Csak sex történeteket akarunk hallani nem pedig beszélgetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Puszi minndenkinek

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#287   2025. 07. 12. szombat 18:03
deerhunter deerhunter
Volt egy kedves kolléganőm, aki jóval fiatalabb volt nálam, szinte akár a lányom is lehetett volna..sokat flörtöltünk, majd több is lett..( szex)...
kialakult köztünk egy szerepjáték. Én vagyok a perverz apuka aki nagyon szereti a kicsi lányát, de kétféleképp..ő a jó kislány aki apu udvarlása,miatt szintén megszerette őt másféleképp is..
előrebocsájtom, nincs lányom, ha lenne se néznék " máshogy" rá..ez csak egy nagyon izgalmas szerepjáték volt kettőnk közt, ami irtóra fel tudta dobni az együttlétet...ami amúgy lehetett volna elég hétköznapi is :az autó hátsóülésén való szex...semmi extrával, csak ezzel a fantáziával fűszerezve..
Természetesen amíg az autóban beszélgettünk az eldugott parkoló felé haladva, csak nevetgéltünk a,kis szerepjátékunk " jópofaságán"..de ahogy a helyszínre értünk, a hátsóülésen találtuk magunkat, egyszerre tudtunk azonosulni a szerepünkkel ...
az ölembe ült, velem szemben immár a hátsóülésen..
- Kicsim, úgy hiányoztál..
-Te is apa..
csókolóztunk..és egyszer a szerető apa simogatta a hosszú, barna haját, egyszer az alul már kőkemény hím markolta meg a copfját határozottan..
- Nagyon kívánlak..- és remegő kézzel nyúltam a kicsim felsője alá, majd követelőzően a bugyijába..
dörzsölte a kis punciját a feszülő nadrágomhoz..
- dugj meg apu..- kérte.
Mohón kapcsolta ki a farmerom gombjait, én toltam.le a leggingsét, hogy minél előbb érezhessem a kis drágámat..nagyon nedves volt, tényleg hiányoztam neki..
semmi előjáték nem volt, a szerepek nagyon felizgattak, felajzott kanként vártam, hogy rámcsússzon a drága..
- ohhh kicsim..isteni..
-apu..nagyooon jooo...
Nem tudtam betelni a testével, perverz kéjencként markoltam, tapogattam, szorítottam, ahol csak értem...
előre hátra mozgatta a csípőjét, éreztem a combomon a lefolyó nedvét..hihetetlen izgalmas volt a szitu a szerepjáték miatt, tapadt a teste hozzám, piros volt a kis arca, kócos a haja, és engem annyira felizgatott az én kis drága ribancom, hogy sok mocskos dolgot súgtam a fülébe, mert éreztem, hogy közeleg a vég...
tudtam, hogy megvárom, mert a " kislányomnak" a legjobbat kell adjam...
mikor éreztem, hogy egyre gyorsabban mozog, eltorzul az arca a drágámnak, hagytam, hogy elragadjanak a dolgok..
felszisszent, majd felsikkantott, megmarkolta a hátam, és az orgazmusa közben érezte, hogy ez " apának" is milyen jó..
lüktettem a drágámban, pumpáltám..nekiadtam most mindent, amim volt...
utána persze nevetgéltünk, milyen hülye kis játékot játszottunk, nem vagyunk százasok.. smile
De aztán még többször felizgatott minket ez a szerepjáték..
#286   2025. 07. 10. csütörtök 14:55
Soldier880107 Soldier880107
Egyik este találkoztam egy hölggyel a házunktól nem messze. Egy ideje beszélgetünk már és felmerült mi lenne, ha így találkoznánk. Izgalmasan hangzott, belementünk, majd az autó hátsó ülésén összehoztunk egy gyors menetet.
Eszméletlen izgató volt.
#285   2025. 07. 04. péntek 20:41
nyulipaar nyulipaar
Érdekel nagyon a folytatás! smile
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 13:22
-Hogy,mi van??-hitetlenkedtem.
-Gyere,szívjunk el egy cigit,közben elmondom.-mondta Zsuzsi.
-Na,szóval,az a helyzet,hogy én nem szoktam szopni Lacinak. Nem is vagyok valami ügyes benne,ráadásul egyszer,amikor mégis megtettem,majdnem megfulladtam a hatalmas faszától. Azóta ezt nem csinálom szex közben. De a múltkor az uram megint elkezdte,hogy legalább egy kicsit szopjak neki,mire én rávágtam,hogy szopjon le téged a szomszédasszonyod,úgyis neki teszed a szépet folyton! Erre Laci megpördített,négykézlábra állított,belémrakta a farkát és kegyetlenül megbaszott. Szerintem gondolatban Andit kefélte.
-Szépen vagyunk!-mondtam erre. A férjed gondolatban megkúrja a feleségem,te meg azt mondod ne legyek féltékeny! Eddíg jól viseltem az udvarlását,de most már úgy érzem,arra megy ki a dolog,hogy megdughassa Andit!-mondtam.
-Miért,olyannak ismered Andit,aki lefeküdne Lacival?-kérdezte a szomszédasszonyom.
-Nem tudom. Végül is szimpatikus neki,és minden nő szereti érezni,ha megkívánják,nem?-néztem rá kérdőn.
-Na jó,majd figyeljük őket,oké?-nevetett Zsuzsi.
-Rendben,de ha az urad megbassza a feleségem,akkor tudod,hogy jössz nekem egy keféléssel?-néztem rá.
-Bosszúból?-kérdezte Zsuzsi.
-Is. Mert remélem nem gondolod,hogy nekem nem jön be a szomszédasszonyom? Még ha nem is szeret szopni.-vigyorogtam rá. Remélem azért a punciját szereti kinyalatni,mert én imádok puncit nyalni.
-Jaj,szomszéd,még a végén kiderül,hogy összepasszolunk!-tört ki Zsuzsi.
-Szóval,szereted,ha nyaliznak neked?-kérdeztem.
-Nem mondom meg. Majd kitapasztalod.-mondta sejtelmesen.
-Ezt vehetem ígéretnek?-kérdeztem.
--Talán. De akkor muszáj lesz Andit is összehozni Lacival. Nem leszel féltékeny?
-Nem mondom meg. Majd kitapasztalod.-ismételtem meg a saját szavait. Lehet meg fogsz lepődni.
#284   2025. 07. 04. péntek 07:52
viking1988 viking1988
Akkor tudatosult bennem, hogy most nem fogok az arcodra élvezni, most beleverem a szádba. Nagyon felizgatott, ahogy elképzeltem, hogy letolom a torkodon a farkam, és a hatalmas spricceléseimet a torkodra lövöm. Mikor elkezdődött az orgazmusom, elengedtem a farkam, tövig a szádba toltam. Hatalmasat spricceltem a torkodra. Rengeteg jött. Az élvezésem alatt nem engedtem, hogy kintebb húzd a farkam, a torkodra akartam lőni minden cseppem. Így is történt. Miután elélveztem, kicsit még hagytam, hogy cuppogj a farkamon, tisztára szopd. Megkértelek, hogy minden csepp spermát nyalj le róla.
#283   2025. 07. 04. péntek 07:51
viking1988 viking1988
Új Story - valós

Tegnap nagyot jót dugtunk. Mikor még csak cirógattalak, és kitapogattam hogy szőrösen hagytad a pinád, már akkor nagyon felállt a farkam. Tudtam, hogy valami nagyobbra vágysz. Gondoltam megöklözlek. De helyette kérted, hogy inkább most nyaljalak ki. Nagyon nedves volt a szőrös pinád. Miközben nyaltalak, a dús punciszőröd cirógattam. A másik kezemmel verni kezdtem a farkam a pinád csodás ízére. Nemsokára megfogtad a kezem, és a méretes cickódra igazítottad. Először csak markolásztam, majd rátértem a hatalmas mellbimbódra. Egyre erősebben kezdtem morzsolgatni. Kőkeményen ágaskodott. Nagyon vadul nyaltalak, aminek meg is lett az eredménye. Pár perc alatt sikítva elveztel el. Utána kérted, hogy dugjalak meg, de előtte kicsit szopatni akartalak. Hátra feküdtem, te gond nélkül torokra vetted a teljes méretem. Nem volt nagy kihívás letorkoznod a mindössze 12 centimet. Betonkeményre szoptad a farkam. Mikor már nagyon durván felszoptad, mondtam hogy a feküdj hátra. Így is tettél. Amennyire tudtad, szetraktad a lábaid, hogy minél jobban széttáruljon előttem a szőrös pinád, minél mélyebben tudjalak dugni. Nem finomkodtam, keményen toltam beléd. Könnyedén belédcsúsztam. Baromi nedves voltál, és szűk is. Most nem öklöztelek meg, így nem tágítottam ki a pinád. Ilyenkor még az én meretemmel is nagyon szűk vagy. Keményen kezdtelek dugni, ami tetszett neked. Szereted ha meg vagy baszva. Nagyon kemény tempót diktáltam. Most jobban is bírtam, mert iszogattam kicsit. Izomból basztalak. Hangosan csattogott a nedves pinád. Közben vadul csókoltalak. Az járt a fejemben, hogy nemrég még a farkam szoptad, most pedig átcsokolod az előváladékom, ami a gyönyörű ajkaid közé ömlött. Ettől úgy megvadultam, hogy még keményebben kezdtelek baszni. Dícsértem kozben, hogy milyen szűk a pinád. Tetszett a bók. Olyan keményen kúrtalak, hogy nemsokára éreztem, hogy kicsit kimerultem. Gondoltam pihenek mostmár. Inkább leszopatlak keményen. Hátra feküdtem, és megkértem hogy szopj le. Szinte ráugrottál a farkamra. Imádsz szopni... Bele is kezdtél. Most te sem finomkodtal, keményen verni kezdted, közben vadul szoptál. Nemsokára elhúztam a kezed, hogy csak szájjal csináld. Tudtad a dolgod, ismét torokra vettél. Két kézzel markoltam a tarkód, és baszni kezdtem a szádat. Nagyon vadul szopattalak. Használtalak... Pár perce, mikor még a pinádat basztam, azt terveztem, hogy magam elé térdeltetlek, és ráverem az arcodra a farkam. Össze akartam élvezni a gyönyörű arcod. Teljesen be akartam teríteni. Tudtam, hogy imádsz ribancos lenni, imádod amikor a forró spermámmal beteríten az arcod. De annyira durván szopattalak, hogy nem bírtam leállni. Olyan erővel basztam a torkod, ahogy csak bírtam. Aztán kicsit lassítottam, megfogtam a farkam tövét, és verni kezdtem a szádba. Te közben keményen szoptad. Nagyon durván felállt. Élveztem hogy előtted masztizom, ráadásul szopod is közben. Percekig vertem a farkam a szádba, mire éreztem, hogy elélvezek. Szóltam, hogy keményen szopd a farkam.
#282   2025. 07. 02. szerda 07:28
viking1988 viking1988
felsikoltott. Kicsit fájhatott neki. Viszont utána már könnyedén siklottam befelé. Brutalisan forró volt, és annyira szűk, hogy tudtam, ezt nem fogom sokáig bírni.
-A popsikámban finom legyél, ott fáj ha vadulnak.
Szó szerint örültem, hogy gyengédsegre int... Ha a popsiját is szét kéne gépelni, egy percig se bírnám. Finoman kezdtem mozogni benne. Csodálatos látvány volt ahogy pucsítva gömbölyödik a tökéletes popsija. És birtokolni ezeket a gyönyörű idomokat... Egyszercsak hatranyúlt a két kezével, és megmarkolta a popsiját. Elképesztő látvány volt... Ki is kellett rantanom belőle, mert tudtam, itt már nem tudok magamnak parancsolni.
-Nem vedd ki! Nagyon jó! Könyörgött.
-El fogok élvezni!
-Akkor baszd meg a puncimat. Én is mindjárt elélvezek. Kérlelte.
Még mindig markolta a popsiját, kicsit szét is húzta, hogy minél jobban ráláthassak a hatradomborodó puncijára. Csurgott belőle a puncinedv... Nem is bírtam tovább, keményen betoltam neki. Arra számítottam, hogy nagyon ki lesz tágulva, de ugyanazzal a passzentos, szorító szűkösséggel fogadott, ahogy elköszöntem tőle. Nem finomkodtam. Baszni kezdtem. Keményen. Brutálisan. Úgy nyögdécselt, hogy tudtam, el fog élvezni. Megremegett a teste.
-Ahhhh! Baszd szét a pinám!!! Bassssszál már meg! Ordította.
Izomból basztam már. Nem tudtam keményebben csinálni, mindent beleadtam.
-Ahhhhh! Basszad meg a pinám! Kúrj meg!!!
-Ahhh!!!! Ez az... Élvezed a farkam?
-Imaaadom a faszod!!! Basszál!!! Élvezz a pináááámbaaaa!!! Sikította.
És akkor belerobbantam... De olyan erővel, hogy tartottam tőle szétszakad a pinája.
#281   2025. 07. 02. szerda 07:27
viking1988 viking1988
Hosszasan gyönyörködtem a földöntúli látványban, közben gyengéden kényeztettem magam. Most nem mertem hevesebben csinálni. Kicsit le kellett higgadnom, mert annyira beindultam a látványra, hogy féltem, idő előtt el fogok menni. Kicsit még szerettem volna lelassulni, mielőtt ismét birtokba veszem a gyönyörű testét, de egyszerűen nem bírtam ellenállni neki. Gondoltam kicsit kielvezem a popsiját is, így szorosan mögé álltam, odaillesztettem a két méretes félteke közé az álló farkam, keményen belemarkoltam, összeszorítottam a popsiját, és csúszkálni kezdtem a csodálatos félgömbök között. Azonnal hangosan felnyögtem, ahogy körbeölelte a farkam. Nagyon könnyedén csúszkáltam a gyönyörű féltekék között, mert a puncinedvétől brutálisan síkos voltam. Nagyon élveztem ahogy nekemfeszül a gyönyörű popsija. Istenien finom volt érezni a farkammal a tökéletes idomait. Egyszerűen megvadultam... Nem bírtam ellenállni ennek a popsinak. Majdnem elélveztem. Valamit ki kellett találnom. Kihúztam a farkam a féltekék közül. Ahogy megpillantottam a tökéletesen szabályos, rózsaszínben pompázó ánuszát, egyből nekiestem a nyelvemmel. Miközben finoman nyaltam, felsikkantott a gyonyortől. Nagyon élvezte. Gondoltam kicsit rásegítek még, és betoltam a puncijába két ujjam. Még hevesebben kezdett sikoltozni. Nemsokára még egy ujjam bevezettem a hatradomborodó kis barackjába. Még mélyebben nyogni kezdett.
-hmmmm! Szereted ha szétfeszítenek? Kérdeztem lihegve.
-Imádom! Nyogdecselte vágyakozva.
Nem is kellett több, gondoltam nem aprozom el. Csőrt formálva az ujjaimból, elkezdtem betolni mind az 5 ujjam. Meglepően könnyedén csúszott bele. Nem is értettem, hogy fogadja be ilyen konnyedén a kézfejem. Csuklóig benne voltam már, de még mindig tolta rá a punciját... Brutálisan könnyen tágult... Közben egyre mélyebben nyogdecselt. Aztán a popsiját megemelve kintebb csúszott a kézfejemből, majd egy hirtelen mozdulattal újra mélyen magába fogadta. És akkor egyszercsak rászorított. Hirtelen azt éreztem, hogy osszeroppantja a kézfejem. Akkor értettem meg, hogy hiába ilyen tág a puncija, ha akarja, úgy rá tud feszíteni, hogy akár egy ujjam sem tudom betolni neki. Fantasztikus volt. Lovagolni kezdett a kézfejemen, közben vadul nyaltam a gyönyörű popsiját. Egyszercsak szinte leugrott rólam. Megijedtem, mert már annyira mélyen benne voltam, hogy biztosra vettem, hogy valamilyen sérülést okoztam. De szó sem volt erről....
-Mindjart elélvezek! Lihegte
-Akkor most megdugom a puncid. Feleltem teljesen beindulva.
-Most nem a puncimat fogod megdugni. Válaszolta sejtelmesen, majd magához húzott, hatranyúlt, a duzzadó makkom a popsijához illesztette.
-Most a popsimat fogod megdugni. Adta ki az ukázt kéjesen.
Nem hittem a fulemnek... Annyira durván jó segge volt, hogy tudtam, nem fogom bírni benne sokáig. De nem tudtam parancsolni magamnak... Gyengéden elkezdtem betolni. Nagyon nehezen akart besiklani. Aztán egyszercsak éreztem, hogy nekem feszíti a méretes popsiját. Ahogy átjutott a makkom a záróizmán,
#280   2025. 07. 02. szerda 07:27
viking1988 viking1988
Minden erőmmel azon voltam, hogy a lehető legkeményebben dugjam. Olyan erővel döftem bele az eres farkam minden egyes mozdulatnál, ahogy csak bírtam. Kegyetlen tempót diktáltam. Ilyen őszinte, intenzív nyögdécselést ezelőtt nem hallottam még... Közben le sem vettem a szemem a rózsaszín, húsos kis puncijáról. Fantasztikus látvány volt ahogy a duzzadt nagyajkai között eltűnik a frissen gyantázott farkam. Igyekeztem úgy helyezkedni, hogy a farkam ne csak ki-be csússzon, hanem a huvelye felső falát ingerelje. Közben elkezdtem a csípőmmel is körözni. Az egyik kezemmel megmarkoltam az óriási cickóját, és a hatalmas, álló mellbimbóját kezdtem morzsolgatni, húzogatni. A másik kezemmel benyultam alá, a méretes, kerek popsijába markoltam. Brutálisan jó segge volt. Ahogy megmarkoltam, hatalmasat rándult benne a farkam. Éreztem, hogy szaporább a légzése. Tetszett neki, ahogy a gyönyörű idomait markolászom. Nagyon közel volt már az orgazmusa. Éreztem ... De nem hagyta még, hogy a csúcsra juttassam. Egyszercsak megallított, és kéjesen kiadta az "utasításait":
-Szeretnem ha hátulról is megdugnál!
Nem kellett könyörögnie... Ki is húztam belőle a farkam. Mielőtt elhelyezkedtunk volna, egy rövid ideig csodáltam még a gyönyörű testét. Miután alaposan szemügyre vettem, a brutálisan nedves punciját kezdtem bámulni, és verni kezdtem közben a farkam.
-Nagyon szexin masztizol nagyfiú! Dícséret mosolyogva. El ne élvezz még! Most nagyon meg kell basznod!
Ezzel már fordult is a hasára. A mellkasa lent maradt az ágyon, csak a popsiját tolta fel... Hihetetlenül szexi volt, ahogy hátulról kínálta fel a punciját... Most volt lehetőségem jobban szemügyre venni a popsiját. Egyszerűen tökéletes volt... A napbarnított bőrének egyenletes barnaságát itt is csak a tangájának a vonalában világítóan fehér bőre törte meg. Eléggé méretes, de tökéletesen kerek popsija volt... Ilyen gyönyörű idomokat még sosem láttam előtte. A húsos puncikája a nedvektől csillogva domborodott hátra a szexi lábai között
#279   2025. 06. 27. péntek 08:14
viking1988 viking1988
A tűz forró spermám, olyan mennyiséget élveztem a szájába, hogy még mindig maradt egy kicsi, hogy szenvedélyesen "játszhassunk vele". Most én vadultam meg. Szerettem volna minden cseppet megkapni. Miközben vadul csókoltam, a hatalmas melleit masszíroztam. Egyszercsak éreztem, hogy egy határozott mozdulattal mozdulattal megmarkolja a farkam. Még mindig betonkeményen állt. Éreztem hogy mocorog alattam. És akkor villamkent csapott belém a felismerés... Épp a puncijához igazítja!!! Azt akarja, hogy megdugjam!!! Mikor éreztem, hogy sikeresen a bejárathoz igazítja, vettem egy mély lélegzetet, és egy lassú mozdulattal óvatosan betoltam... Halkan felsikkantott, ahogy végigsiklott benne a kőkemény farkam. Brutálisan szűk volt... Én ilyet még nem éreztem. Szó szerint szorított... Mikor tövig benne voltam, ismét jött az érzés... El fogok élvezni... Egy kis időt akartam nyerni, ezért hozzábújtam.
-Baromi szűk a puncid. Dícsértem.
-Igen smile de könnyen tágul smile válaszolta mosolyogva.
-Szereted a nagyot? Kérdeztem izgatottan.
-Igen! Imádom ha ki vagyok töltve. Felelte vágyakozón.
Miközben beszélgettünk, nagyon lassan mozogtam benne. Próbáltam majdnem teljesen kihúzni, majd tövig, jó mélyen visszatolni.
-És az én farkam hogy tetszik? Kérdeztem félénken. Legbelül arra számítottam, hogy le fog hurrogni a kisebb méretem miatt, de "csalódnom" kellett.
-Nyugi, én a kis farkaktól is el tudok élvezni, ha jól meg vagyok dugva. Mosolygott rám.
Ledobbentett a válasza... Még soha senkit nem sikerült úgy megdugnom, hogy elelvezzen. Valahogy mindig olyan lányokkal sodort össze az élet, akiknek tág pinája volt, és mindegyikük az extra nagy méretre vágyott. Ahogy ezt kimondta, valami átkattant bennem. Hirtelen eltűnt az azonnali elelvezes érzése, és kuldetésként villant fel az agyamban, hogy most bizony meg kell dugni Andikát, nem elvezhetek el! Ezt egy kemény döféssel tudatosítottam benne is.
-Ahhhhhhhhhh. Szakadt ki belőle
Éreztem, ahogy húztam ki a farkam, hogy brutálisan rászorít az egyébként is szűk puncijával.
-Ezaz nagyfiú! Nagyon jól csinálod. Basszál meg keményen! Lihegte.
Nekem több sem kellett. Baszni kezdtem. Brutálisan keményen. Minden mozdulatnál, amikor keményen beledöftem, hangosan felnyögöt.
-Ahhh!!! Baszd szét a puncikám! Sikította.
#278   2025. 06. 27. péntek 07:52
viking1988 viking1988
rajtad a puncim ízét. Mondta kéjesen.
-És hogy tetszik? Kérdeztem izgatottan.
-Nagyon finom. Nyögdécselte.
Ahogy ezt kimondta, vadabbul esett neki az ajkaimnak. Valóban kívánta a saját ízét, ami számomra baromi izgató volt. Hagytam hogy "szétszedje" ajkaival a puncinedved számat. Gondoltam hagy élvezze ő is ezt a földön túli nedűt. Aztán ahogy a nyelve a számba hatolt, én is megéreztem ismét a saját ízem. Hiába nyelte le, hiába osztotta meg velem egy szenvedélyes csókkal
#277   2025. 06. 27. péntek 07:52
viking1988 viking1988
Óriási volt a vágy, hogy nekiessek, de szerettem volna egy életre szóló élményt varázsolni neki, meghálálva azt csodálatos szopást, amiben percekkel ezelőtt részesített. A belső combját kezdtem lassan csókolgatni, ügyelve arra, hogy egy másodpercre se vegyem le a szemem a tökéletesen csupasz, gyönyörű puncijáról. Ahogy kozeledtem az izgalomtól duzzadt kis barackjához, egyre intenzívebben éreztem az edeskés punci illatot. A farkam rángva meredezett. Mélyen beszívtam a csodálatos illatát, közben csodáltam, ahogy a puncinedve vékony kis patak formájában csöpög belőle. És akkor végre elérkeztem oda, ahová nagyon vágytam. Először csak a tükör simára gyantázott szemeremdombját csokolgattam, kicsit táncoltattam rajta a nyelvem. Közben azon tűnődtem, hogy lehet ennyire csupasz, ennyire selymes a bőre. Aztán a húsos nagyajkaira leheltem szerelmes csókokat. Csodálatosan puha volt... Miután körbecsókolgattam, elérkeztem végre a legfinomabb helyre... A csiklójától egészen a popsijáig megcsókolgattam. Kicsit fentebb húzta a hosszú lábait, hogy jobban hozzáférjek a kerek popsijához... Gyönyörű, szabályos, rózsaszínben pompázó volt az ánusza. Ahogy gyengéden megnyaltam, felnyogott a szexi hangjával. Tetszett, hogy most is folyamatosan tartotta a szemkontaktust, mint mikor leszopott. Kéjesen figyelte, ahogy munkálkodok rajta. Igyekeztem minél mélyebben beszívni a mennyei illatát, miközben a popsiját nyaldostam. Egyre szaporázta a légzését... És akkor már nem bírtam visszafogni magam. Lassan vegignyaltam a tocsogó puncikáját. Ahogy megéreztem az isteni ízét, hirtelen megremegtem a testem... Azonnal elélveztem. Ismét... Megmosolyogta az újabb gyonyorom, de véleményt alkotni már nem tudott, mert vadul nyalni kezdtem, és az ő teste is megremegett... Nekem még tartott az orgazmusom, amikor egyszercsak megragadta a tarkómat, és teljes erejéből a puncijába húzta a fejem. És akkor hatalmasat sikított...
-Ahhhhhhhhhh!!!! Nyald ki keményen a puncim!!!
Ahogy ezt kimondta, vadul nyalni kezdtem. Meg is lett a hatása. A teste vonaglani kezdett, és hatalmasat élvezett. Életem egyik legszexibb látványa volt ahogy elélvezett. Mindezt olyan szexi nyögdécselések kíséretében, hogy annyira megvadított, hogy legszívesebben széttéptem volna azonnal. Az ajkaim a csiklójára tapadtak mialatt az orgazmusa tartott. Nagyon hosszan ment el. Onnan tudtam, hogy vége, hogy a tarkomról egyszercsak lecsúszott a keze. Ismét bámulni kezdtem a csodálatos puncikáját. Brutálisan nedves volt... Még a belső combja is csillogott az isteni nedűtől. Körbe puszilgattam ismét, közben a nyelvemmel mindenhonnan gondosan feltakarítottam a puncinedvét. Közben észrevettem, hogy gyönyörű, sportos hasa még nem heverte ki az orgazmust, ütemesen fel-le emelkedik. A puncikája szintén luktetve adta még le a hatalmas élvezés utórezgéseit. Mikor "tisztára" nyaltam, adtam egy finom búcsúcsókot a gyönyörű puncijára, majd óvatosan ráfeküdtem. Kielegulten mosolyogtunk egymásra. Gyengéden megcsókoltam a telt ajkait.
-Erzem ra
#276   2025. 06. 27. péntek 07:10
viking1988 viking1988
Köszönöm szépen
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 14:54
Ez nagyon jó írás. Simán lehetne saját blogod. Szivesen olvasnék ilyen és hasonló storykat. A kerdés hogy folytasd-e már már szinte sértő.
#275   2025. 06. 26. csütörtök 14:54
nooti nooti
Ez nagyon jó írás. Simán lehetne saját blogod. Szivesen olvasnék ilyen és hasonló storykat. A kerdés hogy folytasd-e már már szinte sértő.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 07:43
...Bamulom.

Folytassam?
#274   2025. 06. 26. csütörtök 09:58
rolyka930 rolyka930
Légy szíves folytatni!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 07:43
...Bamulom.

Folytassam?
#273   2025. 06. 26. csütörtök 07:43
viking1988 viking1988
...Bamulom.

Folytassam?
#272   2025. 06. 26. csütörtök 07:42
viking1988 viking1988
őszintén, választani sem nagyon tudtam... Aztán valahogy győzött az ösztön, és rávágtam:
-Ki akarlak nyalni!!! Jelentettem ki határozottan.
Ő tovább ujjazta magát, közben egyre csak lihegett.
-De cuki vagy! Ki szeretnéd nyalni a kis puncikámat!? Mondta nyogdecselve.
-Abba kell hagynom, mindjárt elélvezek... Lihegte.
És azzal a lendülettel egy újabb cuppanas kíséretében kihúzta az ujjait a pincijából, majd a bugyikájából is. És akkor elkerekedett a szemem... Az öt ujja osszeszoritva,"csőrt" formálva bújt elő a szexi kis tangából... Csuklóig nedvesen. Kiszúrta a meglepettségem, majd rá is kérdezett:
-Mi az nagyfiú!? Meglepődsz hogy mindet betoltam?
-Nem, csak ... Illetve nem tudom...
-Nagyfiú!!! Én azt szeretem ha ki vagyok töltve... Ha feszíti a puncim...
Ahogy ezt kimondta, megint megrándult a farkam... Olyan szexin beszélt a puncijáról...
Hogy tovább húzzon, lenyalta a puncinedvét a kézfejéről, közben halkan nyögdécselt.
-Na mi lesz nagyfiú!? Mégis magamat kell megujjaznom? Vagy inkább kinyalsz!?
Ahogy ezt kimondta, megvadultam... Ráugrottam, hatradontottem az ágyon és ráfeküdtem. Vadul megcsókoltam. És akkor hirtelen megéreztem az ajkain a puncijának ízét... Majdnem elélveztem tőle... Isteni, édes íze volt... Egy igazi kis barack... Gondoltam... Miközben vadul csókoltam, a hatalmas melleit markolásztam. Aztán nem bírtam tovább ellenállni, lejjebb helyezkedtem az ágyon. Futolag bekaptam a hatalmas mellbimbóit, kőkemenyre szoptam őket, majd mikor már nem bírtam tovább, egy rantassal letéptem a bugyiját... És akkor megállt az idő... Megszűnt minden létezni a világon. Kizárólag arra a gyönyörű kis puncikára tudtam összpontosítani, ami ott volt előttem, az arcomtól csupán néhány centire... A szavam is elakadt, ahogy megpillantottam. Ennyire gyönyörű puncit még életemben nem láttam. Tökéletesen csupaszra volt gyantázva. Alapvetően a fazonos pinát szeretem, de neki nagyon jól állt az abszolút szőrtelenség. Annyira ártatlan, annyira puha megjelenést kölcsönzott a finom kis puncijának, hogy már a puszta látványától ismét az élvezés kerulgetett. A napbarnított testén szinte világított a hófehér bőre a tangája vonalában. Nagyon szexi volt a teste így, hogy csak a melltartója, és a bugyija vonalában volt éppolyan hófeher a bőre, mint ahogy emlékeztem rá. A teste mindenhol máshol gyönyörűen le volt barnulva. Azon túl, hogy maga a látvány is iszonyúan szexi volt, külön felhívta a figyelmet a leggyönyörűbb részekre - a kőkeményen ágaskodó, hatalmas mellbimbóira, illetve a selymes kis barackjára. Gyönyörű szép, húsos puncikája volt, a duzzadt nagyajkai tökéletesen záródtak. A kisajkai "eldugva" maradtak. Baromira be volt már nedvesedve, szó szerint csillogva pompázott előttem. Mélyen beszívtam a mámorító illatát... Isteni volt... Mielőtt nekiestem volna, kicsit bókoltam neki.
-Varazslatosan gyönyörű a puncikád! Mondtam az izgalomtól lihegve.
Megmosolyogta a bókot, majd szejjelebb tárta a lábait, hogy megjobban szemrevételezhessem. Láthatóan izgatta ahogy bamu
#271   2025. 06. 26. csütörtök 07:42
viking1988 viking1988
Bevallom, rengeteget fantáziáltam róla, hogy milyen lehet a puncija. Többször masztiztam már a fotóira, közben elképzeltem a csodaszép kis barackját. És most megkaphatom... Megkóstólhatom... Már a gondolattól remegett az egész alsótestem. A tudat, hogy nemsokára megízlelhetem ennek a gyönyörű lánynak az édes punciját, annyira felizgatott, hogy már megint az orgazmus szélén voltam... Ezt nem hoztam a tudtára, nem akartam, hogy még kezdobbnek nézzen... Már így is kétszer elélveztem, pedig szinte még hozzám sem ért... Felkeltem közben mellőle, hogy legyen helye levetkőzni. Felült az ágyban, és minden szégyenlősködés nélkül ledobta a felsőjét...
-Jezusom!!! Szaladt ki a számon kicsit meggondolatlanul.
-Na mi van Andris, nem láttál még cickókat? Nevetett fel.
-Cickókat már láttam... De ezek... Ezek...
Dadogtam.
-Ezek mik? Csöcsök??? Nevetett fel már nagyobb hangerővel.
-Hatalmasra nőttek Andika... Mondtam elcsukló hangon, tátott szájjal.
Tényleg óriási mellei voltak, és annak ellenére hogy eredeti volt, abszolút nem lógtak, szinte felfelé álltak... A mellbimbói is hatalmasak voltak, pont illettek az óriási csöcsökhöz. Ahogy bámultam, kicsurrant a farkamból egy adag előváladek... Közben lekerült a szűk kis nadrágja is. Már csak egy baromi szexi, fekete, apró kis tanga volt rajta... Végignéztem a hosszú, izmos combjain, közben azon gondolkodtam, hogy lehet ennyire tökéletes a bőre... Ezelőtt még sosem néztem meg lány bőrét, de Andika más volt, mint a többi lány... Hibátlan volt minden egyes négyzetcentimétere... Ismét a szemembe nézett, enyhén felhúzva lassan, egy szexi mozdulattal széttárta a lábait. Én ettől olyan zavarba jöttem valamiért, hogy éreztem, ahogy arcom tűzpirosan izzani kezd.
-Na mi van nagyfiú!? Nem láttál még puncit?
Mondta kacér hangsúllyal.
Ahogy odapillantottam, észrevettem, hogy a szexi kis tanga teljesen át van ázva... Próbáltam melyeket lélegezni, hogy kicsit csillapodjak, de tovább húzott...
-Most lassan benyúlok a bugyikámba és végigcirógatom a nedves puncikám... Mondta ismét lassabb hangsúllyal, kacéran.
Minden alkalommal, amikor kiejtette a gyönyörű ajkain a "punci" szót, beleremegtem... Egyszerűen annyira izgatóan mondta...
A keze el is indult a feszes pocakján keresztül a lábai közé. Le sem bírtam venni róla a szemem. Ő közben végig engem nézett a kéjelgő, erotikus tekintetével. És akkor végre elérkezett a tangájához a finom kis kezecskéje. Lassan, szexin, de nagyon gyakorlottan vezette be a finom ujjait a csipkés kis bugyika alá. Látszott rajta, hogy sűrűn gyakorol hasonlót. Először csak óvatosan cirógatta, majd egyszercsak egy cuppanó hang kíséretében brutál szexin felnyogott. Most csúsztathatta be a nedves puncijába az ujjait... Életemben nem láttam még ennyire szexit... A kézmozdulataibol, és a mély sóhajokból ítélve még néhányszor megismételte a mozdulatot.
-Mit szeretnél nagyfiú!? Masztizzak egyet neked, vagy inkább megkóstolod a forró kis puncikám? Lihegte.
Ahogy ezt kimondta, ismét zavarba jöttem... De megmondom ő
#270   2025. 06. 26. csütörtök 07:41
viking1988 viking1988
hatalmas nyelvét, és igyekezte úgy irányítani a farkam, hogy minden spriccem a szájába érkezzen. Annyira hevesen, annyira vadul élveztem, hogy az angyali arcát is sikerült teljesen beterítenem. Szinte folyamatosan nyelnie kellett, olyan mennyiségű sperma spriccelt a szájába. Igaz, hogy ruhán keresztül, de a hatalmas cickóit is sikerült összeélveznem. Nagyon hosszan mentem el. Már azt hittem vége, amikor megindult a keze, és verni kezdte. Éreztem, hogy a következő orgazmusom is utolért. Ahogy húzogatni kezdte a farkam, a testem újabb remegésbe kezdett, és ismét ordítva kezdtem élvezni. Andika már nem hagyta "kárba veszni" a forró nedűm, nagyra tárta a száját, és egy könnyed mozdulattal bekapta az egész farkam, közben a tengerkék, gyönyörű szemével a szembe nézett. Hihetetlenül szexi volt a tekintete, föleg így, a farkammal a szájában. Az előző elvezésem "nyomai" beterítették az angyali arcát. Most a szájába szerette volna kapni a jutalmát. Mindent megtett érte, hogy hasonlóan nagyot élvezzek a szájába, mint előzölőleg az arcára. Annyira finoman, gyengéden szopott, hogy én még ilyet előtte sosem éreztem. Szinte végig "lent tartotta" a duzzadt farkam, közben a hatalmas nyelvével olyan gyengéden nyaldosta a betonkemény farkam, hogy egyszerűen nem maradt abba az élvezésem... Időnként nyelnie kellett egy nagyot, mikor megtelt a szája a tűz forró spermámmal. Miközben szenvedélyesen szopott, az arcába lógó, hosszú, fekete, egyenesre vasalt haját a füle mögé simítottam. Annyira gyönyörű arca volt, hogy teljesen megbabonázott. Külön izgató volt látni, ahogy az arcára élvezett spermacseppek szopás közben csordogáltak mindenfelé. Minden cseppemet kivarázsolta belőlem... Csodálatos orgazmusom volt ismét. Abból is láttam mennyire imád szopni, mennyire élvezettel csinálja, hogy miután elmentem sem hagyta abba. Még gyengédebben, még finomabban kényeztetett tovább a telt ajkaival. A szemkontaktust végig tartotta, talán mintha mosolyra is húzódott volna a gyönyörű szája a végén. Megkérdeztem min mosolyog, de válasz helyett kihúzta a farkam a szájából, lassan, hihetetlenül szexin vegignyalta, letakaritva ezzel a maradék spermat róla, majd a makkomra lehelt egy finom csókot, ezzel ideiglenesen elkoszonve a továbbra is szüntelenül ágaskodó farkamtól. Rám feküdt kacéran, majd az arcom kezdte puszilgatni. Lehunytam a szemem, úgy élveztem a tüzes ajkai gyengéd cuppogását a nyakamon, arcomon. Egyszercsak éreztem, hogy a telt ajkait az enyémekre tapasztja finoman. Nem is gondolkodtam, nagyon vágytam rá, hogy forrón megcsókolhassam. Annyira gyönyörű volt, hogy nem tudtam neki ellenállni, de nem is akartam. A telt ajkai előbb már bizonyították mire képesek... Gondoltam most kipróbálom hogyan csókolnak. Ahogy a hatalmas nyelve a számba hatolt, azonnal megéreztem az ízemet. Ezek szerint az utolsó adagot nem nyelte le... Nekem szánta... Ez annyira felizgatott, hogy megfogtam a tarkóját, magamhoz szorítottam, vadul átnyújtottam a szájába a nyelvem, és addig csókoltam szenvedély
#269   2025. 06. 26. csütörtök 07:40
viking1988 viking1988
Ahogy ezt kimondta, úgy felállt a farkam, hogy hatalmasakat kezdett rángani. "Integetett" már. Ahogy odapillantottam a lábai közé, észleltem, hogy szűk nadrág elől is bevág neki. Valóban megjelent egy folt a puncija kornyékén. Ezek szerint tényleg nedvesedett. Ettől a gondolattól, látványtól csak megjobban elkezdett csöpögni az előváladékom.
-Kicsit elhúzod felém, hogy mindenhová odaférjek? Vagy csináljam én? Kérdezte csillogó szemekkel.
-Rádbízom inkább, úgyis profi vagy benne. Feleltem totálisan felizgulva.
Gyengéden megmarkolta, közben körbenyalta a telt, tüzes ajkait. Maga felé húzta kicsit, hogy a teljes szeméremdombomhoz hozzáférjen. A farkam úgy lüktetett a kezében, hogy azt éreztem, bármelyik pillanatban elélvezhetek. Közben professzionális pontossággal kente fel a gyantát a dús szőrzetemre. Ahogy megbeszéltük, közepén meghagyott egy vékony kis csíkot. Azt éreztem, hogy a farkam egyre csak dagad, egyre csak feszül a markában. Éreztem, hogy bármikor elélvezhetek. Nem akartam leégni, hogy ennyitől elsülök. Szinte fogcsikorgatva kellett ellenállnom az orgazmusnak. Mondta, hogy most picit kellemetlen lesz, most fogja eltávolítani a gyantát. Meglepően jól viseltem, profin csinálta. Mikor kész volt, boldogan jelentette, hogy megcsodálhatom az eredményt. Ahogy oda pillantottam, egyszerűen lenyűgözött a látvány. Tükör simára szőrtelenítette, közepén meghagyta a szexi kis "leszállópályát", ahogy kértem. Rég láttam már ennyire szexinek magam. És ahogy az elején mondta, a csupaszra gyantázott szemeremdombom mellett klasszisokkal nagyobbnak hatott az ágaskodó farkam. Nem beszélve arról, hogy addigra már tényleg az orgazmus szélén voltam. Ilyenkor 1-2 centivel nagyobbra dagad, az erek pedig brutálisan kidagadnak rajta.
-Hogy tetszik? Kérdezte elégedetten.
-Nekem nagyon. És neked?
-Gyonyoru farkad van. Felelte csillogó szemekkel.
Láttam rajta, hogy tényleg tetszik neki. Vágyakozva nézte. Egyszercsak valami olaj szerű krémért nyúlt. Nem tudom pontosan mi volt az, de azt mondta ezzel még le kell kezelnie.
Először a szeméremdombomat kenegette be. Nagyon finom, cirógató mozdulatokkal vitte fel az olaj szerű anyagot. Utána egy újabb adagot vett a tenyerébe, és a farkamba kezdte masszírozni. Felnyögtem a kéjtől... Egy pillanat alatt elárasztott a gyönyör. Nem tudtam parancsolni a testemnek. Éreztem hogy szét fog robbanni a farkam. Nem akartam elelvezni, mindent megtettem, hogy ne jarassam le magam. De nem én irányítottam. Egyszercsak gyengéden visszahúzta a bőrt a feszes makkomom, és abban a pillanatban ordítva elélveztem. Nem tudtam visszatartani, nem tudtam ellenállni. De akkor már nem is akartam. Olyan gyönyör járta át a testem, hogy majdnem elájultam. Még nem húzogatta a bőrt a farkamon, hanem erősen visszahúzva tartotta. Ennek köszönhetően hatalmas erővel robbant ki belőlem a forró sperma. Nem tudom, hogy szándékosan tette-e, de maga felé irányította. Az első spricc az ajka alatt, az állánál landolt. Ezt követően nagyra tárta a száját, kidugta a hatal
#268   2025. 06. 26. csütörtök 07:39
viking1988 viking1988
hogy megszabaduljak a lepedőtől, hogy felmérhesse mekkora "feladattal" lesz dolga. Nekem viszont valahogy nem ment... Nagyon durván zavarba jöttem, hogy a másodunokatestverem előtt kell elővenni a farkam... Ami ráadásul a dús szőrzet miatt biztos ápolatlan benyomást kelt majd benne...
-Na mi lesz!? Csak nem zavarban vagy? Mosolyodott el ismét.
-Hidd láttam én már olyat, nem is keveset wink kacsintott rám szintén mosolyogva.
Vettem egy nagy levegőt, lerantottam a lepedőt magamról, de ösztönösen azonnal eltakartam magam a kezemmel...
A szemembe nézett és így szólt:
-Andris engedd már el magad ... Jó kezekben leszel. És ismét kacsintott egyet.
Vér vörös arccal végül elvettem a kezeim. Láttam, hogy alaposan felméri a "fegyverzetet", közben huncutul mosolyog. Hogy oldja a feszültséget, mosolyogva folytatta:
-Nyugi, alacsony fűben a kertitörpe is magasabb lesz smile
Pont ettől féltem... Gondoltam hogy kicsinek fogja tartani. Nem akartam szégyenkezni előtte. De már nem volt visszaút.
-Állva sokkal nagyobb egyébként. Szóltam a magam védelmére.
-Nem kell magyarázkodni. Az majd úgyis kiderül mekkora állva. Mondta huncutul.
Elsőre nem értettem miért mondja ezt, majd ahogy elkezdte felkenni a meleg gyantát a szeméremdombomra, hamar megértettem mire gondolt. A cirógató erzestol, és ahogy közelről figyelte a farkam, hirtelen megremegtem. Ütemesen pumpálódni kezdett a vér a puha farkamra. Éreztem, hogy telik meg vérrel. Minden "pumpálásnál" hatalmasat rándult, és egyre keményebbé változott. Nem kellett 10 másodperc és teljes pompájában ágaskodott. De eszméletlenül felállt... Nem bántam, hogy megkeményedett, mert lógva tényleg brutalisan kicsi. Igaz, így állva sem haladta meg a 12 centit, de mégiscsak kétszer akkorára dagadt, mint amikor puha volt. Andika ismét végig mérte a farkam, mostmár betonkeményre dagadva. Én izgatottan vártam a véleményét, de elmaradt az ováció.
-Erre gondoltál, mikor azt mondtad, állva sokkal nagyobb? Mosolygott rám ismét.
-Kapd be Andika... Reagáltam sertődötten.
-Ok, de előtte azért leszőrtelenítem ha nem gond, úgy finomabb. Mondta nevetve.
Ahogy ezt kimondta, hirtelen megállt az idő. Nem tudtam mit reagálni. A farkam viszont egyre jobban rángott... Az előváladékom ömlött belőle.
-Na mi az, felizgult a kicsike? Törte meg a csendet Andika.
-Nem haragudj... Nem tudom mi van velem...Mondtam szégyenlősen.
-Nem tudod? Én tudom. Felizgultál rám. Reagált Andika.
-Bevallom igen... Gyönyörű vagy... Ne haragudj... Mondtam félénken.
-Szeretem ha felizgulnak rám. Benedvesedik tőle a puncim. Kacsintott rám ismét, a gyönyörű, kék szemével.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: junior10 junior10
Nyitás ideje: 2013. 11. 28. csütörtök
Üzenetek: 287db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 12. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!