárius pózban kezdtük el a dugást,de most nagyon lassú tempóban,többször megállt és kivette a farkát,minnél hosszabb együttlétet szerettünk volna.Egy hirtelen ötlettől vezérelve pózt váltottunk és az ölébe másztam,erre ő:
"Hé,te nem is szeretsz lovagolni...."Mondtam neki alapesetben nem,de most engedje meg...
Persze hagyta magát,a melleim közé fúrta a fejét,aztán szólt hogy ne csináljam tovább mert ő nem birja...
Itt változott a lovaglásról alkotott véleményem,ugyanis akkorát élveztem,hogy minden csupa nedvesség lett alattunk,percekig levegőt se kaptam,rajta meg folyt végig a puncilé...Még kába voltam az orgazmustól,amikor az ágy mellett négykézlábra állitott,és hátulról hatolt belém.Tudtam hogy közel a vég számára,igy magunk mellé húztam a pohár pezsgő,és abba verte bele a farkát.Utána élvezettel elkortyolgattam,bár ő hozta fel a dolgot,de olyan zavarban volt,hogy rám sem nézett...finom volt a pezsi,akárcsak ő....remélem hamarosan ismétlés!!

Akkor egy történet ami két hete esett meg.
Tavaly nyáron egy tóparti bungalót bérelten néhány hétre. Horgászás fürdés stb. Pár napig egyedül voltam, amikor egy jó barátom meglátogatott két hölggyel. Az egyiket kb egy éve kefélgeti. Kifejezetten jó alakú 50-es ,ennek megfelelö arccal. A haver állítása szerint egy gátlástalan kefélögép. A barátnöjét nekem szánták. Na most esett le az orcám. Egy nagyon ápolt, nagyon szép arcú tökéletes testü 40-es. késöbb tudtam meg, hogy 48. Na nem szaporítom a szót, nem jött össze a dolog, de nagyon jól éreztük magunkat( fözés , fürdés , tánc) de a csajok nem akartak maradni. Eltelt fél év. Múlt héten hív a haver, hogy meghívtak a lányok vacsorára, az idösebbik lakására. Na, mi piszkosul készülödtünk, hegyeztük a cerkát. Italok-virág- új kondom, dobozszámra. Barátom mondta, hogy most tutira összejön a gruppi. Megérkezünk, puszi puszi, a csajok nagyon ki voltak rittyentve (indiai ruhák az indiai koszthoz) Ahogy beléptem a szobába, már vissza is léptem a haverhoz- "te itt még egy páros van" mondtam. Kiderült, hogy indiai útibeszámolóra hívtak és indiai kajára. A szép dög eleve nem is akart maradni, csak keveset ivott. (eszembe jutott kire emlékeztet - Leslie Ann Down- vannak akik ismerik) Na jó. Jót ettünk ittunk dumáltunk, aztán 3 óra útibeszámoló Indiáról pár ezer fotóval. 2:30-kor eszmélnek a vendégek - haza kéne menni. A házaspár meg a szépség el is ment. Mi a haverral sokat ittunk, inkább nem vezettünk. Nekem a nappali heveröjét ajánlotta fel a háziasszony. A barátom persze a hálóba került. A hölgyröl tudtam már hogy exrtrém sikoltozós fajta -már a lépcsöházi üzenön is örültek neki a szomszédok. Amig a csaj zuhanyzott a barátom mondta, hogy simán csatlakozzak hozzájuk. Èn válaszoltam, hogy azért csak meg kéne kérdezni. Na, elvackolódtunk. Két perc után elkezdödött a nyögés sikoltozás. Én felkeltem és az aztóhoz surrantam, kicsit kinyitottam. A csaj tekergözött, csúszkált, sikoltozott - teljesen el volt szállva.
Nem bírtam tovább, ledobtam a pólót ,alsót és csöndben odaléptem hozzájuk. Nóra-mert így hívják- lehet hogy regisztrálta , hogy eggyel több kéz kényzteti, de ha nem. akkor mindenképpen, amikor a haver szólt hogy gyerünk tegyem be én is.
Persze ezt könnyebb mondani, mint tenni. Èn már csináltam, de ök még nem és így nem is jött össze egyböl. Persze a leányzó megkapta így is ami neki járt. Minden oldalról felváltva dugtuk, szopattuk, egyik orgazmusból a másikba esett. Sikoltozott is amikor éppen nem volt a szájában semmi.
Eszméletlenül bírta, mindkettönket kifacsart, mertr nehéz és hosszú nap volt mögöttünk. Hármasban aludtunk el, az elsö órában a jobb középsö ujjam a puncijában volt.
Aztán fordultunk. Hehe. A szürkületben visszatértem a nappaliba, mert háromnak mégis kicsi volt az ágy. Azt hiszem még lesz folytatása. ....de "Leslie Ann Down"-ra jobban fáj a fogam
Tavaly nyáron egy tóparti bungalót bérelten néhány hétre. Horgászás fürdés stb. Pár napig egyedül voltam, amikor egy jó barátom meglátogatott két hölggyel. Az egyiket kb egy éve kefélgeti. Kifejezetten jó alakú 50-es ,ennek megfelelö arccal. A haver állítása szerint egy gátlástalan kefélögép. A barátnöjét nekem szánták. Na most esett le az orcám. Egy nagyon ápolt, nagyon szép arcú tökéletes testü 40-es. késöbb tudtam meg, hogy 48. Na nem szaporítom a szót, nem jött össze a dolog, de nagyon jól éreztük magunkat( fözés , fürdés , tánc) de a csajok nem akartak maradni. Eltelt fél év. Múlt héten hív a haver, hogy meghívtak a lányok vacsorára, az idösebbik lakására. Na, mi piszkosul készülödtünk, hegyeztük a cerkát. Italok-virág- új kondom, dobozszámra. Barátom mondta, hogy most tutira összejön a gruppi. Megérkezünk, puszi puszi, a csajok nagyon ki voltak rittyentve (indiai ruhák az indiai koszthoz) Ahogy beléptem a szobába, már vissza is léptem a haverhoz- "te itt még egy páros van" mondtam. Kiderült, hogy indiai útibeszámolóra hívtak és indiai kajára. A szép dög eleve nem is akart maradni, csak keveset ivott. (eszembe jutott kire emlékeztet - Leslie Ann Down- vannak akik ismerik) Na jó. Jót ettünk ittunk dumáltunk, aztán 3 óra útibeszámoló Indiáról pár ezer fotóval. 2:30-kor eszmélnek a vendégek - haza kéne menni. A házaspár meg a szépség el is ment. Mi a haverral sokat ittunk, inkább nem vezettünk. Nekem a nappali heveröjét ajánlotta fel a háziasszony. A barátom persze a hálóba került. A hölgyröl tudtam már hogy exrtrém sikoltozós fajta -már a lépcsöházi üzenön is örültek neki a szomszédok. Amig a csaj zuhanyzott a barátom mondta, hogy simán csatlakozzak hozzájuk. Èn válaszoltam, hogy azért csak meg kéne kérdezni. Na, elvackolódtunk. Két perc után elkezdödött a nyögés sikoltozás. Én felkeltem és az aztóhoz surrantam, kicsit kinyitottam. A csaj tekergözött, csúszkált, sikoltozott - teljesen el volt szállva.

Persze ezt könnyebb mondani, mint tenni. Èn már csináltam, de ök még nem és így nem is jött össze egyböl. Persze a leányzó megkapta így is ami neki járt. Minden oldalról felváltva dugtuk, szopattuk, egyik orgazmusból a másikba esett. Sikoltozott is amikor éppen nem volt a szájában semmi.

kellemes történet, és a "krém" jó hasonlat.....
Ennyi történt akkor... Mondjuk utána feleségül is vettem, de nem ezért!
Bár azóta már történelem...
(Ez egy válasz shámán üzenetére (2014. 01. 31. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)

A gőzfürdő hasonló kialakítású volt. Gyenge fény, sötét üveg ajtó, be nem látni, főleg a párás üvegtől, de ki igen. Itt sem volt senki, de előtte már feküdtek a nyugágyakban és nagyobb volt a mozgás is. Heves csókolózásba kezdtünk, nem bírtunk magunkkal és párom ismét nekem esett a szájával. Kicsit szopott, de felállítottam és kérdőre vontam ezzel a "krémes" dologgal. Nem hittem, hogy tényleg megcsinálta, hogy ideáig úgy jött el, hogy a mellén rajta a spriccelésem, nem jellemző rá az ilyen bátorság. Erre azt mondta, ha nem hiszem győződjek meg róla. Több sem kellett - már megint az egekben volt bennem a vágy - és lehajolva végignyaltam a mellét. Éreztem rajta a "krémem" ízét. Ugyanazzal a mozdulattal a szájára tapadtam és vad csókcsatába kezdtünk, majd hirtelen megfordítottam, félrehúztam az alsóját és finoman bedugtam kőkemény farkamat. Próbáltuk visszafogni magunkat, de azért elég mély sóhajokat hallattunk. Közben két idős Hölgy az ajtó előtt 2 méterre kezdett nagy beszélgetésbe így extra izgalmas lett megint a helyzet. A meleg és a gőz megtette a hatását vagy fél perc kellett mire a párom elélvezett és én azonnal követtem. A fenekére lőttem ami maradt bennem és az ülőkére rogytunk mind a ketten Szerencsére volt bent tusoló, így letudtuk mosni magunkat, majd kis pihegés után a hűs medencében ölelkeztünk össze és csak mosolyogtunk egymásra. Hát így alakult az a reggelünk, azóta is kellemes visszaemlékezni a mi kis huncutkodásunkra.
Még az ősszel kifogtunk egy akciós wellness ajánlatot és egy hazai **** Hotelben töltöttünk 3 hétköznapot. A második nap reggelén történt ez a történet amit most leírok. Korán kelő típusok vagyunk, így a reggelit is korán letudtuk és viszonylag korán mentünk be a wellness részlegbe kényeztetni magunkat. Nem sokan lézengtek még akkor bent, korán is volt, hétköznap is, olyan "uborkaszezonon" időszak. Mivel a szaunában éppen nem volt senki hamar bevetettük magunkat oda. Bent harsány fényű lámpa pislákolt, az ajtó sötétített üveg, így be nem nagyon lehetett kintről látni csak fordítva. A körülmények adták magát, hogy itt bizony kiváló alkalom nyílik egy kis huncutkodásra. Párom masszírozása közben ezt meg is osztottam vele, aki persze mindjárt kiborult, hogy mi van ha benyit valaki vagy belátnak... Nem tudtam mit tenni, látva párom szexi alakját a féltangás bikinijében (Ő nem vékony, nem duci, olyan cicis-popsis, igazán NŐies alkatú) már elöntötte az agyamat a tesztoszteron. Férfiasságom is kellőképpen feszegette fecske úszónadrágomat így egy bátor mozdulattal szabadjára engedtem. (igazából fogalmam sem volt, ha tényleg benyit valaki hova dugom a cerkát, de ettől volt izgi a dolog) A páromnak sem kellett több, elfogadta, hogy kint bizony alig van mozgás és nála is megindult a vágy. Közelebb húzódott. Ő az alsó padon ült én felette így pont kellő magasságban meredezett a cerka ahhoz, hogy gyengéden kényeztessen egy kicsit. Én figyeltem, hogy jön-e valaki Ő pedig fantasztikusan kényeztetett. Először a makkomat nyalogatta körbe gyengéden, majd a golyók következtek. Miután megszívogatta őket hosszában végigsiklott párszor a nyelvéven az egészen majd mélyen bekapta. Őrületes volt abban a melegben és abban a szituációban. Mondtam Neki, hogy ezt nem fogom sokáig bírni, de csak nevetett és még mélyebbre nyelt. Már tudja milyen az mikor közel a csúcs így szándékosan úgy húzta a dolgot, hogy éppen hogy átessek a csúcson. (tudni illik ha eléggé koncentrálok, akkor képes vagyok kétszer elélvezni egymás után, így az első kb. fél adag a második egy energikus teljes élvezés lesz) Szóval éreztem, hogy megindul, de abbahagyta az izgatást és csak a mellére irányította a két spriccelést. Végem volt, lihegtem abban a forróságban Ő meg csak kuncogott rajtam. Most én következtem, helyet cseréltünk. Felült a felső padra, félrehúztam az alsóját és nyalni kezdtem. nagyon tetszett neki, de sajnos hamarosan jött valaki így gyorsan abba kellett hagynunk. Ücsörögtünk még pár percet a szaunában, ne legyen gyanús a dolog, majd a párom a fülembe súgta, hogy nézzünk át a gőzfürdőbe úgy is le kellene mosnia magáról a krémet. Ekkor esett le, hogy bizony Ő még nem törölte le a melléről a "krémet". Felállt és elindult kifelé a szaunából én meg ismét kőkemény lettem. Gyorsan követtem, szerencsére közvetlen az ajtónál voltak felakasztva a köntöseink így hirtelen magamra kapva nem vették észre az előtérben közlekedők, hogy mi a helyzet. Egy folyosón kellett végighaladni a gőzfürdőhöz. foly
Remek sztori, irigy lettem!
(Ez egy válasz kalandor79 üzenetére (2014. 02. 06. csütörtök 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 06. csütörtök 09:54

Nagyon jo történet!!! És a képek is!! Szivessen csatlakoznék én is!

Már-már irigyellek, ez gondlom érthető
, kb. egy ilyenre gyúrok mostanában, aztán meglátjuk mi jön össze
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 06. csütörtök 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 06. csütörtök 00:05

Törölt felhasználó (834373)

... Emese mondott valamit a srácnak amit nem hallottam, de az lett a vége, hogy a párom hanyatt feküdt a srác rá misszionárius pózban. Én Emese fejéhez feküdtem és hagytam hagy nyalogassa a makkom. NEm bírtam tovább és elélveztem. Nem sikerült a szájába csak az ajkaira meg a pofijára ment. Azt hittem elájulok akkorát élveztem. Kissé távolabb húzódtam és néztem mi történik. A srác kefélte Emesét becsülettel, a lucskos csattanós hangokra és a látványra újra megkövültem és elkezdtem verni magamnak. A srác a végéhez közeledett és lihegve megkérdezte, hova menjen. Meglepődtem a válaszon, mivel a srácon nemvolt gumi (megbízható, nemvolt para) és inkább testre szereti."Belém" - lihegte a srác szájába aki majd felfalta a párom száját. Mondanom se kell az sem zavarta őket a nagy csókolózásban, hogy az én ondóm is keveredett a nyálukkal. Erre a válaszra élveztem el másodszorra is, jól beterítve a saját hasam. A srác szinte üvöltve élvezett Emesébe, aztán hosszasan smároltak még. Emese letisztogatta magát, felöltöztünk és rendeltünk egy taxit. A Sráccal napi kapcsolatban vagyunk, de azóta nem történt hasonló.Azt hiszem, a körülmények összjátéka volt az egész. Erre nem lehet rákészülni, ennek véletlenül kell megtörténnie. Remélem lesz még ilyen.
Nagyon jo történet!!! És a képek is!! Szivessen csatlakoznék én is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 06. csütörtök 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)

... Emese mondott valamit a srácnak amit nem hallottam, de az lett a vége, hogy a párom hanyatt feküdt a srác rá misszionárius pózban. Én Emese fejéhez feküdtem és hagytam hagy nyalogassa a makkom. NEm bírtam tovább és elélveztem. Nem sikerült a szájába csak az ajkaira meg a pofijára ment. Azt hittem elájulok akkorát élveztem. Kissé távolabb húzódtam és néztem mi történik. A srác kefélte Emesét becsülettel, a lucskos csattanós hangokra és a látványra újra megkövültem és elkezdtem verni magamnak. A srác a végéhez közeledett és lihegve megkérdezte, hova menjen. Meglepődtem a válaszon, mivel a srácon nemvolt gumi (megbízható, nemvolt para) és inkább testre szereti."Belém" - lihegte a srác szájába aki majd felfalta a párom száját. Mondanom se kell az sem zavarta őket a nagy csókolózásban, hogy az én ondóm is keveredett a nyálukkal. Erre a válaszra élveztem el másodszorra is, jól beterítve a saját hasam. A srác szinte üvöltve élvezett Emesébe, aztán hosszasan smároltak még. Emese letisztogatta magát, felöltöztünk és rendeltünk egy taxit. A Sráccal napi kapcsolatban vagyunk, de azóta nem történt hasonló.Azt hiszem, a körülmények összjátéka volt az egész. Erre nem lehet rákészülni, ennek véletlenül kell megtörténnie. Remélem lesz még ilyen.
Húúú hát ez nagyon komoly
nagyon bejött!Én is szivesen megdugnám Emesét!!

jó sztori sok sikert a továbbiakban

Ez igaz. Kis feleségemnek már nagyon rég tetszett az egyik közös ismerősünk. Sokat beszéltünk a többes kalandról, de sosem alakultak úgy a dolgok. Egy házibuliba voltunk hivatalosak ahol közös ismerősünk is ott volt. Iszogattunk bulizgattunk, berúgtunk és elfáradtunk. Kerestünk hát egy szabad szobát ahova lefekhettünk. Mivel már mindenhol voltak azt választottuk, amelyikben a srác már aludt, egyedül az ágyban. Nagyobbacska ágy volt, kényelmesen elfértünk rajta hárman is. Emese középre feküdt, én mellé. Emese mint azt a képeinken is láthatjátok, egy fiatal, nagyon szexis, szép arcú kis nő. Azon az estén elül gombos kis blúz és miniszoknya volt rajta. Befeküdtünk hát a srác mellé a szobában alig volt fény, de a lényeget lehetett látni. Ahogy ott feküdtünk félálomba éreztem, hogy Emese elkezd cirógatni. Elég spiccesek voltunk mindketten, meg is kívántuk egymást.Próbáltunk nagyon halkak maradni, nem akartuk felkelteni a srácot, de a csókolózásnak és a simogatásnak van hangja a síri csendben is . Asrác persze nem aludt és gondolta bepróbálkozik. Félénken megsimogatta a párom fenekét, amire Emese azzal válaszolt, hogy közelebb tolta szexis popsiját, mintegy felkínálva neki magát. Én belesúgtam Emese fülébe, hogy "csináld". Ez volt a jel, hogy ma este mindent szabad. Csókolóztunk, miközben én is közelebb húzódtam hozzá, a srác is oldalra fordult, nekinyomva a farkát nadrágon keresztül a párom popsijának. Satuba fogtuk rendesen és hatalmas csókcsata kezdődött. Elképesztő látvány volt ahogy Emese hátrafordulva majd felfalta a srác száját és nyelvét. Közben a srác egyik keze Emese torkán a másikkal benyúlva a bugyijába a popsilyukát izgatta. Én elől kigomboltam a blúzát és a melltartóját is kikapcsoltam. Azonnal rábuktam a formás cicikre. Elölről benyúltam a bugyijába és a punciját kezdtem el ujjazni. Mindkét lyukában egy egy ujj, játszadozott. Már attól majd elélveztem, ahogy a sráccal csókolózva kéjesen belelihegett és nyögött a szájába. Emese megfordult , levette magáról a blúzt és a melltartót én lehúztam róla a bugyit. Szoknyát fennhagytam és hátulról belenyaltam a popsijába. Lehúzta a srác nadrágját és az alsóját. Kezébe vette a farkát és elkezdte verni neki miközben nem tudtak szabadulni egymás szájától. Tiszta nyál volt már a párom arca. A srác lejjebb csúszott és a melleit kezdte el szopni. Ekkor Emesét kutya pózba állítottam. Én előre mentem és a farkam a szájába nyomtam. A srác mögé ment és belefúrta a fejét Emese popsijába. Ekkor élvezett el először, bele a srác arcába. Ezután valami félelmetesen megdugta. Körülbelül 2-3 szor élvezett el közben Emese, sose láttam még ilyennek. Szabályosan vonaglott a faszon mint egy igazi prosti. Én is meg akartam dugni ezért újra felvettük a kifli pózt. Adtam neki hátulról rendesen a srác közben fölé térdelt. Végignézhettem az évszázad szopását. Szabályosan falta a faszt, mintha egy profi pornót néztem volna. Sosem volt még így beindulva...
Nem baj, de a végére kicsiben oda lehetne írni, hogy: kicsit szinezve a sztori, vagy copy/paste, átirat, kitalált, stb. Mint írtam ez nem ront egyáltalán semmit az értékéből, legalább őszinte az író.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 02. 05. szerda 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 05. szerda 18:44
Törölt felhasználó (908510)

új vagyok itt
szabad a sztorikban lódítani is, vagy csak az igvazat, a színtiszta igazat lehet megírni?

új vagyok itt
szabad a sztorikban lódítani is, vagy csak az igvazat, a színtiszta igazat lehet megírni?

mért bánod?csak nyugottan irj
(Ez egy válasz Torony22 üzenetére (2014. 02. 04. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 08:48

Tiszteletben tartom mindenki véleményét, de már bánom hogy megosztottam veletek ....................!

várjuk szivesen a fejleményeket a pár női tagja vagyok és szivesen olvasom az élményeiteket pusy
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 02. 04. kedd 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 02. 04. kedd 06:45

Sziasztok! Holnap megyünk egy párhoz majd megírjuk milyen volt.Már nem az első találkozás lesz viszonylag már ismerjük egymás igényeit.
Tiszteletben tartom mindenki véleményét, de már bánom hogy megosztottam veletek ....................!

a sok egyszerű ember kedvéért: Csak sex történeteket akarunk hallani nem pedig beszélgetni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! Holnap megyünk egy párhoz majd megírjuk milyen volt.Már nem az első találkozás lesz viszonylag már ismerjük egymás igényeit.