Csak sex történeteket akarunk hallani nem pedig beszélgetni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Puszi minndenkinek

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#301   2025. 08. 02. szombat 05:10
jupi77 jupi77
Másnap reggel enyhe fejfájással és zsibbadó farokkal ébredtem,az addig kellemes reggeli erekció most inkább fájt.De ez sem szegte kedvem és szokásos reggeli futásomra indultam.Minden hátsó szándék ellenére a már szokásos úszást is bevettem a napirendbe.Jól is esett a hűsítő habokban megmártózni.Már indultam az ösvény felé mikor megjelent a lány aki tegnap este vendégszeretetünket élvezte.Odajött hozzám és megölelt majd egy csókot akart adni.Én elhúztam a fejem mire ő értetlenül állt előttem.Én meg csak annyit mondtam hogy ami tegnap este történt az csak egy és megismételhetetlen dolog volt majd elköszöntem.Hazaérve párom már elkészítette a reggelit.Kényelmesen megreggeliztünk és a kávé közben csipogott a telefonja.A lány írt rá és azt kérdezte minden rendben.Ő visszaírt hogy igen minden oké.És már kérdőn nézett rám.Én elmeséltem neki mi hogy történt és mondtam neki hogy mondja el hogy egy bomba nő meg hogy szuper volt este de részemről ennyi volt és ha esetleg hármasban találkozzunk az oké de mi kettesben soha nem leszünk együtt.Majd elmentem zuhanyozni utána meg a szobába lepihentem.Párom is velem tartott.Délután úsztunk egyet a ház előtt majd kávézni mentünk.Beszélgettünk amikor meglátta párom a csajt ahogy ott sétált el előttünk.Szólt neki hogy igyon egy kávét velünk.Ő odajött de látszott rajta zavarban van.Majd kibökte mi lenne ha este megnéznénk a koktélbárban milyen buli van.Részemről oké de én már akkor tudtam nem megyek el de ha a párom akar mehet nyugodtan.Hazaérve megbeszéltük hogy én most kihagynám de te menj el nyugodtan drága.Le is beszélték hogy mikor hol talaálkoznak.De ez már egy másik történet.
#302   2025. 08. 03. vasárnap 15:08
viking1988 viking1988
Tegnap az esti szex után meztelenül aludtunk el. Reggel arra keltem, hogy brutálisan feláll a farkam. Szorosan a párom popsijának feszült. Lüktetve állt. Baromira kemény volt. Tökéletesen be volt illesztve a kerek popsijának a két csodálatos féltekéje közé. Tocsogott az előváladéktól. Finoman mozogni kezdtem. Isteni volt ahogy a síkos farkamat a popsija közé szorítva körbeöleli... Kegyetlen jó segge van, picit nagyobb méretű, tökéletesen kerek. "Dugni" kezdtem finoman. Olyan kellemesen be volt szorulva a két puha félteke közé, hogy minden mozdulatomnál fel le csusszant a bőr a síkos farkamon. Baromira élveztem. Egyre keményebben állt, egyre intenzívebben csurgott belőlem az előváladék. Nagyon csúszós volt. Aztán finoman rámarkoltam az óriási mellére. Nem bírtam tovább, hatalmasat élveztem... Baromi sok jött.. minden cseppem a derekára és a popsija közé folyt ... Miután elélveztem, vigyorogva fordult hozzám, jó reggelt kívánni. Hát ennél jobb reggelem nem is lehetett volna talán ☺️
#303   2025. 08. 05. kedd 06:31
jupi77 jupi77
Végre eljött az este és párom izgatottan készült a bulira.Segítettem kiválasztani a ruhát mit vegyen fel.Egy testre simuló ruha mellet döntöttünk és egy nagyon pici tangára.Melltartót a javaslatomra nem vett fel mert az átlátszott volna a ruhán és nekem az nem jön be.Úgyhogy elment én pedig kiültem a teraszra bontottam egy sört és hallgattam a tenger zúgását ahogy a köveket csapdósa.Mikor már elálmosodtam bementem a szobába lefeküdtem és elaludtam.Igazán jót aludtam nem ébredtem fel éjjel egyszer sem.Nem tudom mit álmodtam de arra ébredtem hogy a lepedő alatt amivel takarózni szoktam vala forró dolog ép körbeöleli a farkam.Kinyitottam a szemem de nem mozdultam nem akartam megijeszteni senkit meg annyira jól esett hogy élvezni akartam a helyzetet.Párom volt az akkor érhetett haza mert még ruhában volt.Kis idő múlva félrehúztam a lepedőt hogy lássam mit dolgozik ott lent.Nagyon vehemensen csinálta mint aki rég nem szopott és most hogy alkalma adódott mohón nekiesett.Gondoltam én is játszok egy kicsit és feljebb húztam az ágyon hogy be tudjak nyúlni a lába közé.Először csak a popóját simogattam majd benyúltam a lábai közé.Legnagyobb meglepetésemre szabályosan tocsogott a puncija.Úgyhogy nem kellett finomkodni már dugtam is be két ujjamat.Erre gyengéden ráharapott a farkamra mivel tudtomra adta hogy jó amit csinálok de finomabban.Kihúztam az ujjam és megszagoltam és nem ért meglepetés mert a puncija illata keveredett a gumi óvszer illatával.Na ettől teljesen elvesztettem az önkontrollt és pillanatok múlva már lőttem is tele a száját.Ő egy darabig nyelte majd amit nem bírt már lenyelni a szája szélén folyt ki.Mellém heveredett és jó reggelt kívánt.
#304   2025. 08. 05. kedd 23:50
komisz35 komisz35
Remélem mihamarabb folytatod ezt a történetet.
Nagyon érdekfeszítőek a történeteid, és az írási stílusod is nagyon jó.
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2025. 08. 05. kedd 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 05. kedd 06:31
Végre eljött az este és párom izgatottan készült a bulira.Segítettem kiválasztani a ruhát mit vegyen fel.Egy testre simuló ruha mellet döntöttünk és egy nagyon pici tangára.Melltartót a javaslatomra nem vett fel mert az átlátszott volna a ruhán és nekem az nem jön be.Úgyhogy elment én pedig kiültem a teraszra bontottam egy sört és hallgattam a tenger zúgását ahogy a köveket csapdósa.Mikor már elálmosodtam bementem a szobába lefeküdtem és elaludtam.Igazán jót aludtam nem ébredtem fel éjjel egyszer sem.Nem tudom mit álmodtam de arra ébredtem hogy a lepedő alatt amivel takarózni szoktam vala forró dolog ép körbeöleli a farkam.Kinyitottam a szemem de nem mozdultam nem akartam megijeszteni senkit meg annyira jól esett hogy élvezni akartam a helyzetet.Párom volt az akkor érhetett haza mert még ruhában volt.Kis idő múlva félrehúztam a lepedőt hogy lássam mit dolgozik ott lent.Nagyon vehemensen csinálta mint aki rég nem szopott és most hogy alkalma adódott mohón nekiesett.Gondoltam én is játszok egy kicsit és feljebb húztam az ágyon hogy be tudjak nyúlni a lába közé.Először csak a popóját simogattam majd benyúltam a lábai közé.Legnagyobb meglepetésemre szabályosan tocsogott a puncija.Úgyhogy nem kellett finomkodni már dugtam is be két ujjamat.Erre gyengéden ráharapott a farkamra mivel tudtomra adta hogy jó amit csinálok de finomabban.Kihúztam az ujjam és megszagoltam és nem ért meglepetés mert a puncija illata keveredett a gumi óvszer illatával.Na ettől teljesen elvesztettem az önkontrollt és pillanatok múlva már lőttem is tele a száját.Ő egy darabig nyelte majd amit nem bírt már lenyelni a szája szélén folyt ki.Mellém heveredett és jó reggelt kívánt.
#305   2025. 08. 06. szerda 09:25
jupi77 jupi77
Mikor már ernyedni kezdett a farkam felkeltem és a szokásos reggeli futáshoz készülődtem.Kijött ő is a mosdóba de mondtam neki aludjon egyet én addig futók egyet és majd ha kipihente magát beszélgettünk.El is futottam a kis eldugott partrészhez,úsztam egy nagyot majd kifeküdtem egy kicsit a napra élveztem a felkelő nap egyre erősebb sugarait.Amikor már kezdet nagyon meleg lenni ismét lemártóztam és elindultam hazafelé.Hazaérve párom a szobába aludt teljesen kitárulkozva.Becsuktan az ajtót és indultam megreggelizni.Utána lementem a strandra fürdeni meg napozni kicsit.Ott olvasgattam egész délelőtt meg néha megmártóztam mert nagyon meleg volt.Már a délután közepe felé járt az idő mert kezdtek visszatérni az emberek a délutáni sziesztájukból mikor megjelent a párom két kávéval a kezében.Megittuk a kávét és eldöntöttük beugrunk a központi strandra harapni valamit.Leültünk egy árnyékban lévő asztalhoz rendeltünk két hamburgert meg sört.Na milyen volt az éjszakád drágám tettem fel a kérdést.És elkezdte mesélni mi sok jót csinált éjjel.Koktélbárba iszogattak az újdonsült barátnőjével meg táncoltak is sokat.Volt két férfi akik csatlakoztak hozzájuk jót beszélgettek meg táncoltak de neki egyik sem jött be így hajnal felé elindultak haza.A csaj mondta neki menjenek ki a mollóra mert most jön fel a nap és nagyon szép mikor a szembe lévő hegyeket hátulról megvilágítja.Leültek egy padra és beszélgettek.Szóba jöttek a pasik a bárból meg hogy mi félig nyitott házasságban élünk.Ő elmesélte hogy neki is van párja de nem tudott vele jönni a munka miatt mert pár hetet itt tölt a rokonoknál majd megy vissza németbe dolgozni ide csak feltöltődni jár meg persze a gyerekkori élményeket szeretné újraélni.
#306   2025. 08. 06. szerda 10:06
jupi77 jupi77
A nagy beszélgetésben észre sem vették hogy egy férfi közeledik feléjük így mikor rájuk köszönt mindketten megijedtek.A férfi szabadkozott hogy nem akarta rájuk hozni a szívbajt és bocsánatot is kért.Ekkor a csaj felismerte gyerekkori barátját.Így már kedélyes beszélgetésbe kezdtek de a pasi pár perc múlva indulni készült ment volna horgászni.A csaj hirtelen ötlettel megkérte mutassa már meg a hajóját amivel horgászni szokott.El is indultak a hajók felé a két lány meg hátul beszélgetve követte a pasit.Ekkor a csaj odahajolt páromhoz és belesúgott a fülébe.Tudod hogy hívták fiatal korában a csávót?Párom értetlenül nézett rá honnan tudná tíz perce sincs hogy ismeri.Dorong hangzott a válasz.Párom értetlenül nézet de nem mert visszakérdezni miért.Odaértek a hajóhoz mindhárman beszálltak.A hajó olyan tipikus horgászhajó volt egy kabinnal hátul meg jó nagy tattal a botoknak.A csaj mindjárt a kabinba ment és a hajó orrában lévő kis fekhelyre heveredett.De mivel ő sem horgászathoz volt öltözve így minden láthatóvá vált amit eddig a ruhája takart, A pasi is belépett a kabinba és tátott szájjal nézte ahogy ott fekszik a matracon a csaj és virít a hófehér tangája a félhomályba.Semmit nem változtál hangzott tőle mire a csaj kezét a lábai közzé rakta de nem azért hogy eltakarja mert simogatni kezdte magát.Ő srác elmosolyodott és leült mellém.Egy darabig néztük mindketten majd mikor a srác már nem bírta tovább odalépett lehajolt és fejét a lány lábai közé nyomta és nyalni kezdte a hófehér tangát.A lány kis idő múlva félrehúzta és hagyta hadd nyalja akkor már csillogó pináját.Párom kezei is ekkor már önálló életet kezdtek és a melleit kezdte simogatni majd a lábai közé nyúlt.A csaj mikor már tejesen felizgult felkelt kigombolta a pasi nadrágját ami már rendesen kidudorodott.Mikor már teljesen letolta a nadrágját intet hogy menjen oda a párom.Ő is elnyúlt az ágyon és hirtelen megmerevedett a látványtól.A srácnak akkora szerszáma volt hogy a csaj keze nem érte át a hossza meg legalább 30cm.A lány szopni próbálta a hatalmas dákót de csak a makkját tudta a szájába venni.Pár perc múlva megunta a kínlódást és feltérdelve felajánlotta a pasinak a kefélje meg hátulról.Na neki sem kellett több már be is tolta félig de a csaj akkor már önkívületi állapotban volt.A párom már ekkor mind a négy ujjával bent járt a puncijában hogy tágítsa kicsit.Pár perc múlva elélvezett a csaj és leugrott a nagy dákóról de még percekig remegett a szivacson.Ekkor a srác odalépett páromhoz belenyelt a puncijába majd küldte is be a farkát puncijába.
#307   2025. 08. 06. szerda 12:57
jupi77 jupi77
Párom sikított egyet és hátralökte magát.Fájt neki a durva behatolási kísérlet.Rászólt a srácra feküdjön le majd ő lesz felül talán sikerülni fog.Elővette a táskájából az óvszert nagy nehezen sikerült felhúzni arra a nagy farokra.Fölé térdelt és szép lassan kezdet ráereszkedni közben a csiklóját masszírozta.Már azt hitte teljesen elnyelte a nagy faszt így elkezdett mozogni rajta és érezte nem sokáig fogja bírni mert teljesen kitöltötte.Mikor már pár perce mozgott rajta abbahagyta a csiklója ingerlését és csak arra koncentrált mikor élvez el.A srác is bepörgött már a szűk puncitól és egy hatalmas lökéssel tényleg tövig nyomta a farkát.Páromnak hirtelen nagy fájdalmat okozott de pillanatok múlva a fájdalom helyét átvette a gyönyör.Második vagy harmadik lökés után remegve emelte meg csípőjét és rántotta le magát a farokról.Ekkor szembesült vele hogy ismét spriccel valami ki belőle de a kéjtől nem vett tudomást róla.Mivel ő is kielégült elnyúlt a lány mellet és ott pihegett.A srác mivel ismét nem sikerült elélveznie letépte a gumit és a két lányra verte a farkát.Mikor már mindent kipréselt magából a lány odahajolt és tisztára nyalta a farkát.Pár percre leült majd feltette a kérdést ki megy vele horgászni.Párom illedelmesen megköszönte az ajánlatot de nem szeretne élni vele.A csaj bevállalta hogy elkíséri úgyis rég nem találkoztak majd elbeszélgetnek.Így párom elindult haza.És most már érti miért hívják a srácot dorongnak.Közben megjött a kajánk.Megettük és elindultunk hazafelé.Párom közben megjegyezte hogy tudja hogy jó a fantáziám de sokkal durvább volt mint amit el tudok képzelni.Egy picit élvezte de soha nem vágyott ekkora faszra és most már nem is fog.
#308   2025. 08. 07. csütörtök 05:47
jupi77 jupi77
Már alig vártam mikor érünk haza,mert teljesen fel voltam izgulva és szerettem volna kielégíteni vágyamat és egy jót szeretkezni a párommal.Hazaérve mindjárt a fürdő felé vettem az irányt párom meg a konyhába ment és csinált egy kávét.Letussoltam és megborotválkoztam és mentem a teraszra elfogyasztani a kávét.Párom is megitta és ő is elment a fürdőbe.Pár perc múlva jöttem rá a telefonom a mosdókagylón maradt így beléptem érte.Párom a zuhany alatt állt és ép a borostától szabadította meg édes kis punciját.Néztem pár másodpercig majd elöntött a boldogság milyen jó hogy van nekem meg hogy olyan amilyen.Természetesen a meztelen test látványa felébresztette legnemesebb testrészemet így gyorsan távoztam is.Nem sokat kellet kint várnom és megjelent ő is egy pezsgővel meg két pohárral a kezében.Leült velem szemben és átadta a pezsgőt bontsam fel.Megtettem majd töltöttem és az egyik poharat a kezébe adtam.Érdekes volt látni ott ült velem szemben és egy szatén köntös volt rajta középen megkötve a lábai összezárva de nagyon izgató volt.Beszélgettünk iszogattunk.Kezdtünk egymásra hangolódni.Már majdnem besötétedett gondoltam felkapcsolóm a lámpát de kérte ne tegyem és kihozott két mécsest és az asztalon meggyújtotta.A félhomályba tovább beszélgettünk és ép nyúlt a pohara felé mikor a köntös kicsit lejjebb csúszott a vállán és elővillant a melltartójának pántja.Tágra nyíltak a szemeim hát az meg miért van rajta mikor ha teheti nem vesz fel mert nem szereti.Meg is kérdeztem miért van rajta.Mire elmosolyodott és csak annyit felelt hogy tudja imádom a szép fehérneműket és kikötve a köntöst széthúzta elővillant alóla egy melltartónak álcázott mellemelő alul meg egy csipke tanga.Ne ekkor már nem csak ébredezett a férfiasságom hanem önálló életre kelt és már az alsógatyám is szűk lett.Ő is észrevette nem maradt el a látvány hatása gondolta fokozza még.Így is tett mert lejjebb csúszott a fotelbe és szétnyitva a lábait megvillantotta a tangát ami nagyon jól állt neki.Akkor vettem észre a csiklója felett valami megcsillant egy kis kő volt a tanga elején.Ekkor felállt és megfordult és azzal a lendülettel le is hajolt így már hátulról is láthattam a tangát ami csak egy pántból kettévált és így ölelte körbe a csípőjét.Akkor már levert a víz,ő ezt látva a háló felé vette az irányt.Én meg követtem és a szobába érve láttam meg hogy már előkészült.Az éjjeli szekrényeken két illatmécses pislákolt mellette óvszer meg síkosító.Odaléptem hozzá de egy határozott mozdulattal az ágyra lökött és a kezében lévő olajjal elkezdte kenni magát.Először a két megemelt mellét kente be majd a hasát és szép lassan körbekente a tangát.Ekkor vettem észre hogy a tanga nyitott volt és a szeméremajkai kikandikáltak alóla.Megfordult és a popóját kezdte kenni mikor már nem bírtam tovább és rámarkoltam kőkemény farkamra,de mivel előrehajolt kicsit észrevette a lábai között hogy mibe kezdtem bele.Hirtelen megfordult hanyatt lökött és felhívta a figyelmem ha rendetlenkedek akkor összeköti a kezeim.
#309   2025. 08. 07. csütörtök 05:59
jupi77 jupi77
Én szót fogadtam neki és széttárva kezeim feküdtem az ágyon mire ő megcsókolt és elkezdte a nyelvével körbejárni a testem.A bimbóimon elidőzött kicsit majd haladt lefelé szép finoman csókolgatva a testem minden egyes porcikáját.És akkor elért az alsógatyámhoz ami elvileg útban lett volna de azon keresztül is éreztem hogy a szája milyen intenzíven csókolja testem.Majd szép finoman megemelte a farkam és úgy ruhástól bekapta a makkot.Egy kicsit játszott még vele és mikor látta hogy a lepedőbe próbálok kapaszkodni abbahagyta és lehúzta rólam.Majd pár csók után hirtelen rácuppant és eszement tempóba elkezdte szopni.Ebben is profi volt mert nem kellettek neki percek és már meg is kapta megérdemelt jutalmát.Testem egyik pillanatról a másikra megfeszült és már lőttem is ki a töltényeket egyenesen a szájába.Nagyon vigyázott rá nehogy egy csepp is kárba vesszen.Már rég nem jött belőlem semmi és a feszülés is remegésre váltott mikor kivette szájából a farkam.
#310   2025. 08. 07. csütörtök 07:44
jupi77 jupi77
Önelégülten feküdtem az ágyon a farkam is kezdet elernyedni mikor elkezdett felmászni rajtam éreztem a mellei ép csak érintették a farkam majd lovagló pózba megállt egy pillanatra odadörzsölte punciját és közben egy kis pofont helyezett el az arcomon.Meglepődtem és kérdőn néztem rá mire ő felnevetett és ne aludjál most én jövök felszólítással mászott tovább rajtam míg a lábai közé nem ért a fejem.Határozott mozdulattal két kézzel megfogta a fejem és behúzta két lába közé.És akkor elém tárult a kis ékszer a tangán meg az enyhén szétnyílt puncija.Nekem se kellett belenyaltam akkor már nagyon nedves puncijába,ő nem engedte el a fejem tartotta és közben irányította is hol nyaljam.Egyre hevesebben mozgatta fejem amitől egyre nedvesebb lett.A kispárna után nyúlt és a fejem alá igazította így már nem kellett fognia a fejem.Bekaptam a csiklóját gyengéden megszívtam erre ő összerezzent és a következő pillanatban újabb pofont kaptam.Ne játssz vele nyald ki te fasz hangzott a felszólítás.Meglepődtem mert nem szokott ilyen nyers lenni de tudtam ilyenkor mindent szabad sőt kötelező.Eszement tempóban nyaltam mikor ő kicsit megemelte a csípőjét és hátul megtámaszkodva előretolta magát.Ekkor már nem a csiklója hanem a popója volt a nyelvem előtt.Hát ha te ezt akarod gondoltam és már nyaltam is bele a rózsába.Ennek gyorsan meg is lett a hatása mert egyre mélyebben vette a levegőt meg a farpofái is egyre többször rándultak össze.Nyaltam egyre gyorsabban és amikor érezte lassan itt a vég visszaengedte a csiklóját hogy ott teljesedjen be.Pillanatok múlva a remegést felváltotta a feszülés és akkor a fejemet teljes erővel a puncijához szorította.Ép csak annyi időm maradt hogy számat picit kinyitottam így be tudtam kapni a csiklóját.Pár másodpercig amíg feszült a teste addig én sem tettem semmit de mikor engedett a szorításból ismét rászívtam és újra remegés fogta el.Ne csináld már hangzott tőle de ekkor már nem foglalkoztam vele mit mond és még jó párszor beszívtam lüketető csiklóját.Nagy nehezen lemászott rólam igaz én mindent megtettem hogy ne sikerüljön de végül elengedtem.Elnyúlt az ágyon mellettem és csak pihegett szegény.Mondanom sem kell ekkor már újra állt a farkam.
#311   2025. 08. 07. csütörtök 11:05
jupi77 jupi77
Felemelkedtem és ép próbáltam úgy helyezkedni hogy az ágaskodó szerszámomat a lucskos barlangjába dughassam mikor hirtelen meglökött és újra a hátamon feküdtem.Fölém térdelt és előrehajolva matatott az éjjeli szekrényen.A gumit maga mellé helyezte a síkosítóból egy adagot a kezére nyomott és hátranyúlva bekente vele a popsiját.Mindezt látva a farkam majd eldurrant de vártam mi lesz a következő lépés.Ekkor lejjebb csúszott és a szájába vette a farkam,kicsit megszopogatta majd egy ügyes mozdulattal felhúzta rá a gumit.Majd ismét lovagló pózba helyezkedett de a dákóm a hátsó kijárathoz igazította és szép lassan óvatosan ráengedte magát.Mikor már sikerült teljesen elnyelnie a faszt szép lassan elkezdett mozogni.Én kővé dermedve hagytam hadd élvezkedjen,egészen addig amíg ritmust nem váltott és határozottan el nem kezdet lovagolni.Ekkor már nem csak előre hátra mozgott hanem fel és le is.A cicijei örömtáncot lejtettek az arcom előtt néha sikerült egy egy pillanatra megnyalnom egyiket vagy másikat.Az ütemes pacizást én szakítottam meg mert egy hirtelen mozdulattal felemelkedtem ő egy picit egyensúlyát vesztette így gyorsan magam alá gyűrtem.Szép lassan mozogni kezdtem de ekkor már annyira be volt járatva hogy ismét előjött belőle az ördög és határozottan utasított hogy keféljem szét.Rákapcsoltam és teljes erővel dugni kezdtem de nem tartott sokáig mert pár pillanat múlva már remegett is és zihálva elélvezett.Még bent maradtam egy kicsit mert imádom mikor elélvez és olyankor rácuppan a farkamra.Ez most különlegesen jó volt mert a szűk popója még intenzívebben szorított.Amikor már kezdet alábbhagyni a remegése szép óvatosan kivettem a farkam a hátára fektettem és fölé tornyosodva lesmároltam.Már egy ideje smárolhatunk mikor nem bírtam tovább felhúztam mindkét lábát így kitámasztva a csípőjét ami elemelkedett az ágyról és egy határozott mozdulattal tövig nyomtam a farkam a tocsogó puncijába.Ő egy hangos sikollyal tudatta hogy kicsit kemény voltam de a következő pillanatban már a fenekemen volt a két keze és adta az ütemet.Egyre határozottabban pumpáltam és éreztem hogy a körmei kezdenek a fenekembe hatolni.Na ekkor még keményebben toltam neki és jött is a szokásos jelenet remegés megfeszülés és újra remegés.De most valahogy más volt mert csak kapkodta a levegőt.Engedtem a szorításból mire ő hátrébb csúszott és lecsusszant a farkamról.És akkor ismét elöntött mindent a kéj.Ép fölé akartam helyezkedni hogy bevégzem magam is mikor odakapott és ellökte a kezem.Elővette a síkosítót egy kicsit nyomott a kezére majd szétkente mindkettőn és már meg is ragadta ágaskodó szerszámomat.Verni kezdte közbe a másik keze a tojásaimat masszírozta majd a hátsó kijáratot is megsimogatta.Örült jó volt így kezdtem én is a csúcsra jutni ekkor a keze ismét a fenekemet ingerelte de mivel kezdtem remegni egy hirtelen és váratlan mozdulattal az egyik ujja eltűnt a lyukban.
#312   2025. 08. 07. csütörtök 11:11
jupi77 jupi77
Még fel sem fogtam mi történik mikor a bent lévő ujja a prosztatámat kezdte izgatni a másik kezével meg verte a farkam.Na ez a kombo már sok volt nekem és pillanatok múlva elöntött a forróság és már lőttem is.Ez nem is lövés volt inkább sorozat mert ekkorát még nem élveztem az életbe mint most.Ő is meglepődött mert a melleit teljesen beterítette a sok ondó.De csak mosolygott és elfeküdt az ágyon.Melléfeküdtem és csak néztük egymást majd egy szenvedélyes hosszú csókot kaptam.Így kimerülve bóbiskoltunk el.
#313   2025. 08. 08. péntek 06:03
jupi77 jupi77
Ez volt a nyaralás első pár napja és legizgalmasabb.Még jó néhány forró pillanat volt kettesben de az már köztünk marad.Kipihentük magunkat és élveztük egymást.Már most tervezzük a következő kalandot.
#314   2025. 08. 08. péntek 21:49
komisz35 komisz35
Nagyon szépen köszönjük minden sorsodat.
(Ez egy válasz jupi77 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 06:03
Ez volt a nyaralás első pár napja és legizgalmasabb.Még jó néhány forró pillanat volt kettesben de az már köztünk marad.Kipihentük magunkat és élveztük egymást.Már most tervezzük a következő kalandot.
#315   2025. 08. 10. vasárnap 23:04
Gery0085 Gery0085
Unalmas péntek estének indult, mikor párommal és néhány barátjával elmentünk az egyik esti szórakozóhelyre. Látásból ismertem mindenkit, de igazából nem az én társaságom, párom barátnője és oda tartozó néhány lány és fiú. Szerencsére egy barátommal találkoztunk lent és oda csapódtam hozzá, még páromnak mondtam maradjon nyugodtan beszélgessenek. Így telt az idő, beszélgettünk haverommal, néha párommal összenéztünk illetve a pultnál összefutottunk pár szóra, ölelésre. Ők táncoltak, beszélgettek az asztalnál jól érezték magukat.

Egy idő után már mehetnékem volt, néztem páromat ahogyan táncolnak és feltűnt, hogy az egyik oda tartozó srác csapja a szelet neki, látszott, hogy bejön neki Andi. Egyrészes, testre simuló ruhában volt, cicik diszkréten kint, popsin tanga vonalat látszott, melyre egyre többet tévedt a srác keze…Na gondoltam, ez egyre érdekesebb, nagyon izgatott mikor más is megkívánja, régen többször hármasoztunk, de gyerekek óta nem volt erre alkalom. Haverom időközben elköszönt, én kértem egy italt és néztem őket.

Visszamentek az asztalhoz, Andin láttam már, hogy szalonspicces picit. Beszélgettek a sráccal, semmi extra, ha csak az nem, hogy a srác keze már a párom combján volt, Andi pedig bele-bele vörösödik és a tekintetemet keresi. Mikor összenéztünk odajött hozzám, átölelt és kérdezte minden oké e, üljek vissza oda. Mondtam neki viccesen, hogy nem akarok zavarni, látom van társasága és a combjai közé simogattam…ami meglepetés ért itt, hogy teljesen nedves volt a bugyija. Adott egy csókot és zavartan mondott valamit. Aztán hozzátette, hogy menjek vissza, úgy is nemsokára megy el a srác, mert nem a városban lakott és korábban kellene hazamennie…ekkor kis perverz fejemben átfutott, hogy nagyon izgatna ha történne valami, így csak annyit válaszoltam neki, hogy aludhat nálunk is, nincsenek otthon a gyerekek és akkor tud bulizni mindenki, elfér a kanapén…Picit furcsállotta, meg nem tudta hova tenni, de sejthette mi járhat a fejembe így csak annyit mondott „hát nem tudom”. Ekkor megcsókoltam és a punciját végigsimítottam, és csak annyit mondtam „kérdezd meg, mindjárt megyek én is”. Kimentem a mosdóba, a farkam kő kemény volt már a gondolattól is, alig bírtam pisilni, meg utána visszarakni a nadrágomba, hogy ki tudjak menni
folyt köv...
#316   2025. 08. 10. vasárnap 23:05
Gery0085 Gery0085
Odamentem hozzájuk az asztalhoz, bemutatkoztunk jobban egymásnak és kérdezte a srác, hogy nem gond e biztos ha ott aludhat, mert akkor nem kell sietnie és nagyon megköszönné, zavarban volt, majd kért italt mindenkinek oldva a feszültséget. Beszélgettünk most már hármasban, külön a társaságtól, mindenféle semleges témáról, Andi hozzám bújva, nevetgélve, oldott hangulatban iszogattunk.

Hajnal fele járhatott mikor úgy döntöttünk ideje hazaindulni, mert ha többet iszunk rossz vége lesz, így megbeszéltük, hogy otthon még egy kilépőt iszunk. Taxiba pattantunk, mindhárman hátra, a feleségem középen, az én kezem a combján a srác nem mert szerintem hozzáérni, de mindketten kétértelmű bókokat, célzásokat tettünk gyönyörű melleire.

Felérve a lakásba, villany, majd gyors halk zene kapcsolása után párom el ment pisilni, ekkor megkérdeztük segíthetünk e, de csak egy mosoly volt a válasz, én pedig hamar italt kerestem amit kiönthettem hármunknak. Andit már pezsgős pohárral vártuk, koccintás után pedig újabbat töltöttünk. Mielőtt még túlságosan megártott volna az ital, Andi mondata, hogy megcsinálja a kanapét illetve átöltözik alvósba. Gyorsan kinyitotta a kanapét, majd el is viharzott a hálószobába. Én utána mentem segíteni megcsinálni az ágyunkat, pont a ruhájából bújt ki. Odamentem, átkaroltam, fülébe súgtam milyen gyönyörű és biztosan tetszene a barátunknak ha most így lépne ki, egy szexy tangában.

Erre csak annyit mondott, hogy „Pasik” és inkább menjek ki önteni még egy pezsgőt neki, mindjárt jön. Visszamentem a barátunkhoz, aki kérdezte udvariasan, hogy mi újság. Elmondtam, hogy átöltözik és hogy igyunk még egyet. Ekkor jutott eszébe a srácnak, hogy neki nincs pizsomája, miben aludjon. Bekiabáltam páromnak, hogy a vendégünknek nincsen pizsije, átöltözne ő is, miben aludjon. Annyit válaszolt, hogy alsógatya csak van rajta. Így ebben maradtunk, bekapcsoltuk a tv-t és öntöttünk mégegyet. Megbeszéltük, hogy elmegy mosdóba és akkor már a pizsiben jön vissza, nem gond e. Így is lett, időközben a feleségem is megérkezett az alvós szettben, ami egy fehér topp volt, melltartó nélkül és egy sport tanga…
#317   2025. 08. 10. vasárnap 23:06
Gery0085 Gery0085
Hát a látványtól mindketten lepetéztünk a farkam egyre keményebb lett. Megittuk a pezsgőt, ami a fejembe szállt picit, jobbnak láttam ha én is átveszem az alvós gatyámat, de szédült velem a világ. A feleségem jött be és kérdezte jól vagyok e, meg iszok e mégegyet, mert ők öntöttek még pezsgőt. Mondtam neki, igyanak nyugodtan, picit ledőlök, de megyek. Na ebből az lett, hogy elszundikáltam. Mikor felébredtem a nappaliból félhomály szűrődött be a szobába valamint a tv hangja. Gondoltam biztos beszélgetnek, megpihentek ők is…., de hirtelen egy halk sóhaj majd egy nyögés hallatszott. Farkam kőkemény lett, egyből felébredtem és fülelni kezdtem…egy-egy sóhaj és pici nyögés hallatszódott. Csendben kinéztem a nappaliba, óvatosan meg ne halljanak…amit láttam már attól majdnem elélveztem. A párom feküdt háttal a kanapén tangában oldalra fordulva, a srác keze pedig a punciját simogatta, arca párom melle között miközben feleségem keze az alsónadrágból kikukucskáló makkon körözött…Ekkor valamit súgott párom neki és elindult a szoba felé, én gyorsan visszaugrottam az ágyba, mintha aludnék. A párom bejött, átkarolt és kérdezte alszok e. Valamit odanyögtem, mire kérdezte, hogy kimegyek e, menjek ki hozzájuk. Mondtam neki, hogy nem vagyok most annyira jól, de menjen ki, Kérdezte biztos, meg jól vagyok e, mondtam igen, csak pihenek kicsit még. Mondta, hogy oké, de ha jól vagyok menjek ki… kiment elkezdtem hallgatózni, nem akartam kinézni, nehogy meglássanak. Egy ideig halk csend meg beszélgetés, majd egyre nagyobb csend utána halk szuszogás, apró nyögések újra. Na ekkor, gondoltam, muszáj látnom. Kinéztem óvatosan. A párom ugyanúgy oldalt mint az előbb, de a keze már kiszabadította az idegen farkat és simogatva járt fel alá rajta. A srác keze a punciján miközben a melleket már kiszabadította. A tanga egyre lejjebb került, majd kibújt a párom belőle, miközben a srác farka is teljesen előkerült. Iszonyat izgató volt, ahogy a feleségem keze az idegen faszon miközben ujjazzák és a mellei a srác arcai előtt. Pár percig izgatták így egymást, majd a párom hátradőlt, széttárta a combjait, a srác pedig elhelyezkedett, megfogta a párom lábát, és a punciba becsúsztatta a farkát...
#318   2025. 08. 10. vasárnap 23:07
Gery0085 Gery0085
Ott néztem farkammal a kezemben ahogyan vendégünk pumpálja a feleségemet, cuppogva dugja a punciját. Feleségem előszőr halk nyögésekkel, majd egyre inkább hangosabb nyögdécseléssel nyugtázta. A srác odahajolt, megcsókolta a melleit majd ráhajolt a páromra és nagyobb iramban kezdte el kúrni, cuppogott a puncija, iszonyat izgató volt. elsőnek Andi élvezett el egy nagy nyögéssel, majd a srác is teleélvezte a punciját…ekkor gyors visszamentem az ágyba, mintha aludnék.

Pár perc múlva jött a párom is, mellém feküdt és megnézte alszom e majd egy puszit adott és betakarózott. Ekkor átkaroltam megsimogattam a melleit, álló farkamat a fenekének szegeztem. Kérdezte, hogy te nem alszol? Visszakérdeztem, hogy telespriccelt? Picit szégyenkezve, riadtan, meglepődve szólalt meg, hogy te hallottad? Mondtam, hogy igen, a végét, nagyon izgalmas volt. Mire válaszolt volna, kérdeztem, hogy gecis a puncid? Meglepődni sem volt ideje, mondtam, hogy akkor most én jövök. Hanyatt fektettem, szétnyitottam a combjait, nedves és kőkemény farkamat betoltam, ráhajoltam, megcsókoltam és a fülébe mondtam, hogy iszonyat izgató megdugni a teleélvezett puncid, erre nem válaszolt de kéjes nyögésbe kezdett, mondtam neki, hogy hallottam ahogy megbasztak, nyögjél, nagyon jó a gecis puncid, hatalmas nyögésbe kezdett és közben kérdezte miért nem mentem ki, amire azt válaszoltam, hogy látni akartam ahogy megbasznak, ekkor iszonyat tempóban elkezdtem kefélni, a gecitől, nedvességétől és a csöpögő farkamtól csak úgy sikamlott ki-be a faszom majd telespricceltem én is… átkaroltuk egymást, fülembe súgta, hogy szeretlek és elaludtunk.

Reggel szinte egyszerre ébredtünk fel, ő felkapott egy köntöst mesztelen testére én egy alsógatyát majd kimentünk megnézni, hogy vendégünk ébren van e. Ébredezett ő is, jó reggelt kívántunk majd párom majd én is elmentünk mosdóba. Visszaérve párom kávét csinált a srác pedig kicsit zavartam elment szintén mosdóba. Mikor visszatért, feleségem mögé léptem, átkarolva szétnyitottam a köntöst majd mondtam, hogy kerüljük el a kellemetlen perceket, dugjuk meg közösem is. Párom józanabbul kicsit zavartan elsőre összehúzta a köntöst és kérdőn nézett, de mire a srác odalépett elengedte és szabadon hagyta a melleit. A srác megfogta a mellét, megcsókolta, én pedig eközben megfordítottam a feleségem, feltettem a konyhaasztalra, szétnyitottam a lábait és egyszerűen beraktam a farkam. Párom hanyatt feküdt és ennyit mondott „basszatok meg”. A srác odalépett hozzá és a szájába adta a farkát. Így keféltük majd jeleztem, hogy cseréljünk. Odaléptem az arcához és a szája előtt kezdtem játszani a farkammal, miközben néztem ahogy a srác benyálazza a makkját és betolja a csupasz, borotvált punciba. A látványtól alig bírtam visszatartani. Pár percig voltunk így mikor a srác is jelezte, nem bírja sokáig. Megkérdeztem a feleségem mehet e az arcára, annyit mondott tőlem. Letérdelt, odaálltunk elé és elkezdtük verni az arca előtt. Pár másodperc múlva a srác elkezdett élvezni, az első spric
#319   2025. 08. 10. vasárnap 23:07
Gery0085 Gery0085
Megkérdeztem a feleségem mehet e az arcára, annyit mondott tőlem. Letérdelt, odaálltunk elé és elkezdtük verni az arca előtt. Pár másodperc múlva a srác elkezdett élvezni, az első spricc telibe kapta az arcát a többi szintén az arcára, mellére ment. Az utolsó lövések alatt én is elkezdtem spriccelni az arcára, teljesen beborította gyönyörű arcát, csöpögött le a mellére is. Feleségem gyors elment rendbetenni magát, majd felöltöztünk és megreggeliztünk.

... 14 15 16
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: junior10 junior10
Nyitás ideje: 2013. 11. 28. csütörtök
Üzenetek: 319db
Utolsó üzenet: 2025. 08. 10. vasárnap

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!