Engem is ilyen erdekelne
(Ez egy válasz Csabi-Babi II üzenetére (2021. 02. 22. hétfő 02:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 22. hétfő 02:49

Sziasztok!Fiatal vékony testalkatú lányos srácot keresek akivel rendszeresen találkoznék hogy kiverje,leszopja a farkamat.Helyem van,a többit beszéljük meg üzenetben,de mivel nem írogatni akarok ezért pár üzenet után viber vagy telefon elérhetőséget kérek(nyilván diszkréten kezelem az elérhetőséget!!!)
Kis méretű férfi, partnert keres. Bárki írhat
Transz, Shemale (nem travi és nem cd) Csajt keresek, aki a jelenlétemben (és akár távollétemben is) Rendszeresen
dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
dugná szopatná a csajom. Hosszú távú kapcsolatot keresünk de az egyszerinek sem vagyunk ellenére. Igény esetén nem csak passzív résztvevő lennék
Párként keresünk lányos fiút! Transzit . csak fogani tudunk.
Sziasztok!
"Szeretőt" keresek.
31 éves biszex srác vagyok, kapcsolatban élek, de néha szeretnék én lenni a lány.
Ehhez keresek egy pasit.
Kezdőnek mondanám magam, volt egy "barátság extrákkal" kapcsolatom, 5 hónapig tartott(elköltöztek), szintén volt barátnője, de néha összejártunk "meccset nézn, sörözni... csak közben orálisan kielégítettem, ha sok időnk volt és nála voltunk, akkor a barátnője ruháit kölcsön vettem és abban sz*ptam le. Popsim szűz sajnos, nem rajtam múlt eddig sem, szeretném, ha ezt valaki felavatná végre, ezért mondanám kezdőnek magam.
Szeretnék újra egy hasonló barátságot, összejárunk mint két barát, csak van benne egy kis extra is.
Ideális jelölt, aki hasonlóan kapcsolatban van és szeretne egy kis plusz élvezetet, kipróbálnád milyen fiúval vagy csak több szexre vágysz egyszerűen, akkor írj. Az se baj, ha kezdő vagy Te is, mivel orálban van már tapasztalatom, nem fogok elijedni a @-tól, de a többit felfedezhetnénk együtt.
De szívesen ismerkedek, beszélgetek bárkivel.
Ágyban kizárólag a passzív (lány) szerep érdekel.
email:passzv555@gmail.com
"Szeretőt" keresek.
31 éves biszex srác vagyok, kapcsolatban élek, de néha szeretnék én lenni a lány.

Kezdőnek mondanám magam, volt egy "barátság extrákkal" kapcsolatom, 5 hónapig tartott(elköltöztek), szintén volt barátnője, de néha összejártunk "meccset nézn, sörözni... csak közben orálisan kielégítettem, ha sok időnk volt és nála voltunk, akkor a barátnője ruháit kölcsön vettem és abban sz*ptam le. Popsim szűz sajnos, nem rajtam múlt eddig sem, szeretném, ha ezt valaki felavatná végre, ezért mondanám kezdőnek magam.
Szeretnék újra egy hasonló barátságot, összejárunk mint két barát, csak van benne egy kis extra is.
Ideális jelölt, aki hasonlóan kapcsolatban van és szeretne egy kis plusz élvezetet, kipróbálnád milyen fiúval vagy csak több szexre vágysz egyszerűen, akkor írj. Az se baj, ha kezdő vagy Te is, mivel orálban van már tapasztalatom, nem fogok elijedni a @-tól, de a többit felfedezhetnénk együtt.
De szívesen ismerkedek, beszélgetek bárkivel.
Ágyban kizárólag a passzív (lány) szerep érdekel.
email:passzv555@gmail.com
Ajkán vki?
Ajka környékén vki?
sziasztok Veszprém megyében keresek travit alkalmi vagy tartos diszkrét kapcsolatra . Privárltban nyugodtan írjatok

Budapesten keresek
szép kerek szőrtelen nőies popsit dugnék!
Valaki sex?
Bpen fiatal transz nemut keresek kölcsönös szex kapcsolatra. Soha nem voltam még travi val.
Bpen fiatal transz nemut keresek kölcsönös szex kapcsolatra. Soha nem voltam még travi val.
Hajdúszoboszlói travit keresek írj privit
Crossdressert, travit szopatnék Miskolcon!
Hali mindenkinek. Transzit keresek Hajdú Biharban aki kielégítene!
Sziasztok. Heves megye recsk parád környékén aktív pasit keresek jövőhéten délelőtti találkára. Passzív női ruci kedvelő vagyok.
Sziasztok.Holnap délutánra keresek bi pasit vagy párt.Uni vagy passzív szerep érdekelne.Helyem van.Írjatok privátban!
Sziasztok!Volt már valaki profi shemale csajjal? Mennyi a tarifa?