Csak sex történeteket akarunk hallani nem pedig beszélgetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Puszi minndenkinek

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#202   2025. 03. 08. szombat 09:35
zöldalagút76 zöldalagút76
Ha tetszett, akkor elértem a célt, ha egy kicsit izgató is volt annak pedig örülök. Van még kaland bőven
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2025. 03. 07. péntek 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 19:36
Eddig nagyon kellemes olvasmány. Bizom benne , hogy sokáig nem fogysz ki a történetekből, és külön köszi ha megosztod velünk.
#201   2025. 03. 07. péntek 19:36
nooti nooti
Eddig nagyon kellemes olvasmány. Bizom benne , hogy sokáig nem fogysz ki a történetekből, és külön köszi ha megosztod velünk.
(Ez egy válasz zöldalagút76 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 19:26
4.
Elengedte a mellemet és kapkodva tolta lefelé a nadrágját.
Nem akartam még, hogy bedugja kíváncsi voltam a farkára. Eltoltam magamtól és elétérdeltem. Szép formás farka volt, nem hosszú, de jó vaskos, a makkja pedig fényesen csillogott a síkosságtól. Kissé görbe volt, de ez még izgatóbbá tette, hiszen nem volt még bennem ilyen farok.
Az ujjaimmal elkentem a végén kibuggyanó nyúlós váladékot és a nyelvemmel körbenyaltam a makkját. Hangosan felnyögött, én pedig a fenekét markolva magamhoz húztam és a kőkemény farka becsúszott a számba. Elkezdtem szopni és a fejemet mozgatni, de sajnos két mozdulat után hatalmas hörgéssel elélvezett, telelőve a számat. Nem igazán szeretem ha a számba élveznek el, de most annyira fel voltam izgulva, hogy nem zavart. Nem is akartam, hogy kihúzza, mert féltem, hogy összekenjük a ruhámat. A számban lüktetve lövellt belőle a jó meleg sperma és úgy tűnt mintha nem is tudná abbahagyni. Már televolt a szám le kellett nyelnem, de még mindig spriccelt a nyelvemre. Miután végzett, tisztára nyalogattam úgy hogy közben néztem felfelé, láttam hogy ő is nyitott szemmel nézi amit csinálok.
#200   2025. 03. 07. péntek 19:34
7.
Vadul kezdte nyalni a csiklómat az orrával pedig pontosan a puncim nyílását nyomkodta.
Közben elkezdte a számat baszni egyre gyorsabban. Annyira izgalmas volt ez nekem, hogy én is éreztem, rövidesen el fogok megint élvezni. Szinte megbaszott az orrával. Nem kellett sok neki és hangos nyögések közepette kezdett el spriccelni a számba. Ebben a pillanatban élveztem el én is. Nem tudtam elhúzni a fejem majdnem megfulladtam a farkától és a rengeteg gecitől amit kilőtt. Olyan élvezés volt, ami az ájulással határos.
Felegyenesedett és kihúzta a farkát, egy kicsit hagyta az arcomon, és amikor kinyitottam a szemem láttam, hogy a száját nyalogatva nézi a a farkát ahogy az arcomon pihen, aztán felállt.

10.
Annyira remegett a lábam, hogy megkértem segítsen visszaülni.
Hozott egy pohár bort én közben felöltöztem és a hajamat igazgattam meg.
Ő még mindig meztelenül mászkált. Nem öltözöl?- Kérdeztem. Mindjárt jönnek Timiék.
Kicsit mosolyogva közölte, hogy csak akkor indulnak ha mi végeztünk.
Nekem ekkor esett le, hogy ezt az egészet Timi úgy szervezte meg, hogy mindenki tudott mindent, csak engem hagytak meg a gaz csábító szerepben.
Szépen elmesélte Robi, hogy nagyon régóta kívánt és minden álmát felülmúltam. Látott pedig rólam meztelen képeket, mert Timi megmutatta neki, amiket küldtem. Csodás volt minden pillanat amit átélt most velem.
Kérdeztem, hogy mindig így működik a farka, hogy nem kókad le élvezés után?
Azt mondta képes rá, ha nagyon fel van izgulva.
Eközben a farkára pillantottam és meglepődve láttam, hogy ismét emelkedik és kezd felállni.
Észrevette ő is és mondta, hogy láthatom milyen hatással vagyok rá. Én vagyok a második nő az életében és el sem tudja mondani, hogy milyen élmény vagyok a számára.
Nem akartam megváratni a barátnőmet ezért azt mondtam, hogy ha szeretné, akkor lehet ennek folytatása máskor is.
Nyomtam egy puszit a keményedő farkára és elküldtem öltözni.

Amikor Timiék megjöttek, fülig ért a szája. Súgtam neki, hogy ezért még számolunk. Amint kettesben maradtunk viccesen leteremtettem, hogy miért nem mondta el nekem, hogy beavatta Robit.
Ismer engem és tudta, hogy úgyis benne leszek, de szerinte így nekem sokkal izgibb volt a játék.
Megkérdezte, hogy milyen volt, elmeséltem neki a szájbabaszós mélytorkozást. Nagyot nevetett, de tudta hogy Robi ezt nem hagyta ki, mert ez nagy kedvence.
Kérdezte azt is, hogy kiélhette e magát a “nagy seggemen”? Megnyugtattam, hogy része volt benne.
Csak nem megengedtem neki, hogy bedugja?- kérdezte
Neem, de ha legközelebb szeretné, akkor talán megengedem, húztam ezzel Timit, mert tudtam, hogy ezt ő még soha nem engedte meg Robinak.Ezzel azt is elárultam neki, hogy megbeszéltük a folytatást.
#199   2025. 03. 07. péntek 19:31
6.
Ő is elkezdett lassítani, nekem pedig eszembe jutott, hogy Timi is bármikor hazaérhet. El sem tudtam képzelni mi történne ha így nyitnának ránk.
Azonban éreztem Robin, hogy ő még szívesen folytatná. Szeretem ha én vagyok felül, ezért hanyatt fektettem a szőnyegen és fölé állva levettem a blúzomat. Lehúztam a szoknya cipzàrját hátul és kiléptem abból is.
Ott álltam fölötte magassarkúban, combfixben.
Le nem vette a szemét rólam és amikor már teljesen meztelen lettem, elkezdte a farkàt verni.
Én is magamhoz nyúltam, jobb kezemmel a melleimet simogattam, ballal pedig a hatalmasra nőtt csiklómat bujtattam ki és simizni kezdtem. Robi hangosan nyögött miközben bámulta a testemet.
Rövid idő múlva térdre ereszkedtem és lassan magamba csúsztattam a farkát, ami még mindig úszott mindkettőnk izgalmi váladékában.
Szép lassan kezdtem mozogni, közben a kezeit a mellemhez húztam. Most sokkal finomabban bánt velük mint az elején. Láttam az arcán, hogy kezd elúszni a tekintete a kéjtől, ezért mondtam neki, hogy nem lőhet belém, mert nem szedek semmit. Azt kérdezte, hogy akkor hova szeretném? Ahova csak akarod, a puncimon és a fenekemen kívül.
Kifordult alólam és kérte, feküdjek fel úgy a kanapéra, hogy a fejem lóg a lábaimat pedig a háttámlára tegyem fel. Meglepődtem ezen, de kíváncsivá tett, hogy mit akar. Soha nem próbáltam még ezt a pózt.
Odatérdelt az arcomhoz és kérte, hogy így kapjam be a farkát. Ekkor már tudtam, hogy mélytorkozni szeretne. Nem tudtam, hogy be tudom e nyelni tövig, de izgatott nagyon ezért készségesen jó nagyra nyitottam a számat. Finom volt és óvatos, hagyta hogy lassan szopogassam a makkját és utána engedjem tovább. Amikor tövig eltüntettem a farkát a számba, az előre hajolt a mellbimbómat csókolta, nyalogatta majd ezután a puncimhoz hajolt és a fejével szétnyomta a combjaimat. A két kezével megint csak a seggemet markolta meg jó erősen.
#198   2025. 03. 07. péntek 19:29
5.
Felálltam kicsit próbáltam a ruhát megigazítani, de Robi mögémlépett, felhúzta a szoknyàmat és a farkát a fenekemhez kezdte nyomni. Meglepődve tapasztaltam, hogy még mindig keményen ágaskodott. Ekkor jutott eszembe, hogy azzal kezdte: izgatja a kerek seggem.
Picit előredőlve pucsítottam a fenekemmel, had élvezkedjen rajta, no meg nekem is imponált hogy még azután is izgattam miután elélvezett. Ahogy mozgott én is felvettem a ritmust és a kezemet a lábam közé tettem, az ujjamat a csiklómra, elkezdtem mozogni. Éreztem, hogy már nemcsak a puncim tocsog, hanem a csiklóm is hatalmasra duzzadt.
Kívántam, hogy bedugja végre a farkát.
Kis idő múlva Robi abbahagyta a mozgást és a nadrágjából kilépve kézen fogva visszavitt a nappaliba. Leültetett a kanapéra, ő pedig elém térdelt és vadul elkezdte nyalni a puncimat, a lábaimat pedig szinte a nyakamba nyomta fel. Annyira szétnyíltam alul mint a rózsa, éreztem, ahogy a puncinedvem és a nyála folyt le a fenekemig.Nagyon gyorsan és ügyesen nyalt ezért úgy éreztem hogy nemsokára elélvezek, akaratlanul remegtem és mozgattam a csípőmet le-fel. Robi is észrevette ezt és abbahagyta a nyalást. Kiegyenesedve simogatni kezdte a kis szőrpamacsomat és azt kérdezte hogyan szeretném hogy megdugjon.
Ekkor nekem már mindegy volt. A lábaimmal körbefontam a derekát és így húztam magamhoz közel. Az egyik kezemmel a farkát a bejárathoz illesztettem és a tátongó puncim szinte beszippantotta a kőkeményen előremeredő farkát. Ahogy mozgott teljesen kitöltött, és a görbesége miatt mindenhol feszített. Ez nagyon izgató volt. Megmarkolta jó erősen a fenekemet és úgy húzott magára. Csattogva baszott úgy, hogy azt hittem hogy a torkomig szeretné feldugni. Nem volt hosszú a farka, de annyira kemény volt még mindig mintha vasból lenne, és a görbesége miatt sokkal vastagabbnak is éreztem, pedig eléggé kitágultam már ennyi izgalom után.
Néhány perc után hangos nyögéssel és kiáltással elélveztem, olyan hosszan mint nagyon kevésszer. Izgató volt ahogy dugott és az is hogy látszott Robin mennyire izgatom.
#197   2025. 03. 07. péntek 19:26
4.
Elengedte a mellemet és kapkodva tolta lefelé a nadrágját.
Nem akartam még, hogy bedugja kíváncsi voltam a farkára. Eltoltam magamtól és elétérdeltem. Szép formás farka volt, nem hosszú, de jó vaskos, a makkja pedig fényesen csillogott a síkosságtól. Kissé görbe volt, de ez még izgatóbbá tette, hiszen nem volt még bennem ilyen farok.
Az ujjaimmal elkentem a végén kibuggyanó nyúlós váladékot és a nyelvemmel körbenyaltam a makkját. Hangosan felnyögött, én pedig a fenekét markolva magamhoz húztam és a kőkemény farka becsúszott a számba. Elkezdtem szopni és a fejemet mozgatni, de sajnos két mozdulat után hatalmas hörgéssel elélvezett, telelőve a számat. Nem igazán szeretem ha a számba élveznek el, de most annyira fel voltam izgulva, hogy nem zavart. Nem is akartam, hogy kihúzza, mert féltem, hogy összekenjük a ruhámat. A számban lüktetve lövellt belőle a jó meleg sperma és úgy tűnt mintha nem is tudná abbahagyni. Már televolt a szám le kellett nyelnem, de még mindig spriccelt a nyelvemre. Miután végzett, tisztára nyalogattam úgy hogy közben néztem felfelé, láttam hogy ő is nyitott szemmel nézi amit csinálok.
#196   2025. 03. 07. péntek 19:24
3.
Amikor Timi elindult, én kimentem a konyhába egy pohár vízért és Robi utánam jött, hogy segíthet e.
Ekkor megfogtam a kezét és a szoknyámat felhúzva a lábaim közé a tocsogó puncimhoz tettem.
Mondtam neki, hogy megnyugtathatná a kis édest. Nagyot sóhajtott és elvette a kezét. Azt mondta szeretné de nem mert eddig kezdeményezni, pedig régóta izgatja a “nagy kerek seggem”. Szépen lassan kezdtem kigombolni a blúzomat és amikor kibuggyantak az izgalomtól megduzzadt melleim odahúztam a fejét közéjük. Nagyon hevesen elkezdte markolászni és szívta a bimbómat. Meglepően ügyes volt, bár nem szoktam hozzá ehhez a vadsághoz. Kicsit hátráltam és felültem a konyhaasztalra, mert már remegett a lábam az izgalomtól. Robi jött utánam és a melleimet tovább markolva szájon csókolt, a nyelvét majdnem lenyomta a torkomig. A kezeimmel megmarkoltam a fenekét és a szétterpesztett combjaim közé húztam.
#195   2025. 03. 07. péntek 19:24
nooti nooti
Trollok mindenhol vannak, sajnos. Viszont szerintem sokunknak tetszett a történetetek és várjuk a folytatásat. Ne tántoritson el a sok ostoba.
(Ez egy válasz kityhelló üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 06. csütörtök 18:46
Üdv.Igyekszem olyan tömören összerakni az eseményt hogy eme oldalnak megfeleljen (ne vedd sértésnek).Sajna itt csak azt értékelik hogy bedugod és legecized.Létezik egy oldal ahol jobbat és érzésekben gazdagabb olvasmányt tudsz olvasni,ahol van fantázia és valósság de nincsenek trolok.
Köszönöm a megértésed
#194   2025. 03. 07. péntek 19:23
2.
A beszélgetés hamar áttért a szex területére és kiderült, hogy Robi igen nagy étvágyú e téren. Amikor erről beszéltünk éreztem, hogy kezdek felizgulni. A nappaliban éppen szemben ültem Robival, aki ekkor már lopva figyelte, hogy a blúzomat majdnem átszúrta az ágaskodó mellbimbóm. Már voltam annyira felszabadult, hogy bátran hajoltam előre a pohárért, így a melleim majdnem kiestek, úgy mint a Robi szemei. Érzetem, hogy kezd nedvesedni a puncim és ez bugyi nélkül nagyon jó érzés volt.
Amikor kis időre ketten maradtunk Timivel megkérdeztem, hogy nem gondolta e meg magát? Odaült mellém megpuszilt és a fülembe súgta, hogy piszkosul izgatja a játék.
Amikor Robi visszajött a nappaliba már nem raktam szégyenlősen keresztbe a lábaimat, hanem amikor leült beterpesztettem és hátradőltem. Éreztem, hogy szinte a combjaim is nedvesek voltak amikor szétnyitottam. Nem maradt el a hatás Robi eleinte lopva majd fülig vörösödve bámulta a puncimat. Nem akartam hogy nagyon zavarba jöjjön és megint keresztbe raktam a lábaimat, de úgy hogy a szoknya feljebbcsúszott és oldalt a csipke fölött kilátszott a combom.
#193   2025. 03. 07. péntek 19:22
Robi
1.
A legjobb barátnőmék már régóta házasok. Gimis koruk óta jártak együtt. Együtt vesztették el a szüzességüket. Timi azóta már többször is félrelépett, igazi szexőrült vadmacska, a férje pedig kicsit bátortalan, Timin kívül még nem volt senkivel.
Egyik csajos, iszogatós esténken arról beszélgettünk, hogy vajon mit tenne ha valaki valóban kikezdene vele. Timi szerint meg is ijedne, ha idegen puncit látna. Picit többet ittam a kelleténél így azt mondtam, hogy na majd én kipróbálom. Az én dilis barátnőmnek sem kellett több, már el is tervezte, hogy mi hogy lesz. Tudtam, hogy a párom nem lesz semmi jónak az elrontója, különösen úgy, hogy már ő is volt Timivel.
A következő hétvégén meghívott magukhoz és mondta, hogy öltözzek szexin.
Bevallom, hogy már a készülődés alatt nagyon izgatott a dolog, zuhanyzás, szép simára borotváltam a puncim, csak kétujjnyi csíkot hagytam felül.
Nyár volt, kivágott blúzt, rövid bő szoknyát, combfixet vettem fel magassarkú szandállal.
Sokáig gondolkoztam, de végül úgy döntöttem, hogy bugyi nélkül fogok menni. Így talán már egy kis merész villantással az elején fel tudom húzni Robit.
Megérkezés után puszi, puszi és wellcome drink. Timi lelkesen vitte a szót és töltögette a poharakat.
Ő nem ivott mert még el akart szaladni kocsival a másik barátnőnkért. Lelkesen kacsintott, mikor ezt mondta.
#192   2025. 03. 07. péntek 16:15
limzsi limzsi
Szerintem többen várjuk!
(Ez egy válasz zöldalagút76 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 07. péntek 13:27
Párosunk női tagjaként kicsit félve kérdezem, hogy szívesen olvasnátok e egy buja MILF, feleség valós szextörténeteit.?
#191   2025. 03. 07. péntek 15:39
Ryan8887 Ryan8887
Persze... Izgatottan várom! smile
(Ez egy válasz zöldalagút76 üzenetére (2025. 03. 07. péntek 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Párosunk női tagjaként kicsit félve kérdezem, hogy szívesen olvasnátok e egy buja MILF, feleség valós szextörténeteit.?
#190   2025. 03. 07. péntek 13:41
Kutyu14cm Kutyu14cm
Én is szívesen olvasnám! Izgalmasabb,ami tényleg megtörtént. worship
#189   2025. 03. 07. péntek 13:38
X Törölt felhasználó (4738171)
Én inkább izgatottan várom smile
#188   2025. 03. 07. péntek 13:27
#187   2025. 03. 06. csütörtök 18:46
kityhelló kityhelló
Üdv.Igyekszem olyan tömören összerakni az eseményt hogy eme oldalnak megfeleljen (ne vedd sértésnek).Sajna itt csak azt értékelik hogy bedugod és legecized.Létezik egy oldal ahol jobbat és érzésekben gazdagabb olvasmányt tudsz olvasni,ahol van fantázia és valósság de nincsenek trolok.
Köszönöm a megértésed
(Ez egy válasz zoli most üzenetére (2025. 01. 31. péntek 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 31. péntek 12:07
Várom a folytatást.
#186   2025. 03. 06. csütörtök 18:40
kityhelló kityhelló
Üdv...Úgy vélem hogy a történetnet az igen is a valósság.Márt csak a fotó sorozataitokból kiindulva....tökéletesek,pixel mentesek,csodás kitakarások és a lényegre törőek...Az írásotok nagyon fel izgató,ismét megfelel a valóságnak és eszméletlenül izgató és nálunk is működik a vadászat.Hol a nejemnek tetszik meg valaki hol nekem és becserkészük egyűt és jöhet a frenetikus élmény.Ha pedig olyan az új partner akkor még egy gruppiban is részt vehet és hány volt ilyen.Sőt van egy gyerekes anya és még egy pár is akik alkalmanként társulnak hozzánk.Mindegyik alkalomnak megvan a saját izgalma. Az biztos hogy mi nyolcan nagyon elvagyunk....Mivel az élményeink elmesélte én kezdeményeztem tudni kel rólam hogy nem csak a ba***rol szol..bedugom és kihúzom,legecizek mindet ahogy pár látogató elvárná.Semmi érzés az írásban,semmi erotika ezért találtam egy oldalt ahol részletesen letudom írni mindazt amit átéltem-átéltünk.Igaz nem vagyok Petőfi de igyekszem át adni azt az érzést.Én inkább a lelki-részletek embere vagyok nem elégszem meg egy...OOOOHHH vagy DEJÓÓÓÓ val.
csodás történet remélem nem az úcsó nektek.
Tiszteletem
(Ez egy válasz MaxSex üzenetére (2025. 02. 13. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 13. csütörtök 15:42
A történetnek van némi valóság alapja.

Fotózás 1. rész

1/1.

Kezdő fotósként tevékenykedve főleg koncertek vagy hasonló rendezvények megörökítését vállaltam el. Úgy éreztem ez fekszik nekem, ezek a fajta portrék az én stílusom. Mellette viszont volt egy titkos vágyam, az aktfotózás. Sőt, eggyel tovább lépve, mindig felizgatott a gondolat hogy szex közben fotózok egy párt, akik önfeledten élvezik egymást. Az ismeretségi körömben van egy pár, ahol a hölgy, Panna rohadtul izgatta a fantáziámat. Igazi MILF, a szó legnemesebb értelmében. Láttam már lengén öltözve többször is, otthon egy szál vékony nyári ruhában, és alatta semmiben, és egyszer véletlenül meztelenül, egy tengerparti nyaraláson készült fotón a férje laptopján, amikor egy projektjét akarta nekem megmutatni. Felnyitotta a gép fedelét és bejelentkezés után egy fotónéző alkalmazás indult el. Akkor láttam először a feszes, telt melleit, csupasz punciját, felette keskeny leszállópályával. E miatt is képzeltem el sokszor, hogy Őt és a párját fotózom, miközben Ők ketten egymásba gabalyodva szeretkeznek.
#185   2025. 03. 01. szombat 13:52
zoli most zoli most
Jó volt olvasni jöhet a következő tudósítás.
(Ez egy válasz MaxSex üzenetére (2025. 02. 13. csütörtök 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 13. csütörtök 15:42

Fotózás 1. rész

1/1.

Kezdő fotósként tevékenykedve főleg koncertek vagy hasonló rendezvények megörökítését vállaltam el. Úgy éreztem ez fekszik nekem, ezek a fajta portrék az én stílusom. Mellette viszont volt egy titkos vágyam, az aktfotózás. Sőt, eggyel tovább lépve, mindig felizgatott a gondolat hogy szex közben fotózok egy párt, akik önfeledten élvezik egymást. Az ismeretségi körömben van egy pár, ahol a hölgy, Panna rohadtul izgatta a fantáziámat. Igazi MILF, a szó legnemesebb értelmében. Láttam már lengén öltözve többször is, otthon egy szál vékony nyári ruhában, és alatta semmiben, és egyszer véletlenül meztelenül, egy tengerparti nyaraláson készült fotón a férje laptopján, amikor egy projektjét akarta nekem megmutatni. Felnyitotta a gép fedelét és bejelentkezés után egy fotónéző alkalmazás indult el. Akkor láttam először a feszes, telt melleit, csupasz punciját, felette keskeny leszállópályával. E miatt is képzeltem el sokszor, hogy Őt és a párját fotózom, miközben Ők ketten egymásba gabalyodva szeretkeznek.
#184   2025. 02. 13. csütörtök 15:42
MaxSex MaxSex VIP

Fotózás 1. rész

1/1.

#183   2025. 02. 13. csütörtök 15:41
MaxSex MaxSex VIP
Fotózás 1/2.

Van tartása, formás kiválóan karbantartott teste és valami megfoghatatlan szexuális kisugárzása, amitől mindig rejtegetni kellett álló farkamat. Néha úgy láttam kacéran mosolyog rám, kacsint egyet, szerintem mindig is érezte vonzódásomat, de nem mentem ennél messzebb, hiszen férjnél van, és boldognak tűntek egymás mellett Gyurival. Egy alkalommal nagyon meglepett, amikor Ő maga hívott fel, hogy lenne egy fotós megbízatásuk a számomra. Kicsit titokzatos volt, szinte flörtölt velem a telefonban és nem akarta pontosan elárulni, hogy mit kell majd fotóznom, csak annyit, hogy más, mint amit eddig készítettem, és hogy nagyon élvezni fogom. Élvezni! Szó szerint ezt mondta és mindezt ki is hangsúlyozta: Élvezni! Ez a kifejezés visszhangzott a fülemben, amitől azonnal merevedésem lett, mert az élvezet szó vele kapcsolatban nálam mindig erősen szexuális tarlommal bír. Nem tudtam az egészet hova tenni, de felírtam gyorsan a helyet és az időpontot. Nem hagyott sok időt a variálásra, szombat délután 17 órára beszéltük meg a dolgot. Az addig hátra lévő két nap alig akart eltelni. Sok-sok vadabbnál vadabb elképzeléssel, képpel a fejemben, fülemben Panna visszhangzó Élvezni fogod mondatával telt a két nap el. Végre eljött a szombat. Lüktető farokkal a nadrágomban összeszedtem a cuccaimat és megnéztem térképen pontosan hova is kell mennem. Közeli város külső része, a Google Maps szerint ott egy üdülőövezet van bérelhető faházakkal, amolyan kellemes lamúrozós hely. Ez pedig az erdő melletti legszélső ház a cím szerint. Na, ettől csak még furcsább lett az egész. Alig vártam, hogy autóba üljek és elinduljak. Lassan telt az idő, de igyekeztem lefoglalni magam és közben egyre mocskosabb gondolatok kergették egymást a fejemben – amiknek persze Panna volt a középpontjában. Ólomlábakon vánszorogva telt az utolsó néhány óra. Lezuhanyoztam, készülődtem, majd úgy döntöttem, ideje elindulnom. Gyorsan odaértem a megbeszélt időpontra, hisz a környéken ilyenkor délután alig van forgalom, ráadásul meleg nyári nap volt, és mindenki a strandon vagy a hűs klímás szobában múlatta az időt. Mire odaértem és leparkoltam, SMS várt a telefonomon, Panna küldte. "Kerüld meg a házat, az ablak nyitva, a megbízásod elkezdődött. Fotózz mindent, amit arra érdemesnek találsz wink " Így egy kacsintós smiley-val a végén. Mondanom se kell, ezzel már tényleg nem tudtam mit kezdeni, de már nem is érdekelt, csak menni akartam és kideríteni mit tartogat számomra ez a „megbízás” ez a nő, akit már jó ideje kiszemeltem, mocskosan gyönyörű szexuális fantáziáim alanyaként magamnak, és a fene tudja hányszor, mint egy kamasz, vertem ki a farkam hörögve, rángva a nyaralós fürdőruhás Facebook-on megosztott képei fölött. Kiszálltam, kivettem a táskából a gépeket és plusz egy lencsét, a nyakamba akasztottam és elindultam megkerülni a magasépítésű, facölöpökön álló házikót.

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: junior10 junior10
Nyitás ideje: 2013. 11. 28. csütörtök
Üzenetek: 262db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 20. kedd

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!