Csak sex történeteket akarunk hallani nem pedig beszélgetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Puszi minndenkinek

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#301   ma 05:10
jupi77 jupi77
Másnap reggel enyhe fejfájással és zsibbadó farokkal ébredtem,az addig kellemes reggeli erekció most inkább fájt.De ez sem szegte kedvem és szokásos reggeli futásomra indultam.Minden hátsó szándék ellenére a már szokásos úszást is bevettem a napirendbe.Jól is esett a hűsítő habokban megmártózni.Már indultam az ösvény felé mikor megjelent a lány aki tegnap este vendégszeretetünket élvezte.Odajött hozzám és megölelt majd egy csókot akart adni.Én elhúztam a fejem mire ő értetlenül állt előttem.Én meg csak annyit mondtam hogy ami tegnap este történt az csak egy és megismételhetetlen dolog volt majd elköszöntem.Hazaérve párom már elkészítette a reggelit.Kényelmesen megreggeliztünk és a kávé közben csipogott a telefonja.A lány írt rá és azt kérdezte minden rendben.Ő visszaírt hogy igen minden oké.És már kérdőn nézett rám.Én elmeséltem neki mi hogy történt és mondtam neki hogy mondja el hogy egy bomba nő meg hogy szuper volt este de részemről ennyi volt és ha esetleg hármasban találkozzunk az oké de mi kettesben soha nem leszünk együtt.Majd elmentem zuhanyozni utána meg a szobába lepihentem.Párom is velem tartott.Délután úsztunk egyet a ház előtt majd kávézni mentünk.Beszélgettünk amikor meglátta párom a csajt ahogy ott sétált el előttünk.Szólt neki hogy igyon egy kávét velünk.Ő odajött de látszott rajta zavarban van.Majd kibökte mi lenne ha este megnéznénk a koktélbárban milyen buli van.Részemről oké de én már akkor tudtam nem megyek el de ha a párom akar mehet nyugodtan.Hazaérve megbeszéltük hogy én most kihagynám de te menj el nyugodtan drága.Le is beszélték hogy mikor hol talaálkoznak.De ez már egy másik történet.
#300   ma 04:26
jupi77 jupi77
Mikor tisztára nyalta a farkam és az már ernyedni kezdet már párom is magához tért és felegyenesedve lenyalta a csaj szája szélén maradt kevés nedűt és jól esne egy pohár pezsgővel elindult a terasz felé.Nekem is szólalt meg a lány és követe őt én meg csak néztem magam elé az ágyra és az járt a fejembe nem hiszem el mi volt itt.De mikor már én is a teraszon voltam és a két meztelen bomba testű nőt láttam már tudtam nem álom volt.Mivel már késő volt a lány bejelentette hogy most már menni kell.párom bekísérte a szobába ahol felöltözött majd kihajolt az ajtón és egy fantasztikus este volttal köszönt el.Párom két pálinkával a kezében jelent meg gondoltam jól fog esni mondta és az egyiket a kezembe nyomta.Lehúztam a páleszt elszívtam egy cigit és elindultam a szoba felé.Párom követett és elnyúltunk az ágyon mindketten a plafont bámultuk míg egyszer csak a vállamra tette a fejét és hihetetlen este volt súgta a fülembe.Az mondtam és csókot nyomtam a homlokára.Ő közben simogatta a mellemet hasamat és az e mozdulatok miatt újra ébredezni farkamhoz közelített.Ekkor megfogtam a kezét és halkan a fülébe súgtam hogy nem kéne mert ne kezdjen bele amit nem fog tudni befejezni.Egy huncut mosoly jelent meg az arcán és abbahagyta.Tudta nagyon jól hogy már aznap este kétszer elmentem és ha még egyszer felizgat azt már egyedül nem fogja bírni mert hosszú idő lesz mire elmegyek újra.Így aludtunk el egymásba bújva.
#299   tegnap 17:26
varró varró
Nagyon jó a történet,folytatást is szivesen olvasnám.
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (tegnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:58
Párom tért először vissza a földre a kéjtől és már kezdet is neki a farokverés utáni takarításhoz.Elkezdte lenyalni a testemről az odakerült spermát.A lány is csatlakozni próbált de határozottan utasította hogy dolgozzon meg ő is nedűért és ébredező farkamat megfogva a fejét rányomta. És akkor ő szép finoman el kezdet szopni,gyengéden körbe körbe nyalta majd hirtelen kapta pár fel le mozgás után szívott rajta egy nagyot majd kezdte elölről.Párom közbe kiszabadította a kezeimet és smárolni kezdtünk.Majd kiadta az utasítást hogy támadjam meg hátulról a csajt és keféljem szét a piercinges pináját.Nekem se kellett több becserkésztem a csajt odaigazítottam a már ismét kőkemény farkamat és keményen dugni kezdtem.Nem várt eredmény lett mert kb 2 perc alatt remegni kezdet majd sikított egy nagyot és nagy vonaglás közepette előrelökve magát elélvezett és még az ágyon fekve is jó pár percig vonaglót akkorát élvezett.Párom ekkor már mellette feküdt széttett lábakkal így felkínálva magát.Nekem se kellett több odafordultam hozzá és keményen felnyársaltam.Ő a kezeivel adta az ütemet és mikor már a csúcs közelében járt ismét a körmeit amitől teljesen begőzöltem és a két kezét a feje mellé leszorítva még keményebben kezdtem el baszni.Meg is lett az eredménye már pár pillanat múlva remegve elöntötte a forróság.Ekkor a lány már nézte mit művelünk így mivel én is a csúcs közelében jártam kihúztam a farkam és elkezdtem verni erre hirtelen ott termet és a szájába vette férfiasságomat és eszement erővel szopni kezdte.És ekkor már én is remegni kezdtem és már lőttem is tele az édes kis száját.Ő nem lepődött meg és folyamatosan nyelte isneti nedűmet.
#298   tegnap 14:58
jános2024 jános2024
nem vagyunk egyformák!
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (tegnap 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:08
Hát ez az igénytelenség netovábbja
#297   tegnap 12:08
30as párocska 30as párocska
Hát ez az igénytelenség netovábbja
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 19:30
van annak már sok éve, mikor különös kaland részese lettem, önkéntelenül! éppen azon keseregtem, hogy már nagyon rég volt, mikor puncit nyaltam, mikor is, leszólított egy csinos, de ízlésemnek vékony nő. amúgy rendbe volt külsőleg. azzal kezdte, hogy elnézést kér, de attól tart, ha most nem állít meg, lehet, nem látjuk egymást soha többé! és hogy van egy visszatérő álma, ami főszereplője egy olyan alak (így mondta, hogy "alak" wink mint én, és az álmai mindig arról szólnak, hogy az az álombeli férfi, magáévá teszi, különféle módokon, és ő, ilyenkor mindig nagyon jól érzi magát...és ha én benne lennék, és nem zavar, hogy férje van, akkor feküdjünk le! ...képzelhetitek, köpni-nyelni nem tudtam, egy jó nő, engem, a dagadékot ilyesmivel leszólít!? körbe is néztem, nehogymá valamiféle csúf tréfa szenvedője legyek, de nem volt, nem láttam semmi szokatlant, így bólintottam a felkérésre, de hozzá tettem, hogy csak akkor, ha tudunk hova menni, mert én albérletben élek, oda nem vihetek nőt. menjünk fel hozzá, most! és ne zavarjon az ura, mert az egy alkoholista barom, lehet, hogy otthon van, de nem szól bele semmi ilyesmibe. képzelhetitek, vivódtam, de mégis ráálltam! és tényleg otthon volt a férje, és bár délelőtt volt, segg részeg volt, ahogyan mondta Ildikó (ez volt a neve) illedelmesen bemutatkoztam az embernek, ő biccentett, és a neve helyett azt mondta, hogy akkor ugye most én fogom megbbaszni (így mondta) feleségét....válaszolni akartam, de Ildikó megelőzzőtt azzal, hogy kemény, és nagy marhabőr táskájával, mint valami nuncsákuval, ütni-verni kezdet a részeget, aki, bemenekült egy szobába. mi aztán nem cicóztunk, hipp-hopp levetköztünk, és Ildikó még azt kérte, ne mosakodjak, ő tisztára szopja farkam...ebbe benne voltam, de amúgy se volt az túros, hiszen nem több, mint 2 nappal azelőtt fürödtem. aztán, addigi életem legjobb szopását kaptam tőle, annyira jó volt, hogy bár akartam, de nem tudtam visszatartani, és beledurrantam szájába....nem csodálkozott, lenyelte, és azt mondta, igen, az álmaiban is mindig így történik, hogy ez a vége!
#296   tegnap 10:58
jupi77 jupi77
Párom tért először vissza a földre a kéjtől és már kezdet is neki a farokverés utáni takarításhoz.Elkezdte lenyalni a testemről az odakerült spermát.A lány is csatlakozni próbált de határozottan utasította hogy dolgozzon meg ő is nedűért és ébredező farkamat megfogva a fejét rányomta. És akkor ő szép finoman el kezdet szopni,gyengéden körbe körbe nyalta majd hirtelen kapta pár fel le mozgás után szívott rajta egy nagyot majd kezdte elölről.Párom közbe kiszabadította a kezeimet és smárolni kezdtünk.Majd kiadta az utasítást hogy támadjam meg hátulról a csajt és keféljem szét a piercinges pináját.Nekem se kellett több becserkésztem a csajt odaigazítottam a már ismét kőkemény farkamat és keményen dugni kezdtem.Nem várt eredmény lett mert kb 2 perc alatt remegni kezdet majd sikított egy nagyot és nagy vonaglás közepette előrelökve magát elélvezett és még az ágyon fekve is jó pár percig vonaglót akkorát élvezett.Párom ekkor már mellette feküdt széttett lábakkal így felkínálva magát.Nekem se kellett több odafordultam hozzá és keményen felnyársaltam.Ő a kezeivel adta az ütemet és mikor már a csúcs közelében járt ismét a körmeit amitől teljesen begőzöltem és a két kezét a feje mellé leszorítva még keményebben kezdtem el baszni.Meg is lett az eredménye már pár pillanat múlva remegve elöntötte a forróság.Ekkor a lány már nézte mit művelünk így mivel én is a csúcs közelében jártam kihúztam a farkam és elkezdtem verni erre hirtelen ott termet és a szájába vette férfiasságomat és eszement erővel szopni kezdte.És ekkor már én is remegni kezdtem és már lőttem is tele az édes kis száját.Ő nem lepődött meg és folyamatosan nyelte isneti nedűmet.
#295   tegnap 06:30
jupi77 jupi77
A szemeim majdnem kiestek a helyéről úgy bámultam a lábai közé.És akkor villant meg a kis ékszer a lába között.Hú a mindenit nem semmi gondoltam és csak a párom hangjára eszméltem fel.De akkor már késő volt mert a farkam önálló életre kelt és mivel nyáron ritkán hordok alsónadrágot így egyből látható jelei voltak hogy tetszik amit az előbb láttam.Párom visszaült mellém majd a pezsgőt a kezembe nyomva rátette a combomra a kezét.Mi történt kérdezte mire én némán ügyetlenkedtem a pezsgővel.Majd mikor sikerült felbontanom egy kicsi ki is futott belőle pont az ágaskodó farkamnál lett egy nagy folt.Ez elsült mondta a lány tört angolsággal mire mindketten harsány nevetésbe kezdtek.Én meg zavaromba felpattantam és a szobába vettem az irányt.Becsuktam az ajtót gondoltam keresek egy másik nadrágot.Átvettem de most már vettem alá alsógatyát hátha segít valamit.Elnyúltam az ágyon gondoltam várok egy kicsit hátha csillapodik az erekcióm.De az sajnos nem akart szűnni és már kezdtem érteni miért maradt el délután a zuhany alatt a viszonzás.Már egy jó ideje bent voltam mikor kinyílt az ajtó és párom jelent meg.Mit csinálsz kérdezte mire én nem szóltam semmit csak a farkam felé böktem.Ő meg hangosan nevetni kezdett és kiszólt a lánynak jöjjön már be egy pillanatra.Mikor odaért megállt párom mellet és csak mosolygott.Egyből a tekintette az álló farkamra szegeződött.Mit csináltál a férjemmel kérdezte tőle párom mire egy határozott semmit volt válasz.Erre párom odanyúlt és egy határozott mozdulattal felhúzta a szoknyáját.Már értem mondta és magához húzta a lányt elkapva a fejét és lesmárolta.A lány meglepődött el akarta húzni a fejét de mivel erősen fogta párom így nem menekülhetett.Kezdtek belemelegedni én meg csak néztem.Ekkor párom már kezdte felhúzni a szoknyát amit pár pillanat múlva már a földre is dobott.Majd már a lány melleit kezdte elhalmozni csókokkal.Már én sem bírtam tovább és gyorsan megszabadultam a nadrágtól meg az alsógatyától.Úgy állt a farkam hogy már nem volt más megoldás elkezdtem lassan verni.Ezt észrevette a lány és szólt páromnak nézze mit csinálok.Ő egy mozdulattal kihúzta a köntös kötőjét az ajtóról és odalépett hozzám és a kezeimet az ágy háttámlájához kötötte majd egy kézmozdulattal a lányt mellém parancsolta.Ő engedelmesen elnyúlt mellettem és egy nagy terpesszel jelezte páromnak mit is szeretne.Ő kapcsolt és pár másodperc múlva már nyalta a kis édes punciját jó sokat elidőzve a kis ékszer nyalogatásával.A kis édes meg csak lihegett meg gyűrte a lepedőt majd mikor már kezdet a csúcsra jutni szólt páromnak hogy most ő következik.Párom fölé térdelt és a csípőjét a lány szájához engedve úgy helyezkedett hogy közben a farkamat is elérje.Verni kezdte miközben őt nyalta a kis édes.Nem kellett sok és már lőttem is ki a sok nedűt mert bármennyire szerettem volna nem tudtam visszatartani.A két nő ezt látva ismét egymást kezdte kényeztetni.Először a párom szállt el majd a kis édes sikított fel és remegve feküdt párom mellé.
#294   tegnap 05:43
jupi77 jupi77
És már el is tűnt a drága.Párom meg közölte hogy felmegy.Pár perc múlva én is követtem mire felértem Ő már a zuhany alatt volt.Beléptem mellé és csókot nyomtam a szájára majd megkértem meséljen milyen volt a napja.Ő meg csak azt hajtogatta hogy csodás.Sokat napoztak meg fürödtek meg beszélgettek igaz ez vicces volt mert a lány nem sokat tud angolul de azért megértették egymást.Közben én elkezdtem tusfürdővel bekenni a testét majd mikor végeztem a zuhanyrózsával leveretni a testéről a habot.Ekkor vettem észre hogy ahol eddig volt egy fehér csík ott most piros a bőre.A melleit megkapta a nap egy kicsit meg a formás kis popója is megégett egy kicsit.Kérdezem hogyan sikerült ez.Mire ő hát nem volt rajta.Hú a mindenit miről maradtam le gondoltam és a zuhanyrózsát a lába közé irányítottam.Ő egy darabig csak nézett mélyen a szemembe mire elmondta hogy a lány bekente egy kicsit de annyira felizgult az érintésétől hogy leállította mert kezdte elveszíteni a kontrollt.Ekkor én megfordítottam hogy háttal álljon nekem és a vízsugárral a popóját meg a punciját kezdtem veretni.Ő beterpesztett és a zuhanyfalnak támaszkodott az egyik kezével a másikkal meg hol a melleit hol a punciját simogatta és pár perc múlva remegni kezdett majd egy határozott mozdulattal két ujját a punciba dugva a csúcsra ért.Lihegett egy kicsit majd kilépve a zuhany alól egy huncut mosollyal eltűnt a fürdőből.Pár perc múlva követtem én is a szobába de legnagyobb meglepetésemre már felöltözve várt engem és a ruháimat is kikészítette az ágyra.Leugranál a pizzaért hangzott a kérdés mire természetesen igen volt a válasz.Pár perc múlva már a pizzériában vártam a pizzát és mivel nem volt még kész így ittam egy pohár sört is.Már indultam haza mikor észrevettem hogy a pizzéria előtt a lány beszélget valakivel bólintottam neki majd indulás haza.Hú de ki van csípve ez a lány gondoltam magamba.Tényleg nagyon ott volt a kis édes testre simuló egész ruha nem túl hosszú meg rövid sem meg persze kihangsúlyozva tökéletes alakját.Hazaérve terített asztal várt egy kis meglepetéssel mert három teríték volt az asztalon.Hát ez meg kérdeztem a páromat.Ő meg a szokásos huncut mosollyal vendéget várunk válaszolta.Akkor esett le hogy itt valami készül de sokat nem agyalhattam rajta mert kopogtak és már be is lépett az előbb látott lány.Leültettem és a párom itallal kínálta.Mondom hagyd csak az ital én feladatom lesz ülj csak le te is.Három kupica került elő és már töltöttem is ki a pálinkát kísérőnek meg egy pohár pezsgőt tettem eléjük.Egészség! Mindhárman lehörpintettük majd egy korty pezsgő és egy szelet pizza kísérőnek.Ezt még kétszer lenyomtuk mire elfogyott a pizza a lányok meg már elzárkóztak a pálinkától.Menjünk a teraszra ott kellemesebb beszélgetni.Helyet is foglaltunk kint a párom mellém ült a lány meg szembe.Kitöltöttem az utolsó pár csepp pezsgőt mire eltűnt párom hogy hozz még egyet.Ekkor a lány huncutul rám mosolygott és ugyanazt a mozdulatsort csinálta végig mint párom pár nappal előtte.
#293   tegnap 04:33
jupi77 jupi77
Másnap reggel természetesen szóltam páromnak hogy megyek futni mire Ő elkísér.El is indultunk kellemes idő volt felhő sehol csak a reggeli hűs szellő lengedezett.Befordultunk az utcába aminek a végén a kis ösvényt találtam és amikor a végére értünk rámutattam itt voltam tegnap.Menjünk látni szeretné.Elindultunk hát az eldugott kis partszakasz felé.Bizsergető érzés volt nem tudtam hogy mit találunk ott.Meglepetésemre üres volt az egész kis hely.Én mint előtte nap lerúgtam a cipőmet és már indultam is a hűs habokba.Párom nem jött velem azt mondta napozik addig és le is heveredett az apró kavicsokra.Már jó messze bent jártam mikor visszafordultam és elkezdtem kifelé úszni.Akkor vettem észre hogy ahol eddig a párom ült most áll mellette valaki és beszélgetnek.Közelebb érve a parthoz már tisztán láttam hogy a tegnapi lánnyal beszélget a párom és jókat kacagnak együtt.Lassítottam a tempón és csak néztem őket.A lány pár pillanat múlva leterítette a plédjét és a párom átült hozzá.Ő meg megszabadult a ruháitól és már indult is a vízbe.De megállt a szélén és a térdig érő vízben elkezdte bevizezni a testét.Nem semmi látvány volt mert a tegnapi kis bikinije ahhoz képest nagymamás volt mint amiben ma volt.Nálam ugyanaz a hatást érte el mint tegnap.Lassan kiértem a partra ekkor már párom mellett feküdt.Odaléptem hozzájuk illedelmesen köszöntöttem Ő bemutatkozott és eldőlt párom mellett a pléden.Páromhoz fordultam és mondtam neki hogy indulhatunk.Mire Ő értetlenül nézett rám majd közölte menjek csak ha akarok ő még süteti picit magát a napon és jön nemsokára.Végignéztem rajtuk és úgy döntöttem én lépek mert úgy állt a farkam hogy bármennyire is próbáltam volna eltakarni nem sikerült volna.Párom meg is jegyezte ezek szerint nem hideg a víz.Hú ezt hallottam már valahol.Elmentem szóltam oda neki mire ő huncut mosollyal kijavított hogy hazamenj ne el.Elindultam de párszor még visszanéztem a két istennőre.Hazaérve csináltam magamnak egy kávét meg agy szendvicset és kiültem a teraszra és néztem a vizet.De a gondolatom a két nőn járt akiket magára hagytam a parton.Mikor elfogyott a kávém meg a szendvicsem a telefonon elkezdtem a híreket olvasni.Nem tudom mennyi idő telhetett el de egyszer csak megjelent a párom. Mizu kérdeztem tőle.Mire Ő csak semmi különös,hazaugrott bekapni pár falatot meg innivalóért és ha nem bánom ő visszamenne oda napozni de menjek én is vele.Nem kösz menj csak nyugodtan én addig elugrók a pékségbe meg a piacra utána iszok egy jó pofa sört a kocsmában.Jó legyen így jött a válasz és már indult is.Ott megtalálsz hangzott a csók után az utolsó mondatta.És már el is tűnt.Én elmentem elintézni a napi bevásárlást és jó pár óra múlva értem haza.Senki sehol így úgy gondoltam leugrok a ház elé és lemártózok a tengerbe.Így is tettem úsztam egy kicsit majd az egyik üres napágyra feküdtem és pár perc múlva elbóbiskoltam.Egy érzéki csókra riadtam fel amit párom nyomott a számra.Meglepetésemre ketten voltak.De a lány már indult.is.
#292   2025. 07. 31. csütörtök 19:30
jános2024 jános2024
van annak már sok éve, mikor különös kaland részese lettem, önkéntelenül! éppen azon keseregtem, hogy már nagyon rég volt, mikor puncit nyaltam, mikor is, leszólított egy csinos, de ízlésemnek vékony nő. amúgy rendbe volt külsőleg. azzal kezdte, hogy elnézést kér, de attól tart, ha most nem állít meg, lehet, nem látjuk egymást soha többé! és hogy van egy visszatérő álma, ami főszereplője egy olyan alak (így mondta, hogy "alak" wink mint én, és az álmai mindig arról szólnak, hogy az az álombeli férfi, magáévá teszi, különféle módokon, és ő, ilyenkor mindig nagyon jól érzi magát...és ha én benne lennék, és nem zavar, hogy férje van, akkor feküdjünk le! ...képzelhetitek, köpni-nyelni nem tudtam, egy jó nő, engem, a dagadékot ilyesmivel leszólít!? körbe is néztem, nehogymá valamiféle csúf tréfa szenvedője legyek, de nem volt, nem láttam semmi szokatlant, így bólintottam a felkérésre, de hozzá tettem, hogy csak akkor, ha tudunk hova menni, mert én albérletben élek, oda nem vihetek nőt. menjünk fel hozzá, most! és ne zavarjon az ura, mert az egy alkoholista barom, lehet, hogy otthon van, de nem szól bele semmi ilyesmibe. képzelhetitek, vivódtam, de mégis ráálltam! és tényleg otthon volt a férje, és bár délelőtt volt, segg részeg volt, ahogyan mondta Ildikó (ez volt a neve) illedelmesen bemutatkoztam az embernek, ő biccentett, és a neve helyett azt mondta, hogy akkor ugye most én fogom megbbaszni (így mondta) feleségét....válaszolni akartam, de Ildikó megelőzzőtt azzal, hogy kemény, és nagy marhabőr táskájával, mint valami nuncsákuval, ütni-verni kezdet a részeget, aki, bemenekült egy szobába. mi aztán nem cicóztunk, hipp-hopp levetköztünk, és Ildikó még azt kérte, ne mosakodjak, ő tisztára szopja farkam...ebbe benne voltam, de amúgy se volt az túros, hiszen nem több, mint 2 nappal azelőtt fürödtem. aztán, addigi életem legjobb szopását kaptam tőle, annyira jó volt, hogy bár akartam, de nem tudtam visszatartani, és beledurrantam szájába....nem csodálkozott, lenyelte, és azt mondta, igen, az álmaiban is mindig így történik, hogy ez a vége!
#291   2025. 07. 31. csütörtök 16:12
János 58 János 58
Köszönjük. Várjuk a folytatást
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 10:02
Egy kis idő múlva felébredtem és kimentem a konyhába reggelizni.Mire minden elkészült a párom is csatlakozott hozzám.Majd irány a strand meg a tenger.Kérdeztem megmutassam a titkos kis partszakaszt de igen de majd máskor hangzott a válasz.Egész nap strandoltunk este elmentünk vacsizni majd jó alaposan bekentük egymást testápolóval és a végén szeretkeztünk egy szokásosat.Elalvás előtt még megkért hogy mindenképp szóljak reggel ha megyek futni.Oké Édesem.És már aludtunk is a fárasztó nap után.Folyt.köv.
#290   2025. 07. 31. csütörtök 10:02
jupi77 jupi77
Egy kis idő múlva felébredtem és kimentem a konyhába reggelizni.Mire minden elkészült a párom is csatlakozott hozzám.Majd irány a strand meg a tenger.Kérdeztem megmutassam a titkos kis partszakaszt de igen de majd máskor hangzott a válasz.Egész nap strandoltunk este elmentünk vacsizni majd jó alaposan bekentük egymást testápolóval és a végén szeretkeztünk egy szokásosat.Elalvás előtt még megkért hogy mindenképp szóljak reggel ha megyek futni.Oké Édesem.És már aludtunk is a fárasztó nap után.Folyt.köv.
#289   2025. 07. 31. csütörtök 06:32
jupi77 jupi77
De nem a közepébe mert tudom róla hogy imádja ha előtte körbejárom a punciját és csak néha nyalok bele a csiklójába.Szépen borotvált puncija ekkor már rendesen nedves volt.Kicsit széthúztam és elkezdtem a csiklóját nyalogatni fel le jobbra balra néha bekapva és megszívtam csiklóját.Ekkor már szabályosan nyomta oda a nyelvemhez a punciját.Egy kicsit megemeltem a popóját így már az általában kijáratként használt nyíláshoz is hozzá fértem.Ezt is körbe körbe nyaltam majd mikor észrevettem hogy rámarkolt a lepedőre a közepébe nyaltam és egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal kedveskedtem neki.Erre már annyira mélyről vette a levegőt hogy tudtam közel a csúcs.És akkor már eldöntöttem most már nincs megállás felviszem a csúcsra újra bekapva a csiklóját szívni kezdtem ekkor már próbálta eltolni a fejemet de nem hagytam.Ő is rájött mert hirtelen újra a lepedőbe markolt én meg heves nyalásokkal csiklóját csapdostam.Remegni kezdett majd hirtelen megfeszült és lábaival fejemet megszorítva jelezte most már a csúcson van.Jó pár másodpercig csak vonaglott majd mikor engedett a szorításból felegyenesedtem és egy csókot nyomtam a szájára mire ő nyelvét a számba tolta.Ekkor már elhelyezkedtem és a tocsogó punciját éreztem a makkomon.És ekkor hirtelen benyomtam neki amit egy kis sikollyal nyugtázott.Lassan elkezdtem mozogni mire kezeit a hátsómra rakva kezdte egyre gyorsabbra állítani az ütemet.Nekem sem kellett több elkezdtem vadul kefélni.Ekkor már kezdte kiengedni körmeit a hátsómba.Pár perc kemény pumpálás után megfeszült és újra a csúcsra ért engem is magával rántva.Mikor telelőttem még mindig az orgazmus hatása alatt volt mert remegett és csak sóhajtozott nagyokat.Felegyenesedtem és kihúztam a farkam a puncijából majd feltérdelve láttam rendesen eláztattuk az ágyat.Mit nézel kérdezte.Mondom tiszta víz itt minden mire ő azt felelte akkor lehet hogy tényleg bepisilt mert úgy érezte de nem volt benne biztos.Mondom ez nem pisi csak nagyon élvezte a szeretkezést.Majd megszárad mondtam neki és leheveredtem mellé.Ő fölém hajolt és egy nagyon szeretlekkel csókot nyomott a számra. Én is meg hogy ez isteni volt.Majd egymásba bújva elaludtunk
#288   2025. 07. 31. csütörtök 05:56
jupi77 jupi77
Szép lassan elkezdte húzogatni és közben kérdőn nézett rám.Nem mesélsz?Én röviden elmondtam a történetet neki mindent úgy ahogy volt meg csak dolgozott rajtam egyre hevesebben.Ekkor ismét a melegebb vízre állítottam a zuhanyt és hálóingestül a zuhany alá húztam és egy csókot nyomtam a szájára.Ő ekkor már keményen verte a farkam és csókolózni kezdtünk.Már indult volna a kezem a hálóingje alá mikor hirtelen leguggolt és teljes erőből verte a farkam.Én becsuktam a szemem és vártam mikor kapja be a kis édes szájával a farkam de ez nem az a pillanat volt.Csak verte keményen a másik kezével a zacskómat masszírozta aminek az lett az eredménye hogy pár perc múlva el is értem a csúcsra.A széthúzott hálóingje szabadon himbálódzó melleire élveztem.Majd felegyenesedett és egy kis tusfürdőt nyomot a kezére és megmosta akkor már lankadó férfiasságomat.Majd egy csókot nyomott a számra és kérek egy kávét felszólítással ki is tolt a zuhany alól.Egy törölközőt a derekamra kötve a konyhába siettem és csináltam a kávét.Ő maradt a zuhany alatt.Amikor kész volt a kávé beléptem megkérdeztem hozzá és megkérdeztem hol szeretné elfogyasztani.A teraszon hangzott a válasz miközben épp a lábai között járt a keze.Segítsek kérdeztem tőle de határozót nem volt a válasz és mikor kiléptem a fürdőből még utánam hogy ajtó nincs.Becsuktam.Kiültem a teraszra és kávémat kortyolgatva vártam páromat mikor érkezik ki hozzám.Pár perc sem kellet és már hallottam hogy az egyik ajtó csukódik a másik meg nyílik.Pár pillanat múlva megjelent egy bő nyári szoknyában leültem velem szemben és a kávéját a kezébe véve beszélgetni kezdtünk.Részletesen mesélj el mindent mi történt reggel.Én meg mint mindig elmondtam mindent úgy ahogy történt.Egy huncut mosoly futott át az arcán és mint az Elemi ösztön című filmben az egyik lábát átrakta a másikra közben mint a filmben teljesen beláttam a lábai közé és észrevettem hogy a bugyi lemaradt a szoknya alól.Ekkor már újra éledezni kezdett férfiasságom szerintem ő is észre vette mert kétszer még megcsinálta azt a bizonyos jelenetet.Felállt és másik székről felvette a vizes törölközőt és a szárítóhoz lépve kiteregette de amilyen ügyetlen volt leesett a csipesz a kezéből.Ő lehajolt érte így újra teljes belátást biztosítva csak most hátulról.Na ez már sok volt nekem odaléptem átkaroltam megemeltem kicsit és indultam vele a szobába.Beérve az ágy mellet állva lehúztam róla a szoknyát majd az ágyra fektettem és heves csókolózásba kezdtünk.Ő közben kereste a csípőjével az akkor már kőkemény farkam de nem sikerült magára húzni engem mert nem akartam még.Elkezdtem a nyelvemmel felfedezni a testét a nyakától lassan lefelé haladva a megduzzadt és akkor már kemény bimbókkal álló melleit faltam.Hol az egyiket majd a másikat mikor már kezdte mélyebben venni a levegőt tovább haladtam lefelé a köldöknél kicsit elidőzve.Ekkor már kezdte emelgetni a csípőjét ami annak a jele volt hogy kezd rendesen izgalmi állapotba kerülni.És akkor tovább haladtam a lábai közé.
#287   2025. 07. 31. csütörtök 04:56
jupi77 jupi77
Idén nyáron is az Adrián nyaraltunk a már sok éve látogatott kis faluban.Minden úgy is indult ahogy szokott napsütés meleg és a tenger sem volt hideg.Minden reggel korán el szoktam menni futni ahogy itthon is de ott azért más a sós levegő miatt.A harmadik reggel is épp szokásos körömet futottam gondoltam nézek valami új útvonalat.Így is történt bementem az egyik kis utcába ami előtt el szoktam futni gondoltam megnézem.Nem volt egy túl hosszú utca de mikor a végére értem meglepődtem hogy az utca végén egy kis ösvény volt alig észrevehetően a fák között.Gondoltam megnézem hova vezet és már el is tűntem a fák között.Pár perc séta után egy kis kavicsos partot pillantottam meg a sziklák között.Hú de jó ezt megnézem és ha már ott vagyok csobbanók egyet a vízben.Nem volt kiépített lépcső úgyhogy óvatosan leereszkedtem a sziklákon és már rúgtam is le a cipőmet és irány a víz.Kellemes volt a víz és szélcsend is volt úgyhogy tempóztam egy nagyot.Kifelé úszva vettem észre a part már nem csak az enyém mert közben érkezett valaki.Mikor egész közel voltam akkor vettem észre hogy egy nő épp tornászik a kavicson meg nyújtja az izmait.Már közel voltam így leért a lábam megálltam és csak néztem a torna bemutatót.Egy kb 25 éves sportos testalkatú nő volt aki a bemutatót tartotta feszülős ruhában volt így könnyen ki lehetett venni tökéletes alakját meg egy picivel nagyobb melleit az átlagosnál.Még pár percet néztem ahogy hajlítgatja a testét és már el is öntött a forróság a vér meg a lábaim közé tódult és addig a kellemes hűs víz sem segített már kő keményre merevedett a farkam.Megigazítottam és gondoltam ennyi elég volt megyek haza reggelizni.Kimentem a vízből álló farokkal leültem felhúztam a cipőt és indultam is haza mikor a lány mellet amikor köszönt és tört angolsággal megkérdezte milyen a víz.Tökéletes mondtam és ráfeledkeztem a melleire amitől még szűkebb lett a nadrágom.Erre ő egy mozdulattal levette a felsőjét és elővillant egy kis háromszög bikini felső majd letolta a nadrágját és megpillantottam a bikini alsóját is ami nem volt egy darab de a lényeget pont takarta.Én meg tátott szájjal csak néztem és csak is ismételgettem hogy tökéletes.Akkor megyek úszni mert biztos nem hideg a méretről ítélve majd kacsintott egyet és már el is tűnt a vízben.Először le sem esett mire gondolt csak mikor már a köves úton sétáltam hazafelé jutott az eszembe mire is gondolhatott.Hazaértem a lakásban még csend volt párom még a szobában volt így gondoltam lezuhanyzok.A farkam még mindig állt mint a cövek így a meleg vízből lassan elkezdtem hideget varázsolni hátha csillapítja a merevedésemet.Már épp a férfiasságomat mostam mikor kinyílt az ajtó és párom jött be a fürdőbe.Köszönt majd elvégezte folyó ügyeit majd a tükör előtt fésülködött és felém fordulva megkérdezte milyen volt a futás.Kemény hangzott az egy szavas válaszom.Azt látom mondta és az álló farkamra bökött.Majd odalépett megragadta és elkezdte ő a tusfürdővel masszírozni.Mesélj egy kicsit bővebben és marokra fogta.
#286   2025. 07. 12. szombat 18:03
deerhunter deerhunter
Volt egy kedves kolléganőm, aki jóval fiatalabb volt nálam, szinte akár a lányom is lehetett volna..sokat flörtöltünk, majd több is lett..( szex)...
kialakult köztünk egy szerepjáték. Én vagyok a perverz apuka aki nagyon szereti a kicsi lányát, de kétféleképp..ő a jó kislány aki apu udvarlása,miatt szintén megszerette őt másféleképp is..
előrebocsájtom, nincs lányom, ha lenne se néznék " máshogy" rá..ez csak egy nagyon izgalmas szerepjáték volt kettőnk közt, ami irtóra fel tudta dobni az együttlétet...ami amúgy lehetett volna elég hétköznapi is :az autó hátsóülésén való szex...semmi extrával, csak ezzel a fantáziával fűszerezve..
Természetesen amíg az autóban beszélgettünk az eldugott parkoló felé haladva, csak nevetgéltünk a,kis szerepjátékunk " jópofaságán"..de ahogy a helyszínre értünk, a hátsóülésen találtuk magunkat, egyszerre tudtunk azonosulni a szerepünkkel ...
az ölembe ült, velem szemben immár a hátsóülésen..
- Kicsim, úgy hiányoztál..
-Te is apa..
csókolóztunk..és egyszer a szerető apa simogatta a hosszú, barna haját, egyszer az alul már kőkemény hím markolta meg a copfját határozottan..
- Nagyon kívánlak..- és remegő kézzel nyúltam a kicsim felsője alá, majd követelőzően a bugyijába..
dörzsölte a kis punciját a feszülő nadrágomhoz..
- dugj meg apu..- kérte.
Mohón kapcsolta ki a farmerom gombjait, én toltam.le a leggingsét, hogy minél előbb érezhessem a kis drágámat..nagyon nedves volt, tényleg hiányoztam neki..
semmi előjáték nem volt, a szerepek nagyon felizgattak, felajzott kanként vártam, hogy rámcsússzon a drága..
- ohhh kicsim..isteni..
-apu..nagyooon jooo...
Nem tudtam betelni a testével, perverz kéjencként markoltam, tapogattam, szorítottam, ahol csak értem...
előre hátra mozgatta a csípőjét, éreztem a combomon a lefolyó nedvét..hihetetlen izgalmas volt a szitu a szerepjáték miatt, tapadt a teste hozzám, piros volt a kis arca, kócos a haja, és engem annyira felizgatott az én kis drága ribancom, hogy sok mocskos dolgot súgtam a fülébe, mert éreztem, hogy közeleg a vég...
tudtam, hogy megvárom, mert a " kislányomnak" a legjobbat kell adjam...
mikor éreztem, hogy egyre gyorsabban mozog, eltorzul az arca a drágámnak, hagytam, hogy elragadjanak a dolgok..
felszisszent, majd felsikkantott, megmarkolta a hátam, és az orgazmusa közben érezte, hogy ez " apának" is milyen jó..
lüktettem a drágámban, pumpáltám..nekiadtam most mindent, amim volt...
utána persze nevetgéltünk, milyen hülye kis játékot játszottunk, nem vagyunk százasok.. smile
De aztán még többször felizgatott minket ez a szerepjáték..
#285   2025. 07. 10. csütörtök 14:55
Soldier880107 Soldier880107
Egyik este találkoztam egy hölggyel a házunktól nem messze. Egy ideje beszélgetünk már és felmerült mi lenne, ha így találkoznánk. Izgalmasan hangzott, belementünk, majd az autó hátsó ülésén összehoztunk egy gyors menetet.
Eszméletlen izgató volt.
#284   2025. 07. 04. péntek 20:41
nyulipaar nyulipaar
Érdekel nagyon a folytatás! smile
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2025. 06. 19. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 19. csütörtök 13:22
-Hogy,mi van??-hitetlenkedtem.
-Gyere,szívjunk el egy cigit,közben elmondom.-mondta Zsuzsi.
-Na,szóval,az a helyzet,hogy én nem szoktam szopni Lacinak. Nem is vagyok valami ügyes benne,ráadásul egyszer,amikor mégis megtettem,majdnem megfulladtam a hatalmas faszától. Azóta ezt nem csinálom szex közben. De a múltkor az uram megint elkezdte,hogy legalább egy kicsit szopjak neki,mire én rávágtam,hogy szopjon le téged a szomszédasszonyod,úgyis neki teszed a szépet folyton! Erre Laci megpördített,négykézlábra állított,belémrakta a farkát és kegyetlenül megbaszott. Szerintem gondolatban Andit kefélte.
-Szépen vagyunk!-mondtam erre. A férjed gondolatban megkúrja a feleségem,te meg azt mondod ne legyek féltékeny! Eddíg jól viseltem az udvarlását,de most már úgy érzem,arra megy ki a dolog,hogy megdughassa Andit!-mondtam.
-Miért,olyannak ismered Andit,aki lefeküdne Lacival?-kérdezte a szomszédasszonyom.
-Nem tudom. Végül is szimpatikus neki,és minden nő szereti érezni,ha megkívánják,nem?-néztem rá kérdőn.
-Na jó,majd figyeljük őket,oké?-nevetett Zsuzsi.
-Rendben,de ha az urad megbassza a feleségem,akkor tudod,hogy jössz nekem egy keféléssel?-néztem rá.
-Bosszúból?-kérdezte Zsuzsi.
-Is. Mert remélem nem gondolod,hogy nekem nem jön be a szomszédasszonyom? Még ha nem is szeret szopni.-vigyorogtam rá. Remélem azért a punciját szereti kinyalatni,mert én imádok puncit nyalni.
-Jaj,szomszéd,még a végén kiderül,hogy összepasszolunk!-tört ki Zsuzsi.
-Szóval,szereted,ha nyaliznak neked?-kérdeztem.
-Nem mondom meg. Majd kitapasztalod.-mondta sejtelmesen.
-Ezt vehetem ígéretnek?-kérdeztem.
--Talán. De akkor muszáj lesz Andit is összehozni Lacival. Nem leszel féltékeny?
-Nem mondom meg. Majd kitapasztalod.-ismételtem meg a saját szavait. Lehet meg fogsz lepődni.
#283   2025. 07. 04. péntek 07:52
viking1988 viking1988
Akkor tudatosult bennem, hogy most nem fogok az arcodra élvezni, most beleverem a szádba. Nagyon felizgatott, ahogy elképzeltem, hogy letolom a torkodon a farkam, és a hatalmas spricceléseimet a torkodra lövöm. Mikor elkezdődött az orgazmusom, elengedtem a farkam, tövig a szádba toltam. Hatalmasat spricceltem a torkodra. Rengeteg jött. Az élvezésem alatt nem engedtem, hogy kintebb húzd a farkam, a torkodra akartam lőni minden cseppem. Így is történt. Miután elélveztem, kicsit még hagytam, hogy cuppogj a farkamon, tisztára szopd. Megkértelek, hogy minden csepp spermát nyalj le róla.
#282   2025. 07. 04. péntek 07:51
viking1988 viking1988
Új Story - valós

Tegnap nagyot jót dugtunk. Mikor még csak cirógattalak, és kitapogattam hogy szőrösen hagytad a pinád, már akkor nagyon felállt a farkam. Tudtam, hogy valami nagyobbra vágysz. Gondoltam megöklözlek. De helyette kérted, hogy inkább most nyaljalak ki. Nagyon nedves volt a szőrös pinád. Miközben nyaltalak, a dús punciszőröd cirógattam. A másik kezemmel verni kezdtem a farkam a pinád csodás ízére. Nemsokára megfogtad a kezem, és a méretes cickódra igazítottad. Először csak markolásztam, majd rátértem a hatalmas mellbimbódra. Egyre erősebben kezdtem morzsolgatni. Kőkeményen ágaskodott. Nagyon vadul nyaltalak, aminek meg is lett az eredménye. Pár perc alatt sikítva elveztel el. Utána kérted, hogy dugjalak meg, de előtte kicsit szopatni akartalak. Hátra feküdtem, te gond nélkül torokra vetted a teljes méretem. Nem volt nagy kihívás letorkoznod a mindössze 12 centimet. Betonkeményre szoptad a farkam. Mikor már nagyon durván felszoptad, mondtam hogy a feküdj hátra. Így is tettél. Amennyire tudtad, szetraktad a lábaid, hogy minél jobban széttáruljon előttem a szőrös pinád, minél mélyebben tudjalak dugni. Nem finomkodtam, keményen toltam beléd. Könnyedén belédcsúsztam. Baromi nedves voltál, és szűk is. Most nem öklöztelek meg, így nem tágítottam ki a pinád. Ilyenkor még az én meretemmel is nagyon szűk vagy. Keményen kezdtelek dugni, ami tetszett neked. Szereted ha meg vagy baszva. Nagyon kemény tempót diktáltam. Most jobban is bírtam, mert iszogattam kicsit. Izomból basztalak. Hangosan csattogott a nedves pinád. Közben vadul csókoltalak. Az járt a fejemben, hogy nemrég még a farkam szoptad, most pedig átcsokolod az előváladékom, ami a gyönyörű ajkaid közé ömlött. Ettől úgy megvadultam, hogy még keményebben kezdtelek baszni. Dícsértem kozben, hogy milyen szűk a pinád. Tetszett a bók. Olyan keményen kúrtalak, hogy nemsokára éreztem, hogy kicsit kimerultem. Gondoltam pihenek mostmár. Inkább leszopatlak keményen. Hátra feküdtem, és megkértem hogy szopj le. Szinte ráugrottál a farkamra. Imádsz szopni... Bele is kezdtél. Most te sem finomkodtal, keményen verni kezdted, közben vadul szoptál. Nemsokára elhúztam a kezed, hogy csak szájjal csináld. Tudtad a dolgod, ismét torokra vettél. Két kézzel markoltam a tarkód, és baszni kezdtem a szádat. Nagyon vadul szopattalak. Használtalak... Pár perce, mikor még a pinádat basztam, azt terveztem, hogy magam elé térdeltetlek, és ráverem az arcodra a farkam. Össze akartam élvezni a gyönyörű arcod. Teljesen be akartam teríteni. Tudtam, hogy imádsz ribancos lenni, imádod amikor a forró spermámmal beteríten az arcod. De annyira durván szopattalak, hogy nem bírtam leállni. Olyan erővel basztam a torkod, ahogy csak bírtam. Aztán kicsit lassítottam, megfogtam a farkam tövét, és verni kezdtem a szádba. Te közben keményen szoptad. Nagyon durván felállt. Élveztem hogy előtted masztizom, ráadásul szopod is közben. Percekig vertem a farkam a szádba, mire éreztem, hogy elélvezek. Szóltam, hogy keményen szopd a farkam.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: junior10 junior10
Nyitás ideje: 2013. 11. 28. csütörtök
Üzenetek: 301db
Utolsó üzenet: ma 05:10

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!